Menu

Novo v ponudbi - POS tiskalnik SUNMI. Pred nakupom kakršnegakoli POS tiskalnika se najprej posvetujte s strokovnjakom, ki Vam bo svetoval pri izbiri. Šele potem se odločite za nakup. Podjetje Mangee d.o.o. zagotovalja, da boste z nami izbrali pravo rešitev.

Sunmi Cloud printer

SUNMI CLOUD PRINTER TAR mc-Print2

Sunmi Cloud printer je 80 mm termični tiskalnik POS računov. Združljiv je z oblakom in ponuja hitro hitrost tiskanja približno 250 milimetrov na sekundo – tako v samo eni sekundi opravi do dva tiskalna opravila. Medtem več LED lučk ves čas prikazuje trenutno stanje tiskalnika. Ima tudi vgrajen samodejni rezalnik za enostavno in hitro odstranjevanje natisnjenih računov. Zaradi tega je idealen za blagajniško mesto, uporablja se ga lahko tudi kot kuhinjski printer za naročila.

SUNMI je tiskalnik opremil z obsežno izbiro vmesnikov za nemoten prenos podatkov in hitro integracijo. Odvisno od modela je sestavljen iz USB-C 2.0, Bluetooth 4.2, Bluetooth Low Energy (BLE), Wi-Fi 802.11b/g/n in Ethernet (RJ45). Poleg tega ima termični tiskalnik računov IP52 certifikat za zaščito pred vdorom prahu in vode, poleg tega pa je zelo enostaven za vzdrževanje in čiščenje – tudi pred brizganjem olja.

 

Cloud printer - specifikacija - pdf

 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

   
Go to top