Menu

getac unbeatable 2

GETAC - proizvajalec svetovnega formata. GETAC proizvaja robustne notesnike in tablične računalnike za extremne razmere po vsem svetu, kjer klasični proizvodi ne pridejo v poštev.
Robustne tablice in notesniki se uporabljajo v industriji, proizvodnji, so del opreme gasilnih, reševalnih vozil, vojske, najdemo jih v naftni industriji, proizvodnji in distribuciji plina (protiexplosivni atesti), skratka gre za vrhunsko in nepogrešljivo opremo v številnih panogah.

Z Getacom sodelujemo kot edini direktni pooblaščeni partner za Slovenijo. Ostala podjetja, ki se pojavljajo na trgu niso avtorizirani partnerji in nimajo dostopa do Getac informacij!!!!

getac logo

getac x500

GETAC X600 serija 15,6"  Z WINDOWS 11 PRO (IP66)

X600 nikoli ne bo zaostajal - je pravi stroj s procesorji Intel i5/i7/i9 11. generacije (do 8 jeder), izbirnim diskretnim grafičnim krmilnikom NVIDIA® Quadro® RTX3000 in do 128 GB DDR4 RAM. Njegova zasnova z dvojnim ventilatorjem ohranja vsako od teh računalniških komponent hladno in zmogljivo tudi med najintenzivnejšimi opravili, medtem ko je shranjevanje podatkov mogoče razširiti do 6TB s tremi pogoni PCIe SSD, ki jih lahko uporabnik odstrani. Operacijski sistem (OS) Windows 11 Pro X600 omogoča intuitivno znano Microsoftovo uporabniško izkušnjo, vendar z izboljšano hibridno/oddaljeno funkcionalnostjo dela in lažjim upravljanjem več nalog. In s prostornim 15,6-palčnim zaslonom LumiBond® X600, ki zagotavlja vrhunske barve in kontrast, svetlostjo, berljivo na sončni svetlobi (1000 nit) in izbirno zmožnostjo kapacitivnega zaslona na več dotikov, ki ga lahko uporabljate v mrazu, dežju ali pri uporabi z rokavicami, tudi v težkem okolju. Povezljivost X600 presega robusten standard. Zmogljivost dvojnega 2,5 GBASE-T Etherneta omogoča varno fiksno povezavo z dvema hkratnima omrežjema, medtem ko širokopasovni brezžični LAN, omogočen prek novega standarda Wi-Fi 6E, prinaša v igro frekvenčni blok 6 GHz, ki ga prejšnje generacije Wi-Fi niso uporabljale. Thunderbolt™ 4 (Type-C) omogoča izjemno hiter fiksni prenos podatkov med napravami, pri čemer Bluetooth 5.2 omogoča povezljivost z napravami z nizko porabo energije, na voljo pa je tudi 4G-LTE z integriranim GPS-om. X600 ponuja raznolik nabor varnostnih funkcij. Preverjanje pristnosti je standardno Windows Multifactor, podprto z izbirno kamero Windows Hello za preverjanje pristnosti obraza, bralnikom prstnih odtisov in bralnikom pametnih kartic. Zaradi varnosti podatkov lahko vse shranjevalne pogone uporabnik odstrani brez orodja, pri čemer je vključen tudi namenski mikroprocesor Trusted Platform Module (TPM) 2.0, ki omogoča popolne zmožnosti šifriranja pogona in vrsto drugih izboljšav pri preverjanju pristnosti. Z manj kot dva palca debeline je X600 narejen za mobilnost v vozilu (na voljo je nosilec po meri) ali na prostem. In s svojima dvojnima vročima zamenljivima baterijama – vsako je mogoče zamenjati brez orodja, ne da bi pri tem prekinili delovanje naprave, lahko X600 deluje ves dan, ne da bi ga bilo treba priklopiti. Zasnovan za preživetje in delo na prostem, X600 bo deloval v dežju, prahu, z udarci, vibracijami in je na zahtevo lahko certificiran za solno meglo. Ta popolnoma robusten prenosnik ima certifikat MIL-STD-810H, MIL-STD-461G in IP66, da vzdrži temperature od -29 °C do 63 °C (-20 °F do 145 °F). X600 izpolnjuje standarde ANSI/UL 12.12.01 (na zahtevo) za nevarne lokacije razreda 1 divizije 2, kar daje zaupanje tistim, ki iščejo intrinzično varnost naprave v eksplozivnih atmosferah.


Getac X600 serija - specifikacija - pdf

Getac X600 serija - dodatna oprema - pdf

 
 171031 getac X50063020  IMG 4166  IMG 4169  X500G3 IO
 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih nam pošljite povpraševanje na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Go to top