Menu

getac unbeatable 2

GETAC - proizvajalec svetovnega formata. GETAC proizvaja robustne notesnike in tablične računalnike za extremne razmere po vsem svetu, kjer klasični proizvodi ne pridejo v poštev.
Robustne tablice in notesniki se uporabljajo v industriji, proizvodnji, so del opreme gasilnih, reševalnih vozil, vojske, najdemo jih v naftni industriji, proizvodnji in distribuciji plina (protiexplosivni atesti), skratka gre za vrhunsko in nepogrešljivo opremo v številnih panogah.

Z Getacom sodelujemo kot edini direktni pooblaščeni partner za Slovenijo. Ostala podjetja, ki se pojavljajo na trgu niso avtorizirani partnerji in nimajo dostopa do Getac informacij!!!!

getac logo

Getac B360 Pro

GETAC B360 PRO - NOVA SERIJA 13,3" Z WINDOWS 10 PRO (IP66)

Getacov popolnoma nov robusten prenosni računalnik B360 Pro, zasnovan za vojsko in policijo je namenjen posebej za delovanje v zahtevnih taktičnih okoljih. Ta "računalniška elektrarna" zagotavlja bliskovito hiter odziv prek procesorja Intel® Core ™ 10. generacije in grafike Intel® UHD. Ekstremno vojaško in policijsko okolje je fizično zahtevno za vašo opremo. Vsemu temu je kos novi B360 Pro.
Zasnovan za preživetje v vojaških terenskih operacijah, je B360 Pro kos dežju, prahu, udarcem, vibracijam in ima potrdilo o odpornosti za delovanje v "slani megli". Ta popolnoma robusten prenosnik ima certifikat MIL-STD-810H, MIL-STD-461G in IP66 in bo zdržal temperature od -29 ° C do + 63 ° C. Odporen je na padce z višine do 1,82 m. B360 Pro ustreza standardom ANSI / ISA 12.12.01 za nevarna mesta razreda I class II. B360 Pro je bil narejen za tiste najtežje cenarije, tudi tam, kjer so življenja odvisna od njega.


Getac B360 PRO serija - specifikacija - pdf
Getac B360 PRO serija - dodatna oprema - pdf

 
 
 
 B360 pro 001 final os  B360 Pro 06 final  B360 Pro 04 final  B360 Pro 05 final
 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih nam pošljite povpraševanje na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Go to top