Menu

Mobilni POS tiskalniki priznanih proizvajalcev. Pred nakupom kakršnegakoli POS tiskalnika se najprej posvetujte s strokovnjakom, ki vam bo svetoval pri izbiri. Šele potem se odločite za nakup.
Podjetje Mangee d.o.o. zagotovalja, da boste z nami izbrali pravo rešitev.

Tiskalniki so kvalitetni in s poplavo no name tiskalnikov ali nekih lastnih brandov neprimerljivi.

BIXOLON SPP-C200 - NOVO!!!!

Prenosni termo POS tiskalnik računov BIXOLON SPP-C200 tiska račune do 2" (48 mm) s hitrostjo tiskanja do 80 mm/s in ločljivostjo 203 dpi. Njegova majhnost in majhna teža omogočata priročno prenašanje naokoli ves delavnik.To je velika prednost, še posebej v panogah, kot je gostinstvo, kjer so zaposleni veliko na poti. Zamenljiva 3.000 mAh baterija zagotavlja dovolj energije. Polnjenje in prenos podatkov SPP-C200 poteka preko univerzalnega kabla USB-C. Brezžična povezava je zagotovljena preko Bluetooth Classic in Low Energy. Ti omogočajo tudi uporabo programske opreme za spletno/mobilno tiskanje na poti. Trenutno stanje tiskalnika si lahko kadarkoli ogledate preko dobro vidne LED lučke. Poleg tega je BIXOLON zasnoval tiskalnik tako, da je robusten proti padcem z višine do 1,5 m ter odporen na prah in vodo v skladu z IP42.

BIXOLON SPP-C200 - specifikacija - pdf
metapace M 20i n

BIXOLON SPP-R210

SPP-R210 podjetja BIXOLON je izjemno kompakten 2-palčni mobilni POS tiskalnik blagajn za, maloprodajo, gostinstvo, prevoz in logistiko. Največja hitrost tiskanja je do 90 mm na sekundo za standardno tiskanje računov in približno 60 mm na sekundo za linereless tiskanje.
V obeh primerih je kakovost tiskanja 203 dpi za visoko kakovost besedila, grafike in črtne kode. Mobilni tiskalnik je združljiv tudi z vsemi glavnimi operacijskimi sistemi, kot so Apple iOS (opcija), Android, Symbian in Windows. Zahvaljujoč certifikatu MFi se tudi hitro in enostavno poveže s tabličnimi računalniki, pametnimi telefoni ali pametnimi napravami Apple. Po želji je SPP-R210 na voljo s črnim ali belim ohišjem in integriranim čitalnikom magnetnih trakov (MSR). Poleg litij-ionske baterije z kapaciteto 1200 mAh standardna oprema vključuje tudi 8 Mbit SDRAM, 4 Mbit flash spomina ter vmesnike USB 2.0, Bluetooth 3.0 in vmesnik WLAN 802.11b/g/n.

 

BIXOLON SPP-R210 - specifikacija - pdf
metapace M 20i n

BIXOLON SPP-R310

BIXOLON SPP-R310 je ergonomsko oblikovan mobilni termalni tiskalnik za račune, nalepke in vstopnice širine do 71 mm (3 "), zaradi česar je idealen za različne naloge v transportu in logistiki, gostinstvu, proizvodnji in zdravstvu (lekarne, laboratoriji in point-of-care). Če je potrebno, celo tiska brez podloge (linereless) z največjo hitrostjo tiskanja do 80 mm / s pri 203 dpi. Tiskalnik podpira preprosto (Bluetooth) seznanjanje in je združljiv s pametnimi napravami Apple iOS, Android, Symbian in Windows. Izbira vmesnika vključuje USB 2.0, serijski in izbirni Bluetooth 3.0 ter WLAN 802.11/b/g/n (standardni model). Dolge čase delovanja zagotavlja litij-ionska baterija za ponovno polnjenje 2850 mAh. Poleg tega je neposredni termični tiskalnik zaščiten pred vdorom prahu in vode po IP54 in je odporen proti padcem z višine do 1,8 metra.

 

BIXOLON SPP-R310 - specifikacija - pdf
metapace M 20i n

BIXOLON SPP-R410

BIXOLON SPP-R410 je večnamenski mobilni tiskalnik, ki tiska na 4 "(104 mm) široke termične medije (trak ali nalepke) za uporabo v različnih panogah, kot so transport in logistika, trgovina na drobno, gostinstvo, proizvodnja in zdravstvo. Njegova največja hitrost tiskanja je do 90 mm / s ali 60 mm / s pri tiskanju na medij brez podloge (linereless opcija) pri ločljivosti tiskanja 203 dpi. S popolnoma napolnjeno baterijo ima SPP-R410 dovolj moči za neprekinjeno tiskanje 6 zvitkov papirja s premerom 57 mm, kar ustreza skupni dolžini 162 metrov, in ostane popolnoma operativen tudi po 56 urah v stanju pripravljenosti. Poleg tega ima poleg USB 2.0, serijskega in izbirnega Bluetooth 4.1 ali WLAN 802.11a / b / g / n tudi vgrajen NFC. To zagotavlja preprosto samodejno seznanjanje s pametnimi napravami Apple iOS, Android, Symbian in Windows. 

 

BIXOLON SPP-R410 - specifikacija - pdf
metapace M 20i n

TSC TDM-20

- termični izpis,
- 203 dpi, širina medija: 58 mm, širina tiska: 48 mm,
- premer rolice (max.): 40 mm
- hitrost tiskanja: 102 mm/s,
- USB, BT, NFC
- RAM: 32MB, FLASH: 16MB
- label senzor
- v dobavo vključeno: napajalnik, navodilo, pas, baterija
Garancija znaša 24 mesecev.

 

TSC TDM-20 - specifikacija - pdf
metapace M 20i n

TSC TDM-30 MOBILNI POS TISKALNIK

- termični izpis,
- 203 dpi, širina medija: 80 mm, širina tiska: 72 mm,
- premer rolice (max.): 40 mm
- hitrost tiskanja: 102 mm/s,
- USB, BT, NFC
- RAM: 32MB, FLASH: 16MB
- label senzor
- v dobavo vključeno: napajalnik, navodilo, pas, baterija
Garancija znaša 24 mesecev.

 

TSC TDM-30 - specifikacija - pdf
citpd24

CITIZEN PD24

-


 

PD24 - specifikacija - pdf
 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

   
Go to top