Menu

Smo podjetje z jasno razvojno usmeritvijo in jasnimi cilji. Naš cilj je postati zaupanja vreden ponudnik rešitev za avtomatsko identifikacijo (črtno kodo), POS opreme ter knjižničnih rešitev. Sklenili smo dogovore s svetovnimi proizvajalci navedene opreme - torej kupujemo iz "prve roke". Zato se trudimo, da imamo najboljše možne cene ter nudimo vso potrebno podporo našim strankam pri integraciji opreme v različne aplikacije.
Pred leti smo se lotili razvoja rešitev s področja RFID programskih rešitev. Na trgu smo bili nekaj let prisotni z blagovno znamko Library Intelligence - RFID programske in strojne rešitve za knjižnice, ki so bile plod lastnega domačega znanja. Žal smo razvoj knjižničnega RFID sistema opustili in se fokusirali na čisto naše osnovno področje - AutoID.


Vizija

Želimo biti uspešno, učinkovito in prijazno podjetje. Naša strokovnost se odraža v vse večjem zaupanju naših strank tako doma kot v tujini. Želimo še utrditi naš položaj med večjimi zaupanja vrednimi ponudniki opreme za avtomatsko identifikacijo in Point of Sale rešitve (AutoID in POS).


Poslanstvo

Strankam nudimo najboljše možne rešitve na pošten in strokoven način. Naše bogate izkušnje uporabljamo v korist naših strank. Strankam ne želimo prodati nekaj, česar ne rabi ampak tisto, kar je zanje najbolj optimalno po najboljši možni ceni.


Vrednote

Znanje, izkušnje, komunikativnost in inovativnost je naša največja odlika, Skrbimo za stranke, da jim omogočimo najboljše za pošteno ceno. Vsako stranko obravnavamo enako resno in pošteno.


Partnerstvo in zaupanje

Medsebojni odnosi so temelj uspeha. Skrbimo za pošten in spoštljiv odnos do strank, dobaviteljev, partnerjev. Od tega ne bomo nikdar odstopili.


Go to top