Menu

Za naše stranke nudimo naslednje storitve:

SVETOVANJE PRI NAKUPU STROJNE OPREME IZ NAŠEGA PRODAJNEGA PROGRAMA

Nakup čitalnikov črtne kode, tiskalnikov etiket, prenosnih terminalov, POS tiskalnikov ali druge opreme pogosto zahteva tudi ustrezno izbiro. Samo najnižja cena ne pomeni pametne odločitve. Pri izbiri bodite pozorni na to, kaj v resnici potrebujete za Vašo aplikacijo in Vaše potrebe. V podjetju Mangee d.o.o. Vam že pred nakupom opreme svetujemo kaj izbrati. Tako Vam pomagamo, da se izognete težavam, zapletom in slabi volji zaradi nepravilnega delovanja kupljene opreme. Ponudnikov na trgu je ogromno, vzemite si čas, premislite in se nato odločite. Samo prodati še ne pomeni nuditi tudi vso potrebno podporo! Nikakor ne kupujte opreme preko spletnih trgovin v kolikor ne veste kaj potrebujete! Večinoma tam ni ne svetovanja in podpore.

IZDELAVA PROJEKTOV RFID

Razvoj programske opreme izvajamo delno ali v celoti (na kjuč). Od načrtovanja, implementacije, uvajanja in vzdrževanja ter implementacije v obstoječe sisteme. Pri tem uporabimo sodobne tehnologije.
Razvijamo sisteme za industrijo, logistiko, šolstvo... , ki so plod izključno našega domačega znanja.Trenutno razvijamo sisteme za letalsko industrijo, sistem za upravljanje s ključi in drugimi predmeti, RFID knjižnične sisteme. Ponujamo vrhunsko strojno opremo proizvajalca FEiG in potrošni material proizvajalca SMARTRAC.

SVETOVANJE PRI NAKUPU PROGRAMSKE OPREME DAVČNA BLAGAJNA TER PRIPADAJOČE STROJNE OPREME

Nudimo svetovanje pri odločitvi izbire programske opreme davčna blagajna BiroPOS ter svetovanje pri izbiri strojne opreme.

STORITVE IMPLEMENTACIJE, PROGRAMIRANJA STROJNE OPREME

Pri opremi kot so čitalci črtne kode, tiskalniki etiket in podobno naletimo marsikdaj na težavo, za katero na prvi pogled smatramo, da je komplicirana. Zato smo Vam v pomoč pri implementaciji te opreme. Na trgu je mnogo ponudnikov, ki prodajajo, pa ne vedo kaj. Kako programirati čitalec črtne kode? Kako nastaviti izpis na tiskalniku etiket? Kateri ribon izbrati h kateri etiketi? Lahko se obrnete na nas in radi Vam bomo svetovali.

 

Kontakt:

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Go to top