Menu

Ponujamo visokokvalitetne vgradne tiskalnike za razne naprave, avtomate, kioske. Podjetje Mangee d.o.o. zagotovalja, da boste z nami izbrali pravo rešitev.

Star TUP500 900

STAR TUP500/900

Si hitrimi kiosk tiskalniki serije TUP500/900 dobite izjemno rešitev za širine papirja med 45 in 82,5 mm. Ti tiskalniki temeljijo na tehnologiji in zmogljivosti preizkušenih sistemov TUP900. Medtem ko se slednji osredotoča na zelo široke medije do 112 mm, serija 500 prinaša visoko hitrost tiskanja do 220 mm na sekundo. V obeh serijah je celoten modul sestavljen iz visokokakovostnega, profesionalnega neposrednega termičnega tiskalnika, pa tudi integriranega rezalnika, standardnega držala zvitkov, predstavitelja in krmilne plošče. Različne možnosti pritrditve in številne možnosti razširitve za medije in povezovalne vmesnike zagotavljajo vso prilagodljivost, ki jo potrebujete za odgovor na vse zahteve v sistemih kioska, blagajne in prijave.

Vgrajeni tiskalni modul obdeluje medije do 150 g / m². Informacije na termo papir ali nalepke so natisnjeni z ločljivostjo 8 pik / mm (203 dpi) z enostavnim vstavljanjem papirja. Standardno uporabno velikost zvitka 150 mm lahko kadar koli povečate na 250 mm. Kovinsko ohišje preprosto odstranite na obeh straneh in premaknete držalo zvitka in nadzorno ploščo. S tem kiosk integratorji enostavno prilagodijo seriji TUP500 in TUP900 izjemno zahtevnim postavitvam kioska.
Senzor, ki je vključen v celoten modul, ima 80 cm dolg kabel, tako da ga je mogoče namestiti posamično, kar omogoča prostor za večje zvitke papirja. Za takšne potrebe so na voljo dodatna oprema, kot so uteži in varovalni zvitki. Ravnanje z mediji je otroško lahko.
Utripajoči izhod papirja pritegne pozornost uporabnika do natisnjenega potrdila.

Če želite vgraditi tiskalnik v obstoječo napravo ali morate uresničiti posamezne zahteve, so vse komponente na voljo posebej. Za popolnoma profesionalno integracijo imate na izbiro različne vmesnike: LPT, RS232, LAN in USB.


TUP500/900 - specifikacija - pdf

Citizen PMU2200 2300

CITIZEN PMU-2200II/2300II

- različne min. količine naročil (odvisno od modela).


 

PMU-2200II/2300II - specifikacija - pdf
 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

   
Go to top