Menu

getac unbeatable 2

GETAC - proizvajalec svetovnega formata. GETAC proizvaja robustne notesnike in tablične računalnike za extremne razmere po vsem svetu, kjer klasični proizvodi ne pridejo v poštev.
Robustne tablice in notesniki se uporabljajo v industriji, proizvodnji, so del opreme gasilnih, reševalnih vozil, vojske, najdemo jih v naftni industriji, proizvodnji in distribuciji plina (protiexplosivni atesti), skratka gre za vrhunsko in nepogrešljivo opremo v številnih panogah.

Z Getacom sodelujemo kot edini direktni pooblaščeni partner za Slovenijo. Ostala podjetja, ki se pojavljajo na trgu niso avtorizirani partnerji in nimajo dostopa do Getac informacij!!!!

getac logo

Pomembno:

Podatki iz aktualnega prospekta za posamezen produkt lahko odstopajo glede na posamezne trge. Zato ni nujno, da nekaterih opcij kot so velikost SSD diska, Barcode Imager, RFID reader, vrsta procesorja itd... na evropskem trgu ni, zato priporočamo, da v vsakem primeru pošljete povpraševanje in za vas bomo poiskali vse možne konfiguracije.
Tudi vseh opcij hkrati ni moč vgraditi v tablico ali notesnik - če je recimo vgrajen 2D imager, ne more imeti zraven vgrajenega še RFID LF/HF readerja.

V meniju zgoraj lahko najdete vse razpoložljive modele

Go to top