Menu

V prodajnem programu imamo tudi brand - BIXOLON - vrhunske POS tiskalnike priznanega korejskega proizvajalca BIXOLON. Pred nakupom kakršnegakoli POS tiskalnika se najprej posvetujte z našim strokovnjakom, ki Vam bo svetoval pri izbiri. Šele potem se odločite za nakup. Podjetje Mangee d.o.o. zagotovalja, da boste z nami izbrali pravo rešitev.

SRP-F310II

BIXOLON SRP- F310II

Serija BIXOLON SRP-F310II je sestavljena iz 3 "direktnih termičnih POS tiskalnikov z vsestranskimi aplikacijami za uporabo v maloprodaji, gostinstvu, industriji, transportu in logistiki. Njihova robustna, ergonomska oblika ima praktičen sprednji izhod in je zaščitena pred brizganjem vode Standardi IP12 s patentirano tehnologijo Liquid-Barrier. Vgrajen napajalnik prihrani prostor, hkrati pa preprečuje vstop brizgalne vode. Največja hitrost tiskanja je do 350 mm / s. Pri ločljivosti tiskanja do 180 dpi ( SRP-F310II) ali 203 dpi (SRP-F312II in SRP-F313II). Serija SRP-F310II poleg tega navdušuje s preprostim podajanjem papirja in nastavljivim vodilom za papir za 2 "ali 3" medije, pa tudi z integriranim samodejnim rezalnikom za do 3 milijone rezov. Vse v enem plus vmesniki USB in Ethernet ter izbirni serijski, dvojni serijski, vzporedni, dvopasovni WLAN (2,4 GHz in 5 GHz) ali Bluetooth 5.0 (certificiran za MFi) zagotavljajo enostavno povezljivost. Poleg tega so POS tiskalniki še posebej okolju prijazni, zahvaljujoč certifikatu Energy Star, načinu varčevanja s papirjem in nizki porabi energije.

 

SRP-F310II - specifikacija - pdf

SRP-F310II

BIXOLON SRP- 330II

Neposredni termični tiskalnik SRP-330II podjetja BIXOLON še posebej prepriča na prodajnih mestih in gostinstvu z odličnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo. Po potrebi natisne nalepke in potrdila z visokokakovostnim besedilom, grafiko in 1D / 2D črtnimi kodami. Največja hitrost tiskanja je do 220 mm na sekundo, največja ločljivost tiskanja pa okoli 180 dpi. Poleg tega enostavno podajanje papirja omogoča samodejno preklapljanje med 2 "in 3" širokimi mediji. Za hitro integracijo v obstoječe POS sisteme SRP-330II ponuja vse-v-enem in izbiro vmesnika. Ta je sestavljen iz trojnega vmesnika (USB 2.0, Ethernet in serijski) ali dvojnega vmesnika (USB 2.0 in serijski ali USB 2.0 in vzporedni). Druge funkcije vključujejo samodejni rezalnik in ploščico z nalepkami z Easy Tracking na dnu. Zaradi široke palete gonilnikov in SDK-jev je SRP-330II združljiv s skoraj vsemi vodilnimi programskimi jeziki na trgu.

 

SRP-330II - specifikacija - pdf

SRP-F310II

BIXOLON SRP- E300

Stroškovno učinkovit SRP-E300 termični tiskalnik podjetja BIXOLON je idealen za različne potrebe tiskanja na drobno in v gostinstvu. Njegova največja hitrost tiskanja je do 220 mm na sekundo pri ločljivosti tiskanja 180 dpi - za visokokakovostne prikaze grafike, besedila in črtnih kod. Visoko zmogljivost zagotavljajo jasna LED stanja, 64GB SDRAM, 32 GM FLASH in zanesljiv mehanizem s 150 km TPH in samodejnim rezalnikom za do 1,5 milijona rezov. Druge funkcije vključujejo vmesnike all-in-one plus USB 2.0, Ethernet in serijsko - kljub temu je SRP-E300 na voljo tudi kot različica samo za USB. Ima tudi kompaktno, ergonomsko zasnovo, ki omogoča uporabo kot samostojni tiskalnik ali namestitev na steno, da prihrani prostor. Ponuja obsežen nabor SDK-jev za hitro integracijo in je združljiv z vsemi glavnimi operacijskimi sistemi, vključno z Windows, iOS, Android, Linux, Xamarin, Chrome in Cordova.

 

SRP-E300 - specifikacija - pdf

SRP-F310II

BIXOLON SRP- Q200

SRP-Q200 podjetja Bixolon je zelo kompakten in ponuja več konfiguracij za zgornji in sprednji izhod. Tiska račune in vstopnice s hitrostjo do 250 mm/s z ločljivostjo tiskanja 203 dpi. Vsebuje integriran samodejni rezalnik in tehnologijo proti zagozditvi papirja. Zaradi enostavnega vzdrževanja in učinkovitega napajanja je SRP-Q200 idealen tiskalnik za uporabo v prodajnih avtomatih.

Tiskalnik je standardno opremljen s serijskim vmesnikom USB V2.0 FS +. Opcijsko je na voljo tudi z Ethernetom, Ethernet + dvopasovnim WLAN (5 GHz in 2,4 GHz) ali Ethernet + Bluetooth LE. SRP-Q200 je združljiv z vodilnimi programskimi jeziki na trgu, vključno z BXL POS ter Android, iOS in Windows.

SRP-Q200 - specifikacija - pdf

SRP-F310II

BIXOLON SRP- Q300

Večnamenska serija BIXOLON SRP-Q300 je sestavljena iz kockastih 3" termičnih tiskalnikov za račune in vozovnice s prilagodljivimi možnostmi konfiguracije mPOS, mini LCD zaslonov za stranke in robustnih jeklenih stojal za tablice. V kombinaciji z visoko hitrostjo tiskanja do 220 mm/ s pri 180 ali 203 dpi je idealen za tiskanje računov v maloprodaji in gostinstvu.Vključuje tudi zmogljivo 2.750 mAh litij-ionsko baterijo (SRP-Q300B) in vmesnik vse-v-enem plus za hitre povezave z Android, iOS in Windows mobilne naprave, sestavljene iz standardnih USB in Ethernet ter izbirnega WLAN ali Bluetooth 4.2 (MFi-certificirano).

Skupaj serija SRP-Q300 vključuje štiri modele. SRP-Q300 je bil zasnovan tako, da sprosti prostor na pultu in dopolni sodobne sisteme mPOS. SRP-Q300B natisne do 10 zvitkov papirja s premerom 80 mm (skupaj 600 m), ko je popolnoma napolnjen. SRP-Q300H podpira BIXOLON B-gate SDK in se brez težav poveže z gostiteljsko tablico in do štirimi zunanjimi napravami USB. SRP-QE300 je začetni model v seriji in dosega do 200 mm/s.

SRP-Q300 - specifikacija - pdf

SRP-F310II

BIXOLON SRP- Q300H

SRP-Q300H je del BIXOLON-ove večnamenske serije SRP-Q300. To je 3-palčni termo direkt tiskalnik računov in vozovnic, ki ponuja prilagodljive možnosti konfiguracije mPOS – idealen za maloprodajo, gostinstvo, zdravstvo, transport in logistiko. Njegova največja hitrost tiskanja besedila, grafike, črtnih kod in kod QR je 220 mm/s. 180 (SRP-Q300H) ali 203 dpi (SRP-Q302H).

BIXOLON je SRP-Q300H opremil s pametnim povezovalnim vozliščem BIXOLON B-Gate. To omogoča, da se tiskalnik nemoteno poveže z gostiteljsko tablico prek Bluetooth 4.1 s certifikatom MFi. Drugi vmesniki vključujejo štiri gostiteljska vrata USB za periferne naprave, vrata USB za polnjenje, Ethernet in Wi-Fi 5. SRP-Q300H tiska račune in spletna naročila prek izvorne, spletne in oblačne aplikacije mPOS s SDK-ji B-Gate. V kombinaciji z mini uporabniškim zaslonom BIXOLON BCD-3000 in robustnim jeklenim stojalom, ki se vrti naprej za 170° z zaklepnim mehanizmom za varno namestitev 10-palčne tablice, se tiskalnik po želji spremeni v popolno rešitev POS.

SRP-Q300H - specifikacija - pdf

SRP-F310II

BIXOLON SRP- QE300

SRP-QE300 je idealen začetni tiskalnik za uporabo v maloprodaji in gostinstvu. Zaradi svojih kompaktnih dimenzij in oblike kocke potrebuje malo prostora in se hitro vgradi v POS zahvaljujoč vmesnikom USB in Ethernet. Kompaktni tiskalnik proizvaja visokokakovostne račune in vstopnice do širine tiska 72 mm z besedili, grafikami, črtnimi kodami in QR kodami - in to do 200 mm / s. hitro z ločljivostjo tiskanja 180 dpi ali 203 dpi. SRP-QE300 je opremljen z avtomatskim rezalnikom in je združljiv s priljubljenimi gonilniki ter Android, iOS, Windows in Linux.

SRP-QE300 - specifikacija - pdf

Srp 350iii

BIXOLON SRP- 350plusIII

POS-tiskalnik BIXOLON SRP-350plusIII POS združuje zmogljive tiskarske lastnosti z uporabnikom prijaznim dizajnom, ki zagotavlja vrhunske rezultate tiskanja v maloprodaji, gostinstvu in zdravstvu. Z neposrednim termičnim tiskanjem doseže največjo hitrost tiskanja do 300 mm / sek. in ponuja visokokakovostne rezultate tiskanja pri 180 dpi in 16 stopnjah sivine - za prilagojeno tiskanje besedila, grafike in črtnih kod. Njegova funkcija za zmanjšanje stroškov papirja (vključno z zmanjšanjem črtne kode), vodilo proti zastoju in nastavljivo vodilo za papir za 2 "ali 3" tiskalne medije so dodatne prednosti za povečanje produktivnosti. SRP-350plusIII je standardno opremljen z USB 2.0 in LAN (Ethernet). Izbirni vmesniki vključujejo serijski, vzporedni, WLAN 802.11a / b / g / n, Bluetooth 5.0 ali PoweredUSB. POS tiskalnik dostopa do različnih BIXOLON SDK-jev prek vmesnika Bluetooth in je združljiv s priljubljenimi operacijskimi sistemi, kot so Apple iOS, Android in Windows. Prav tako se poveže z Apple iPad, iPhone in iPod Touch, zahvaljujoč certifikatu MFi, ki omogoča neprekinjeno tiskanje za tablične računalnike, pametne telefone ali druge pametne ročne naprave.

 

SRP-350plusIII - specifikacija - pdf

Srp 350iii

BIXOLON SRP- 350III

Zanesljiv neposredni termični tiskalnik SRP-350III je zasnoval BIXOLON z mislijo na vsestransko tiskanje računov za maloprodajo in gostinstvo. Ponuja uporabniku prijazen dizajn in visoko zmogljivost: njegova največja hitrost tiskanja je 250 mm na sekundo pri ločljivosti 180 dpi. Odlikuje ga tudi nastavljiv podajalnik papirja za 2 "ali 3" široke tiskalne medije in štiri različne možnosti odstranjevanja papirja za profesionalno tiskanje grafike. Neobvezna dodatna oprema omogoča uporabo SRP-350III kot samostojne enote ali enostavno namestitev na steno, da prihranite prostor. Za enostavno in hitro povezavo uporablja USB 2.0 v kombinaciji s serijskim, vzporednim ali Ethernetom. Odlikuje ga tudi robustna tiskalna glava s pričakovano življenjsko dobo do 150 km, certifikat Energy Star za okolju prijazno tiskanje in združljivost s skoraj vsemi vodilnimi programskimi jeziki na trgu.

 

SRP-350III - specifikacija - pdf

BIXOLON SRP- 380

Serija SRP-380 proizvajalca BIXOLON je sestavljena iz inteligentnih 3" neposrednih termalnih tabličnih mPOS tiskalnikov. Zaradi visoke zanesljivosti in dolge življenjske dobe so še posebej primerni za zahtevne POS v maloprodaji in gostinstvu. Poleg kompaktne zasnove, ki je prijazna za vzdrževanje, se tiskalniki ponašajo z visokimi hitrostmi tiskanja 350 mm/s pri 180 dpi (SRP-380), 350 mm/s pri 203 dpi (SRP-382) ali 200 mm/s pri do 300 dpi (SRP-383). Zasnovani so tudi za tiskanje do 70 milijonov vrstic (MCBF), integrirani samodejni rezalnik pa je zasnovan za približno 3 milijone rezov.

Poleg tega tiskalniki serije SRP-380 uporabljajo vdelano programsko opremo s samodejnim načinom varčevanja s papirjem za tiskanje do 25 % manjših računov in programsko opremo za samodejno prilagajanje velikosti računov, kar ima za posledico zmanjšanje papirja s 58 na 80 mm. Hitro povezljivost zagotavljajo USB 2.0 in dodatni vmesniki LAN (Ethernet), serijski, dvopasovni WLAN (2,4 GHz in 5 GHz), Bluetooth 5.0 (s certifikatom MFi) ali PoweredUSB.

 

SRP-380 - specifikacija - pdf

  Mobilne POS tiskalnike Bixolon najdete v poglavju "mobilni POS tiskalniki".
 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Go to top