Menu

Čitalci črtne kode SUNMI - izjemna kvaliteta in izjemen inovativen dizajn. Zato je nakup čitalca črtne kode Metapace več kot ugoden saj dobite odličen čitalec po nižji ceni, zato je prav razmerje med kakovostjo in ceno te opreme največje. V podjetju Mangee d.o.o. imamo z blagovno znamko Metapace bogate izkušnje, naprave smo uspeli uspešno integrirali v vrsto aplikacij in z njimi zamenjali naprave priznanih proizvajalcev.
Oglejte si našo ponudbo.

metapace mp28

SUNMI BLINK

SUNMI Blink je pameten in preprost način za branje 2D črtnih kod in QR kod na zaslonih potrošniških telefonov. Ima izvirno zasnovo z ergonomskim kotom skeniranja 45° za popolno pozicioniranje QR kode za hitro in natančno branje. Njegovo ohišje je sestavljeno iz trpežnega okvirja iz aluminijeve zlitine in dveh oranžnih odprtih okvirjev. Njegove kompaktne mere le 97 x 90 x 100 mm (Š x V x G) omogočajo, da se skener integrira v skoraj vsak POS sistem na način, ki prihrani prostor, a hkrati takoj pritegne pogled.

Zahvaljujoč zanesljivemu senzorju CMOS je Blink idealen za branje običajnih 1D in 2D črtnih kod - na primer na kuponih, bonus karticah, vstopnicah in še veliko več. Zajame celo QR kode v manj kot eni sekundi in z jasno vidno ali slišno povratno informacijo. SUNMI je 2D-skener zasnoval tako, da je združljiv z operacijskimi sistemi Windows, IOS, Android in Linux, poleg tega pa je opremljen z vmesnikom USB-A, da je do te zmogljivosti dostopen kadarkoli in kjer koli. Za nadaljnjo prilagoditev optični bralnik ponuja tudi podporo Plug & Play.

SUNMI BLINK - specifikacija - pdf
metapace mp28

SUNMI U2

SUNMI U2 je zanesljiv ročni 2D skener za maloprodajo. Ima zmogljiv senzor CMOS, belo osvetlitev ozadja za ostrenje in osvetlitev slabo osvetljenih okolij ter izjemno hiter algoritem za dekodiranje slike. Na ta način celo zanesljivo in hitro zajame barvne, prepognjene, nagubane ali popačene črtne kode 1D/2D – tako natisnjene na papir kot z zaslona. Nato jasna povratna informacija o trojnem skeniranju, ki jo sestavljajo indikatorska lučka, brenčalo in, odvisno od zahtev, vibracijski alarm, zagotavlja večjo varnost. Brenčalo je idealno za hrupna delovna območja.

Za zagotovitev, da je vrhunska zmogljivost U2 v celoti dostopna kadarkoli in od koder koli, je opremljen z vmesnikom USB-A in je združljiv z Windows, iOS, Android in Linux. Za varno in priročno rokovanje ima kompakten odtis le 160 x 95 x 71 mm (Š x V x G) in protizdrsno prevleko na ročaju. Če vam optični bralnik vseeno zdrsne iz roke, je odporen na udarce do 1,2 m. Brez težav prenese tudi delovne temperature od -10 do 50 °C ali temperature skladiščenja med -40 in 70 °C. Nekondenzirajoča vlaga od 5 do 95 odstotkov nanj tudi ne vpliva.

SUNMI ponuja tudi opcijsko podlago za 2D ročni skener za U2. Takoj, ko je ročni skener vstavljen v osnovo, se samodejno preklopi v način predstavitve. To omogoča prostoročno skeniranje črtnih kod, tako da lahko optični bralnik med drugim uporabljate tudi za samokontrolo.

SUNMI U2 - specifikacija - pdf
 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Go to top