Menu

Tiskalniki EVOLIS so odlični tiskalniki plastičnih kartic. Podjetje EVOLIS ima dolgoletno zgodovino in izkušnje s področja tiskanja na osnovi sublimacije.

POSEBNA PONUDBA TISKALNIKOV EVOLIS!!!
Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

evolis badgy200     

EVOLIS BADGY 200

Badgy je Evolisov osnovni model tiskalnika plastičnih kartic na osnovi sublimacijskega tiska. Zmožen je natisniti do 325 kartic/uro, vmesnik je samo USB. V paketu je priloženih 100 kartic in 1 barvni ribon.

 

 

BADGY 200 - specifikacija - pdf

evotattoorw

EVOLIS TATOO REWRITE

S tiskalnikom Tatoo RW tiskate enobarvne kartice za kratkotrajne potrebe. Kaj naredi Tattoo RW? Večkrat lahko potiska posebne plastične kartice, ki jih kasneje lahko izbriše in potisne ponovno. Z eno kartico je mogoče postopek ponoviti do 100x.


TATOO REWRITE - specifikacija - pdf
 evolis zenius

EVOLIS ZENIUS - AKCIJSKE CENE!

Tiskalnik kartic Evolis Zenius vam prinaša več kot le pričakovano zmogljivost - ponaša se tudi s svežim, elegantnim dizajnom. Zenius uporabite tam, kjer so potrebne posamezne kartice ali majhne serije, profesionalne in na zahtevo - za značke zaposlenih, članske izkaznice in vozovnice itd. Enostranski barvni ali enobarvni printi imajo visoko ločljivost 12 pik / mm (300 dpi). Za vrhunske rezultate vam je  na voljo potrošni material Evolis High Trust®. Tiskalnik Zenius lahko na uro izdela do 150 barvnih (ali do 500 enobarvnih) kartic. S preprostim in intuitivnim ravnanjem je tiskalnik optimalen za novinca. Priložena programska oprema Evolis Premium Suite zagotavlja popolno upravljanje tiskanja med delovanjem in uporabniku v realnem času zagotavlja poročila o stanju tiskalnega posla, stanju tiskalnega traku in potrebah po vzdrževanju. Kot opcijo imate na voljo različne možnosti kodiranja- magnetni trak, čip in brezkontaktne kartice.


ZENIUS - specifikacija - pdf
 evolis primacy

EVOLIS PRIMACY - AKCIJSKE CENE!

Profesionalno natisnjene kartice zagotavljajo zanesljivost. Ustvarite kartice najvišje kakovosti z Evolis Primacy tiskalnikom in vse je tako, kot želite: kakovost, funkcionalnost in dolgoživost. Naprava je na voljo tudi tovarniško z modulom za laminiranje - ali pa tiskalnik kartic z modulom opremite pozneje. Modul za laminiranje lahko naročite tudi posamezno in ga uporabite v samostojnem načinu, na primer za laminiranje kartic, ki jih je ustvarila tretja oseba. Primacy proizvaja enobarvne in barvne tiskane kartice. S pomočjo aktivacijskega ključa enostavno nadgradite enostranski tiskalnik na dvostranski. Kasneje lahko enako enostavno integrirate encoder za magnetnie kartice, kontaktne in brezkontaktne pametne kartice. Podajalnik kartic in pladenj sta na sprednji strani, zato lahko samodejno natisnete do 100 kartic brez prekinitev. Zahvaljujoč največji hitrosti tiskanja 225 enostranskih polnobarvnih ali 850 enobarvnih tiskanih kartic na uro hitro in zanesljivo obdelate tudi večje količine. Povezava je omogočena prek USB-ja ali Etherneta.


PRIMACY - specifikacija - pdf
evolis primacy

EVOLIS PRIMACY2 - AKCIJSKE CENE!

Primacy 2 podjetja Evolis zagotavlja profesionalno tiskanje kartic povsod in na vsakem mestu. Kartice tiska enobarvno ali barvno, po potrebi pa tudi eno- ali dvostransko. Zahvaljujoč velikemu vhodnemu pladnju za 100 ali opcijsko 200 kartic (vhod za 200 kartic je mogoče enostavno vgraditi na kraju samem) natisne do 280 kartic (enostransko) ali 170 kartic (dvostransko) na uro brez prekinitve. hkrati pa je njegova ločljivost tiska dosledno dobrih 300 dpi vse do roba.

Odvisno od modela je Primacy 2 opremljen z LED ploščo ali LED zaslonom na dotik z zaslonom QR kode – kar izjemno izboljša prijaznost do uporabnika. Povezava je enostavna prek vrat USB ali Ethernet. Wi-FI 802.11b/g zagotavlja zanesljivo brezžično omrežno povezavo. Poleg tega Primacy 2 ponuja UV implementacijo, funkcijo ponovnega tiskanja (Kineclipse), ribone z oznako RFID in dvojno zaščito (double protection) kartice ter opcijsko vgradljivi čitalec barkode. Tudi dizajn Primacy 2 je dobro premišljen, tako da je tiskalna glava pri odprti tiskalni glavi samodejno zaščitena, kar podaljša njen življenjski cikel.

PRIMACY2 - specifikacija - pdf
evolis primacy lamination

EVOLIS PRIMACY LAMINATION

Evolis Primacy Lamination je celovit sistem po ugodni ceni za tiskanje, kodiranje in laminiranje personaliziranih kartic - v enem koraku! Vsi moduli delujejo vzporedno in na uro izdelajo do 215 enostranskih ali 110 dvostranskih kartic. Zato lahko ustvarite vse, od preprostih darilnih bonov do zapletenih kodiranih osebnih izkaznic - povsem brez uporabe samostojnega modula. Po potrebi Primacy Lamination ustvari tudi plastične kartice z magnetnimi trakovi ali čipi in jih laminira s posebnim premazom, ki ne poslabša berljivosti. To ne samo poveča življenjski cikel kart (do 10 let), temveč tudi učinkovito preprečujete manipulacije in poskuse prevar. Za še večjo varnost Evolis ponuja posebne prevleke za holograme - na zahtevo tudi prilagojene. Modul za laminiranje naročite ločeno, da obstoječi tiskalnik kartic Evolis Primacy spremenite v celovit sistem. Namestitev je hitra in enostavna, saj obe napravi komunicirata med seboj prek infrardeče povezave. Modul za laminiranje lahko naročite tudi posamezno in ga uporabite v samostojnem načinu, na primer za laminiranje kartic, ki jih je ustvarila tretja oseba.


PRIMACY LAMINATION - specifikacija - pdf
Evolis Quantum

EVOLIS QUANTUM

Evolis Quantum je idealna alternativa industrijskim strojem za personalizacijo funkcionalnih kartic v velikih količinah. Ponuja vrhunsko zmogljivost in avtonomijo za najrazličnejše aplikacije: tiskarske storitve, nadzor dostopa in identifikacijo, zajem časa, zdravstvene storitve, telekomunikacije itd. Z Quantumom tiskate več kot le besedilo visoke ločljivosti, logotipe, fotografije in črtne kode. Ponuja tudi možnost hkratnega kodiranja z magnetnim trakom in pametno kartico ter brezkontaktno personalizacijo kartice. Enostranske enobarvne kartice se tiskajo z izjemno hitrostjo do 1000 kartic na uro. Hkrati izdelate tudi do 115 dvostranskih, barvnih tiskanih kartic. Kljub svoji visoki zmogljivosti je Quantum komaj bolj zapleten kot običajni pisarniški tiskalnik. Njegova inovativna zasnova je modularna: nakladalni pladenj, ki ga je mogoče enostavno odpreti, in sprejemni pladenj lahko vsebujeta po 500 kartic. Uporabite kodirno postajo (opcija) in imate na izbiro kodiranje magnetnih trakov in čipov desno ali levo. Preprosto naročite ustrezni kodirnik. Po potrebi Quantum na kartice vtisne tudi predhodno oddane holograme, da jih bolje zaščiti pred ponarejanjem. Quantum samodejno prepozna okvarjene kartice in jih spusti v ločen pladenj.


QUANTUM - specifikacija - pdf
evolis avansia

EVOLIS AVANSIA

Kakovost industrijskih tiskalnikov kartic, preprosto upravljanje in zanesljiva tehnologija: vse to in še več vam nudi Evolis Avansia. Ponuja odlično kakovost tiska zaradi izjemno visoke ločljivosti 600 dpi in tiskanje preko roba. Na voljo so tudi moduli za kodiranje za magnetne trakove, pametne kontaktne kartice in pametne brezstične kartice. Tako je idealen za ustvarjanje osebnih izkaznic podjetja, plačilnih kartic, darilnih kartic in še veliko več. Avansia celo natisne visokokakovostne rezultate na neravne površine kart, kar preprečuje nastanek belih sledi. Med drugim se njegova visoka kakovost odraža v hitrosti tiskanja: na uro natisne do 144 enostranskih polnobarvnih kartic z dosledno dolgo življenjsko dobo. Uporaba ključa RFID preprečuje morebitno zlorabo tiskalnika kartic in z njim povezanih osebnih podatkov. Evolis Avansia je zasnovan za dolgotrajno delovanje. Da bi to zagotovili, ima standardno triletno garancijo in dodatno doživljenjsko garancijo na tiskalno glavo 600 dpi.


AVANSIA - specifikacija - pdf
evolis edikio access

EVOLIS EDIKIO ACCESS

Z rešitvijo Edikio Access hitro in enostavno natisnete enostranske cenike in druge nalepke v obliki kreditne kartice (86 x 54 mm). V nasprotju s papirnatimi nalepkami so te kartice zelo higienske: preprosto operite površino, ne da bi pri tem kaj poškodovali. Zaradi tega so primerni tudi za uporabo na pultih za svežo hrano ali v pekarnah. Tiskalnik Edikio Access ustvari do 25 oznak zapored. Potem preprosto napolnite sveženj in nadaljujte s tiskanjem. Preko USB naprave povežete z računalnikov in ustvarite privlačne, posamezne cenovne oznake, ki so videti kot črne kartice z elegantno pisavo »kreda« (ekskluzivno za tiskalnike oznak Evolis), ki vas bodo spominjale na napis na skrilavcu. Če pride do sprememb cen ali izboljšave nabora izdelkov, hitro natisnete nove kartice - in tako kot da je vse spet aktualno. Rešitev Edikio Access je idealna izbira za trgovine z do 100 izdelki, ki zahtevajo cenike, in kjer se spremembe spreminjajo redko.


EDIKIO ACCESS - specifikacija - pdf
evolis edikio flex

EVOLIS EDIKIO FLEX

Rešitev Edikio Flex je idealna za maloprodajo in gostinstvo s svežimi živili, za tiste, ki želijo natisniti cenike na PVC kartice. Tiskalnik je primeren za opis izdelkov med 100 in 300 izdelki na policah, primeren pa je za izdelavo elegantnih PVC kartic. Tiskanje poudarja črna površina z belo pisavo »krede« (ekskluzivno za tiskalnike Evolis), ki je seveda varna za hrano. V Excelu upravljajte s ceniki in seznami izdelkov ter jih nato udobno uvozite v tiskalnik. Funkcija predogleda in preprosto upravljanje omogočata, da je naprava nepogrešljiv pomočnik v maloprodaji. Tiskanje enostranskih kartic v standardnem (86 x 54 mm), dolgem (120 x 50 mm) ali izredno dolgem formatu (150 x 50 mm). Z Evolis Edikio Flex ne samo natisnete sprednjo stran plastične kartice s ceno, temveč lahko vključite tudi koristne informacije za stranke. Poleg tega natisnite opis izdelka, dodatno sliko / logotip ali informacije za alergike. Elegantne kartice s temi izčrpnimi informacijami navdušujejo stranke in jih privlačijo k nakupu.


EDIKIO FLEX - specifikacija - pdf
evolis edikio duplex

EVOLIS EDIKIO DUPLEX

Rešitev Edikio Duplex je idealna za hotelsko industrijo, gostinstvo in prodajo na drobno, za tiste, ki želijo tiskati dvostranske cenovne oznake PCV v obliki kreditne kartice (kartice CR-80). Higienske kartice so pralne, tisk v barvah, na primer »rokopis s kredo« (ekskluzivno za tiskalnike Evolis), je varen za hrano. Tiskalnik Edikio Duplex sprejme do 100 kartic in ga preko USB naprave povežete z računalnikom. Nato neposredno uvozite zbirko podatkov o izdelkih Excel v programsko opremo Edikio in izberite zasnovo oznake. V primeru sprememb cen ali izboljšav nabora izdelkov hitro natisnete nove kartice - in tako kot da je vse spet aktualno. Edikio Duplex je prva izbira za prodajalce z več kot 300 izdelki na policah in z tedenskim ali dnevnim osveževanjem blaga. Naprava tiska dvostranske plastične kartice; poleg cene oznake prikazujejo tudi podrobnejše informacije, kot so opis izdelka, dodatna slika / logotip ali informacije za alergike. Zadnji del kartice se lahko uporablja za koristne informacije za osebje.


EDIKIO DUPLEX - specifikacija - pdf
evolis edikio duplex Črnilni trakovi Evolis (riboni) pomagajo optimizirati delovanje tiskalnikov kartic Evolis. Poleg široke palete originalnih barvnih in enobarvnih trakov podjetja Evolis so na voljo tudi posebni trakovi z barvami, kot so zlata in srebrna, površina s praskami ali voščeni trakovi za laminiranje. Ti črnilni trakovi pokrivajo kartice z zaščitno plastjo, ki zagotavlja optimalno kakovost kartic tudi pri pogosto uporabljenih karticah. Tiskane kartice imajo do tri leta življenjske dobe. Model tiskalnika Securion pokriva kartice z zaščitno folijo ali poliestrskim premazom, ki podaljša življenjsko dobo kartic do 10 let.
 evolis edikio duplex

EVOLIS PODPISNE TABLICE

Podpisne tablice EVOLIS
 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Go to top