Menu

getac unbeatable 2

GETAC - proizvajalec svetovnega formata. GETAC proizvaja robustne notesnike in tablične računalnike za extremne razmere po vsem svetu, kjer klasični proizvodi ne pridejo v poštev.
Robustne tablice in notesniki se uporabljajo v industriji, proizvodnji, so del opreme gasilnih, reševalnih vozil, vojske, najdemo jih v naftni industriji, proizvodnji in distribuciji plina (protiexplosivni atesti), skratka gre za vrhunsko in nepogrešljivo opremo v številnih panogah.

Z Getacom sodelujemo kot edini direktni pooblaščeni partner za Slovenijo. Ostala podjetja, ki se pojavljajo na trgu niso avtorizirani partnerji in nimajo dostopa do Getac informacij!!!!

getac logo

GETAC S510 serija 15,6"  Z WINDOWS 11 PRO (IP53)

Robustni prenosni računalnik S510 je zasnovan za izpolnjevanje potreb avtomobilske industrije, organov kazenskega pregona, proizvodnje, javnih služb in strokovnjakov za storitve na terenu po elegantnih, trpežnih prenosnikih z velikim zaslonom in energetsko učinkovitostjo, ki prinašajo produktivnost in agilnost prednosti robne umetne inteligence.
Opremljen s procesorjem Intel® Core™ Ultra 5/7, ki vključuje Intel® AI Boost in Intel® Graphics, S510 ohranja vašo organizacijo pred krivuljo na področju umetne inteligence. Uporabniki lahko hitro prebudijo zmogljivosti robne umetne inteligence z namensko tipko Microsoft Copilot, ki izboljša komunikacijo in sodelovanje v realnem času v vašem delovnem prostoru, večjezično podporo in brezhibno avtomatizacijo vsakodnevnih opravil.
Oglejte si več in naredite več stran od svoje mize s S510. Njegov prostoren 15,6-palčni zaslon polne visoke ločljivosti zagotavlja sijajnih 1000 nit svetlosti, kar omogoča udobno branje in gledanje pod neposredno sončno svetlobo. Njegove dvojne vroče zamenljive baterije omogočajo zelo dolgo življenjsko dobo baterije in nemoteno delovanje naprave med zamenjavo baterije. S svojo veliko sledilno ploščico in izbirnim kapacitivnim zaslonom na več dotikov je to robustno napravo mogoče upravljati s prstom v rokavicah in pri ekstremnih temperaturah.
S510 dviguje lestvico trajnosti za robustne prenosnike. Ima certifikat MIL-STD-810H in IP53 za zaščito pred vodo, prahom, močnimi vibracijami, padci z višine 3 čevljev, ekstremnimi temperaturami in še več, vse z ohišjem, sestavljenim iz 45 %+ materialov, recikliranih po uporabi (PCR), kar zmanjšuje porabo energije , emisije ogljika in e-odpadke v svoji dobavni verigi, hkrati pa svojo trajnostno zasnovo postavlja med najboljše robustne prenosnike na trgu.


Getac S510 serija - specifikacija - pdf

Getac S5100 serija - dodatna oprema - pdf

 
       S510
 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih nam pošljite povpraševanje na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Go to top