Menu

getac unbeatable 2

GETAC - proizvajalec svetovnega formata. GETAC proizvaja robustne notesnike in tablične računalnike za extremne razmere po vsem svetu, kjer klasični proizvodi ne pridejo v poštev.
Robustne tablice in notesniki se uporabljajo v industriji, proizvodnji, so del opreme gasilnih, reševalnih vozil, vojske, najdemo jih v naftni industriji, proizvodnji in distribuciji plina (protiexplosivni atesti), skratka gre za vrhunsko in nepogrešljivo opremo v številnih panogah.

Z Getacom sodelujemo kot edini direktni pooblaščeni partner za Slovenijo. Ostala podjetja, ki se pojavljajo na trgu niso avtorizirani partnerji in nimajo dostopa do Getac informacij!!!!

getac logo

getac b300

GETAC B360 Z WINDOWS 10 PRO (IP66)

Getacov NOV odporen in popolnoma robusten prenosnik B360 je naslednik B300. Še posebej je primeren za zunanjo uporabo ali v posebej zahtevnih okoljih, kot so gradbišča, vojaški ali drugi tereni ali za uporabo v vozilih. Za uporabo na teh območjih izpolnjuje stroge zahteve vojaških standardov MIL-STD-461G in MIL-STD-810H ter je v celoti zaščiten pred vdorom prahu in vode, v skladu s standardi IP66. Prenosnik brez težav zdrži več padcev z višine 1,8 metra, tudi med delovanjem.

B360 navdušuje s 13,3-palčnim zaslonom IPS TFT LC, ki ga upravljate z več dotiki in ga odlikuje Getac-ova tehnologija LumiBond ki zagotavlja popolno berljivost tudi pri neposredni sončni svetlobi. Izbira zmogljivosti pomnilnika je še posebej impresivna: 8, DDR4 od 16, 32 ali 64 GB. Glavni pomnilnik in dodatni pomnilniški pomnilnik sta 256 GB, 512 GB ali celo 1 TB, odvisno od vaših želja. Procesor Intel Core 10. generacije z do 6 jedri zagotavlja vrhunske zmogljivosti, medtem ko je nadomestljiva zmogljiva 2100 mAh litij-ionska baterija s tehnologijo LifeSupport zagotavlja dolgo delovno pripravljenost.
B360 je tovarniško opremljen s široko paleto vmesnikov - za hitro in zanesljivo povezavo. Mednje spadajo druga generacija USB 3.1 Type A, PowerShare USB 2.0, RJ-45 (LAN) in HDMI. Bluetooth 5.1 in Wi-Fi 802.11ax zagotavljata odlično komunikacijo. Poleg tega so na voljo dodatni vmesniki USB 3.1 Type-C, GPS, LTE in WLAN druge generacije ter reža za SIM kartico in VGA.

Getac vam ponuja številne možnosti razširitve za B360, med drugim tudi razširitveni modul za različico B360 Pro. Zaščita pomembnih podatkov je bila tudi pomembna prednost pri razvoju modela B360. Zato ponuja dobro uravnotežene varnostne funkcije, kot so ključavnica Kensington, TPM 2.0 in pametna kartica ali čitalnik RFID (neobvezno). Poleg tega 3-letna garancija podjetja Getac naredi prenosnik v zanesljivo naložbo.


Getac B360 serija - specifikacija - pdf

Getac B360 serija - dodatna oprema - pdf

 
 
 B360 002 final  B360 005 final  B360 05 final  B360 01 final
 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih nam pošljite povpraševanje na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Go to top