Menu

Vrhunski POS tiskalniki priznanega proizvajalca EPSON. Pred nakupom kakršnegakoli POS tiskalnika se najprej posvetujte s strokovnjakom, ki Vam bo svetoval pri izbiri. Šele potem se odločite za nakup. Podjetje Mangee d.o.o. zagotovalja, da boste z nami izbrali pravo rešitev.

epsont20ii

EPSON TM-T20III

Izredno zmogljiv in zanesljiv POS tiskalnik, med kupci zelo priljubljen. Kvaliteten in enostaven za rokovanje z odličnim razmerjem med kvaliteto in ceno. Standardno sta vgrajena vmesnika USB in RS232. USB kabel je priložen, prav tako tudi napajalnik.
Kot opcijo pa lahko kupite ta tiskalnik z ethernet vmesnikom.Tiskalnik je v naši akcijski ponudbo do konca leta.

TM-T20III - specifikacija - pdf

epsont20ii

EPSON TM-m10

Kompaktni tiskalnik računov Epson TM-m10 je »mlajši brat« tiskalnika TM-m30. Tako kot njegov nasprotnik ima tudi ta kompaktni model visoko oceno s preizkušeno tehnologijo tiskanja vodilnega proizvajalca. Kot eden najmanjših POS tiskalnikov v svojem razredu izjemno kompaktno ohišje (odtis le 10 x 10 cm) prihrani prostor in v trenutku preklapljate med zgornjim in sprednjim izpisom. Tiskajte s hitro hitrostjo 150 mm na sekundo in ločljivostjo 8 pik/mm (203 dpi) za neprekinjeno jasne in ostre rezultate.

TM-m10 je opremljen z vmesnikom USB ali opcijsko z dvojnim vmesnikom (USB in Bluetooth), kar poenostavlja integracijo v obstoječe sisteme. Seznanjanje NFC podpira preprosto povezavo s TM-m10. Zaradi tega je idealen za prihodnost usmerjeno uporabo v gostinstvu, maloprodaji ali celo gostinstvu. Tiskalnik računov ePOS ponuja še večjo povezljivost z izbirnim ključkom WLAN ali integriranim Bluetooth 3.0. Tehnologija ePOS (XML), neodvisna od platforme, podpira tiskanje neodvisno od gonilnika iz mobilnih ali stacionarnih naprav prek spletnega brskalnika.
 

TM-m10 - specifikacija - pdf
 

EPSON TM-m30II

Epson TM-m30II Hitro tiskanje potrdil s katere koli lokacije.Tiskalnik računov mPOS s številnimi možnostmi povezljivosti
Tiskalnik računov Epson mPOS TM-m30II ponuja številne različne možnosti povezovanja in celovite funkcije za izpolnjevanje zahtevnih in raznolikih nalog na prodajnih mestih v maloprodaji, specializiranih trgovinah in butikih ali gostinstvu, v majhnih restavracijah, barih, kavarnah, delikatesah ali tovornjakih s hrano. Med drugim je pripravljen za uporabo takoj po razpakiranju in postavitvi, zaradi česar je zelo praktičen pomočnik in prihrani veliko dragocenega časa.

Eden od razlogov, zakaj TM-m30II prepriča že na prvi pogled, je njegova kompaktna zasnova v obliki kocke. To mu daje majhen odtis le 127 x 127 x 127 mm (Š x G x V), kar pomeni, da ga je mogoče integrirati v skoraj vse POS - še posebej tiste, kjer je malo prostora za tiskalnik računov. Za še večjo prilagodljivost ga po potrebi integrirajte navpično in vodoravno.

TM-m30II tiska s širino od 58 mm do 80 mm z uporabo načina termičnega tiskanja z največjo hitrostjo tiskanja do 250 mm na sekundo in ločljivostjo tiskanja do 203 dpi. Posebnost pri tem: nobenih gonilnikov ni treba namestiti ali posodobiti - tiskalnik računov tiska neposredno iz katere koli mobilne naprave.

Za večjo prijaznost do uporabnika je tiskalnik opremljen z dobro vidnim indikatorjem LED, senzorjem za približevanje konca zvitka in samodejnim rezalnikom papirja. Slednji ima življenjsko dobo približno 1,5 milijona rezov. Življenjska doba tiskalne glave je cca 150 km. Poleg tega ima TM-m30II način tiskanja, ki varčuje s papirjem, s povratnim transportom papirja – kar je dobro za okolje.

Dober prenos podatkov in komunikacijo TM-m30II med drugim zagotavljajo vmesniki USB 2.0 tip A, USB 2.0 tip B, ethernet in povezava z denarnimi predali. Po potrebi lahko hitro in enostavno priključite tudi periferne naprave, kot so skenerji in tipkovnice. Poleg tega je tiskalnik potrdil opcijsko na voljo z vmesnikoma Bluetooth in brezžičnega LAN 2,4 GHz ali 5 GHz.

TM-m30II je na voljo v brezčasni črno-beli barvi. Posledično se še bolje prilagaja posameznim področjem uporabe in ustvarja vabljivo celotno sliko, zlasti v modernejših butikih ali prestižnejših restavracijah.

Druga velika prednost: z različnimi možnostmi nadgradnje je mogoče tiskalnik računov mPOS TM-m30II integrirati v skladu z nemškimi davčnimi zahtevami.
 

TM-m30II - specifikacija - pdf
 

EPSON TM-m30II-H

Tiskalnik računov mPOS Epson TM-m30II-H ponuja celovite funkcije in vse vrste možnosti povezovanja za POS v maloprodaji in gostinstvu. Zahvaljujoč kompaktni zasnovi zahteva le malo prostora in se lahko po potrebi namesti navpično ali vodoravno. Poleg tega je takoj pripravljen za uporabo, ko ga razpakirate.

TM-m30II-H tiska s hitrostjo do 250 mm/s. – neposredno iz katere koli mobilne naprave, brez namestitve ali posodobitev gonilnikov. Njegova oprema vključuje LED prikazovalnik, avtomatski rezalnik papirja, senzor za bližanje konca zvitka ter vmesnika USB in Ethernet ter opcijsko Bluetooth in WLAN. Ima tudi način tiskanja, ki varčuje s papirjem, s povratnim transportom papirja in ga je mogoče implementirati v sisteme kioska. Zato podpira aplikacije storitev v oblaku in prihaja z visoko razvitimi funkcijami, kot sta »Server Direct Print« (SDP) in »Sync and Charge« – to omogoča tiskanje prek enega kabla, hkrati pa napaja povezani tablični računalnik z elektriko.
 

TM-m30II-H - specifikacija - pdf
 epson tm m30ii s

EPSON TM-m30II-S

Prilagodljiv tiskalnik računov TM-m30II-S podjetja Epson je s svojimi obsežnimi možnostmi mobilne povezave še posebej primeren za POS na tabličnem računalniku v maloprodaji ali gastronomiji. Zahvaljujoč kompaktnim dimenzijam le 140 x 214 x 255 mm (Š x G x V) in teži le 2,9 kilograma lahko tiskalnik postavite skoraj povsod. Poleg tega preprosta zamenjava dveh pokrovov zagotavlja, da je tiskalnik mogoče postaviti vodoravno, navpično ali prek ustreznega nosilca na steni, tako da je mogoče papir za tiskalnik vstaviti od zgoraj ali spredaj

Zahvaljujoč integrirani tehnologiji tiskanja ePOS TM-m30II-S tiska račune s tehnologijo termičnega tiskanja iz katere koli mobilne naprave, ne da bi bilo treba namestiti ali posodobiti gonilnike. Obdeluje papir širine 80 mm in dosega maksimalno hitrost tiskanja do 250 mm/s pri ločljivosti tiskanja 203 dpi. Za enostavno prilagajanje računov z logotipi in oglasnimi sporočili natisne tudi račune v sivinah in ponuja napredne možnosti tiskanja grafik in črtnih kod.

Tiskalnik računov je povezan preko vmesnikov Wi-Fi, Ethernet, Bluetooth in USB 2.0 Type-B. Prek NFC TM-m30II-S tiska celo iz naprav ali tablic, ki podpirajo NFC. Ponuja tudi USB 2.0 Type-A, vrata za predal za denar in režo za kartico microSD.

Poleg standardne opreme, kot so priložen napajalni kabel, samodejni rezalnik in različni senzorji, tiskalnik ponuja tudi številne izbirne dodatke: ti vključujejo zaslon za stranke DM-D30, držalo za tablico in še veliko več. TM-m30II-S podpira tudi žične čitalnike črtne kode.
 

TM-m30II-S - specifikacija - pdf
 

EPSON TM-m30II-NT

Z uporabniku prijaznim tiskalnikom TM-m30II-NT Epson širi svojo priljubljeno družino mPOS na tablični tiskalnik računov za maloprodajo in gostinstvo – vključno z butiki, majhnimi restavracijami, bari, kavarnami, delikatesami in tovornjaki s prigrizki. Na obeh področjih še posebej prepriča z zanesljivo omrežno povezavo (»Network Tethering«), ki omogoča skupno žično LAN povezavo s povezano tablico. To zagotavlja stabilno internetno povezavo brez Wi-Fi in minimalne prekinitve povezave.

TM-m30II-NT ima dva priključka USB-A in funkcijo »Sync and Charge«. Z njim povezuje povezano tablico s perifernimi napravami in jih hkrati polni. Poleg tega tiskalnik računov mPOS omogoča dostop in upravljanje zunanjih perifernih naprav iz aplikacij prek tablice ali standardne ročne naprave. Integrirani senzor konca papirja bdi nad trenutnim stanjem papirja in vas obvesti, ko je papir v tiskalniku skoraj prazen. Na ta način uporabniki pravočasno zamenjajo papir in s tem učinkovito skrajšajo izpade. Poleg tega tiskalnik ponuja »Server Direct Print« (SDP) in dostop do oblaka (OMS).
 

TM-m30II-NT - specifikacija - pdf
epson tm m30ii sl

EPSON TM-m30II-SL

POS tiskalnik Epson TM-m30II-SL vse v enem zanesljivo in hitro ustvarja potrdila do širine 80 mm in je opremljen z univerzalnim stojalom za tablico, ki je združljiv s skoraj vsemi tablicami – zaradi česar je idealen za POS v maloprodaji, gostinstvu in gastronomija. Njegova največja hitrost tiskanja je približno 250 mm na sekundo pri dosledno dobri največji ločljivosti tiskanja do 203 dpi (8 pik/mm).

Glavna prednost TM-m30II-SL je njegova elegantna oblika z merami le 140 x 214 x 255 mm (Š x G x V) in drsno sponko za tablico. Zato zavzame malo prostora in se lahko po potrebi postavi vodoravno ali navpično. Opcijsko je na voljo tudi stenski nosilec.

Poleg tega tiskalnik računov navdušuje z visoko povezljivostjo. To zagotavljajo USB-A 2.0, USB-B 2.0 in Ethernet ter praktična reža za kartico microSD. Vmesniki prav tako olajšajo priključitev perifernih naprav na TM-m30II-SL, kot so skenerji, tipkovnice in tehtnice. Intelligent Server Direct Print (SDP) in funkcije oblaka (OMS) zagotavljajo visoko zmogljivo pripravljenost. Prav tako Sync and Charge zagotavlja napajanje in podatke za povezane naprave Android ali iOS prek enega kabla.

Dodatne funkcije TM-m30II-SL vključujejo samodejni rezalnik za delne reze (ki še posebej navdušuje s svojim dolgim življenjskim ciklom do 2,2 milijona rezov), tiskalno glavo, ki zdrži približno 150 km, in senzorje za skorajšnji in dejanski konec papirja .
 

TM-m30II-SL - specifikacija - pdf
 epson tm m30ii sl

EPSON TM-m30III

TM-m30III je tretja generacija Epsonove priljubljene serije tiskalnikov računov mPOS. S 127 x 127 x 127 mm ima enake kompaktne mere kot njegov predhodnik, vendar je njegova sodobna oblika še bolj prefinjena in ostrejša. Njegove napredne funkcije vključujejo vrata USB-C PD, ki olajšajo povezavo s tablicami. Poleg tega vam funkcija »de-curl« omogoča ustvarjanje ravnih računov pri največji hitrosti tiskanja. To je tudi velika prednost pri skeniranju črtnih kod na računih, na primer pri prodaji vstopnic ali ustvarjanju dokumentov, ki jih je treba podpisati.

Mehanizem TM-m30III je zasnovan za optimalno napetost papirja, odvisno od premera papirja in hitrosti podajanja papirja. Rezultat je učinkovit sprostitveni učinek prejemkov. Prav tako njegovo zaznavanje konca papirja deluje v obe smeri in se lahko uporablja s papirjem širine 80 mm in 58 mm s pomočjo distančnikov. Druga prednost TM-m30III je njegova posebna površina: zmanjšuje rast bakterij na tiskalniku računov in s tem zagotavlja boljšo higieno na prodajnih mestih v maloprodaji in gostinstvu.
 

TM-m30III - specifikacija - pdf

EPSON TM-m50

Prilagodljiv tiskalnik računov Epson TM-m50 je idealen spremljevalec vseh POS sistemov v maloprodaji in gostinstvu. Zasnovan je posebej za delovne prostore z minimalnim prostorom in ima posebej kompaktno ohišje v obliki kocke. Ker izpisuje račune na vrhu ali na sprednji strani, odvisno od potrebe, je zelo primeren za montažo pod pult. Poleg tega izbirni stenski nosilec za pritrditev neposredno na steno zagotavlja še večjo prilagodljivost med namestitvijo.

Poleg svoje kompaktne zasnove TM-m50 navdušuje z veliko pripravljenostjo za delovanje: ustvarja 58 ali 80 mm široke račune z največjo hitrostjo tiskanja do 350 mm na sekundo pri dosledno dobri kakovosti do 180 dpi (7 pike/mm). Tako bodo še posebej koristili uporabniki na delovnih področjih z velikimi količinami tiskanja.

Vmesniki TM-m50 vključujejo serijska vrata, vrata USB in vrata Ethernet. Ti zagotavljajo hitro, nezapleteno in brezhibno integracijo v obstoječe sisteme POS. Širok nabor integriranih funkcij dodatno poveča produktivnost tiskalnika računov.

Visoka zanesljivost in dolga vzdržljivost sta seveda tudi del gradnikov TM-m50. Zato ima tiskalno glavo, ki zdrži do 200 km. Njegov mehanizem doseže približno 20 milijonov črt, rezalni mehanizem pa zdrži do 2,2 milijona rezov.

Da bi lahko TM-m50 še bolje vključili v skoraj vse obstoječe prostore POS, ga Epson ponuja v črni ali beli barvi.


 

TM-m50 - specifikacija - pdf
Epson TM U220 

EPSON TM-U220


 

TM-U220 - specifikacija - pdf 
epson295

EPSON TM-U295


TM-U295 - specifikacija - pdf
  Mobilne EPSON POS tiskalnike najdete v meniju Mobilni POS tiskalniki
 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Go to top