Menu

Posebna otvoritvena ponudba proizvajalca SUNMI.

 IDP Smart 31

SUNMI U2 - ROČNI 2D ČITALEC ČRTNE KODE

UNMI U2 je zanesljiv ročni 2D skener za maloprodajo. Ima zmogljiv senzor CMOS, belo osvetlitev ozadja za ostrenje in osvetlitev slabo osvetljenih okolij ter izjemno hiter algoritem za dekodiranje slike. Na ta način celo zanesljivo in hitro zajame barvne, prepognjene, nagubane ali popačene črtne kode 1D/2D – tako natisnjene na papir kot z zaslona. Nato jasna povratna informacija o trojnem skeniranju, ki jo sestavljajo indikatorska lučka, brenčalo in, odvisno od zahtev, vibracijski alarm, zagotavlja večjo varnost. Brenčalo je idealno za hrupna delovna območja. V akcijskem komletu sta čitalec in USB kabel.


CENA: 54 EUR € + ddv
Cena velja do preklica.

SUNMI U2 - specifikacija - pdf
IDP Smart 31

SUNMI BLINK - PULTNI NAMIZNI 2D ČITALEC ČRTNE KODE

SUNMI Blink je pameten in preprost način za branje 2D črtnih kod in QR kod na zaslonih potrošniških telefonov. Ima izvirno zasnovo z ergonomskim kotom skeniranja 45° za popolno pozicioniranje QR kode za hitro in natančno branje. Njegovo ohišje je sestavljeno iz trpežnega okvirja iz aluminijeve zlitine in dveh oranžnih odprtih okvirjev. Njegove kompaktne mere le 97 x 90 x 100 mm (Š x V x G) omogočajo, da se skener integrira v skoraj vsak POS sistem na način, ki prihrani prostor, a hkrati takoj pritegne pogled. V kompletu sta čitaelc in USB kabel.

CENA: 45,99 € + ddv
Cena velja do preklica.

SUNMI BLINK - specifikacija - pdf
 IDP Smart 31

SUNMI V2S - MOBILNI RAČUNALNIK, PRIMEREN ZA BLAGAJNO Z ANDROID OS

Visoka raven zmogljivosti in privlačno razmerje med ceno in zmogljivostjo – zaradi tega mobilni računalnik SUNMI Android V2 i izstopa v skoraj vseh maloprodajnih in gostinskih sektorjih. Njegov kapacitivni 5,45-palčni zaslon z več dotiki, ki je enostaven za uporabo, z ločljivostjo HD+ in vgrajenim termičnim tiskalnikom računov sta dodatni prednosti. Omogoča izpis termičnih POS računov do širine 58 mm pri največji hitrosti tiskanja do 70 mm na sekundo Poleg tega je sposoben tiskati nalepke, kar dodatno razširi področje uporabe.

Kompaktna naprava 219,1 x 80 x 17,9 mm, ki temelji na zmogljivem štirijedrnem procesorju 2,0 GHz z operacijskim sistemom Android 11, vključuje zadnjo kamero 5 MP (z dodatno sprednjo kamero) in 3500 mAh odstranljivo baterijo z najnovejšim dvopasovnim Wi-Fi, Bluetooth. BLE in 4G komunikacijski vmesniki. Njegov nabor funkcij je mogoče tudi po želji razširiti, tako da vključuje integriran NFC, 2D optični bralnik in tiskalnik nalepk.

Konfiguracija akcijske naprave: SUNMI, V2s, USB-C, BT, Wi-Fi, 4G, GPS, GMS, Android11, 3500mAh baterija


CENA: 285 € + ddv

Cena velja do preklica.

SUNMI V2S - specifikacija - pdf
 metapace K-2

SUNMI L2 H - mobilni terminal ANDROID 11

Inteligentni mobilni terminal Android SUNMI L2H je ergonomski, zanesljiv in ponuja uporabniku prijazno površino – idealno za maloprodajo, gostinstvo in industrijo. Njegov kapacitivni 5,5-palčni HD zaslon na dotik je odporen na praske in udarce, zahvaljujoč steklu Corning Gorilla Glass. Ohišje zlahka prenese večkratne padce z višine do 1,5 m, ima IP67 certifikat za zaščito pred prahom in vodo. Poleg tega je L2H ima optični bralnik, ki podpira OCR, za zajemanje črtnih kod 1D/2D v skoraj vsakem tanju.

Dodatna oprema L2H je zmogljiv osemjedrni procesor s frekvenco 2 GHz in povečana zmogljivost pomnilnika 4 GB RAM in 64 GB flash ali izbirno 6 GB RAM in 128 GB flash. Zmogljiva 5000 mAh polimerna litijeva baterija podpira hitro polnjenje 3.0 in jo je mogoče po potrebi zamenjati. Za zmanjšanje izpadov je na voljo dodatna 60 mAh polimerna litijeva baterija za hiter in varen zajem podatkov.
Konfiguracija akcijske naprave:
prenosni terminal, 2D, imager, GPS, fingerprint reader, Cam (16MP), front camera (5MP), 14 cm (5.5''), USB-C, Bluetooth, Wi-Fi (802.11ax), eSIM, 4G, 1440x720 pik, procesor Qualcomm Octa Core, 2.0 GHz, RAM: 4 GB, Flash: 64 GB, Android (11) + GMS, protection class: IP67. Priloženo: USB kabel, napajalnik, baterija 5000mAh (odstranljiva in zamenljiva), garancija 12 mesecev.

CENA: 449 € + ddv
Cena velja do preklica.

SUNMI L2 H - specifikacija - pdf
 

Za izdelavo ponudbe ali dodatne informacije

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

   
Go to top