Menu

getac unbeatable 2

GETAC - proizvajalec svetovnega formata. GETAC proizvaja robustne notesnike in tablične računalnike za extremne razmere po vsem svetu, kjer klasični proizvodi ne pridejo v poštev.
Robustne tablice in notesniki se uporabljajo v industriji, proizvodnji, so del opreme gasilnih, reševalnih vozil, vojske, najdemo jih v naftni industriji, proizvodnji in distribuciji plina (protiexplosivni atesti), skratka gre za vrhunsko in nepogrešljivo opremo v številnih panogah.

Z Getacom sodelujemo kot edini direktni pooblaščeni partner za Slovenijo. Ostala podjetja, ki se pojavljajo na trgu niso avtorizirani partnerji in nimajo dostopa do Getac informacij!!!!

getac logo

getac x500

GETAC X600 SERVER serija 15,6"  Z WINDOWS 11 PRO (IP66)

Getac X600 SERVER je popolnoma funkcionalen komercialni mobilni strežnik (COTS), ki se zloži v tanek prenosni profil. Strežnik X600 je zasnovan za agilnost na terenu, hkrati pa ohranja celovito zmogljivost strežnika. To je popolnoma robusten in zelo vsestranski prenosni računalnik, ki ponuja zmogljivosti mobilnega strežnika v omari, ki ga je mogoče v trenutku uvesti v scenarije mobilnega ukazovanja in nadzora.
Strežnik X600 lahko gosti več neodvisnih platform navideznih strojev, kar zmanjša vašo potrebo po vlaganju v več strežniških sistemov. In z operacijskim sistemom Windows Server 2022 je vire mogoče prilagodljivo dodeliti različnim virtualnim sistemom glede na potrebe posameznih uporabnikov. Upravljanje diskov je izboljšano s krmilnikom RAID na osnovi strojne opreme s konfiguracijo RAID 5; zagotavlja optimalno ravnotežje med zmogljivostjo, zmogljivostjo, zanesljivostjo in varnostjo.
Strežnik X600 je mogoče izboljšati z nadzorom RAID na osnovi strojne opreme za izboljšano fleksibilnost, zanesljivost in redundanco shranjevanja podatkov. Strežnik X600 poveča izbirno shranjevanje podatkov do 22 TB1, DVD (ali izbirni Blu-Ray) super multi-pogon, do dve dodatni bateriji ter oba bralnika kartic ExpressCard 54 in PCMCIA tipa II kot standard, vse v ohišju, kar povečuje vaše zmogljivosti naprave, ne da bi vaši delovni površini dodali nered.
Popolnoma robustna zasnova strežnika 600 preprečuje, da bi dež, prah in ekstremne temperature ogrozili delovanje, tako kot njegov 15,6-palčni zaslon, berljiv na sončni svetlobi (1000 nits) z izbirnim kapacitivnim zaslonom na dotik z večkratnim dotikom, ki vključuje našo lastniško tehnologijo LumiBond®. Pod pokrovom je procesor Intel® Xeon® 11. generacije z 18 MB Intel® Smart Cache in tehnologijo Intel® Turbo Boost do 4,9 GHz.
Strežnik X600 ponuja raznolik nabor varnostnih funkcij. Zaradi varnosti podatkov lahko vse shranjevalne pogone uporabnik odstrani brez orodja, pri čemer je vključen tudi namenski mikroprocesor Trusted Platform Module (TPM) 2.0, ki omogoča popolne zmožnosti šifriranja pogona in vrsto drugih izboljšav pri preverjanju pristnosti.
Strežnik X600 se brezhibno integrira z različnimi žičnimi omrežji, strežniki in napravami za shranjevanje. Fiksna povezljivost vključuje 2,5G BASE-T Ethernet (x2) za izjemno hitro hkratno povezavo z več strežniki in/ali omrežji, medtem ko vgrajeni Thunderbolt 4 (USB-C) in HDMI 2.0 omogočata povezljivost z dodatnimi monitorji.
Vse polprevodniške pomnilniške diske (SSD) X600 Server lahko uporabnik odstrani in ne uporablja orodja, kar omogoča izboljšano varnost podatkov med shranjevanjem v napravi in večjo priročnost med uporabo. Vse baterije lahko uporabnik tudi odstrani brez orodja in jih je mogoče zamenjati (tj. vroče zamenjati) brez prekinitve delovanja naprave.
Server X600, zasnovan za preživetje in delo v ekstremnih razmerah na prostem, bo deloval v dežju, prahu, udarcih in vibracijah. Ta popolnoma robusten prenosnik ima certifikat MIL-STD-810H, MIL-STD-461G in IP66, da vzdrži temperature od -29 °C do 63 °C (-20 °F do 145 °F).


Getac X600 SERVER serija - specifikacija - pdf

Getac X600 SERVER serija - dodatna oprema - pdf

 
 171031 getac X50063020  IMG 4166  IMG 4169  X500G3 IO
 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih nam pošljite povpraševanje na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Go to top