Menu

getac unbeatable 2

GETAC - proizvajalec svetovnega formata. GETAC proizvaja robustne notesnike in tablične računalnike za extremne razmere po vsem svetu, kjer klasični proizvodi ne pridejo v poštev.
Robustne tablice in notesniki se uporabljajo v industriji, proizvodnji, so del opreme gasilnih, reševalnih vozil, vojske, najdemo jih v naftni industriji, proizvodnji in distribuciji plina (protiexplosivni atesti), skratka gre za vrhunsko in nepogrešljivo opremo v številnih panogah.

Z Getacom sodelujemo kot edini direktni pooblaščeni partner za Slovenijo. Ostala podjetja, ki se pojavljajo na trgu niso avtorizirani partnerji in nimajo dostopa do Getac informacij!!!!

getac logo

getac f110

GETAC F110 serija - tablični računalnik 11,6" z WINDOWS 10 PRO! (IP66, IP65 - model Ex)

Tablični računalnik, ki se počuti doma na prostem: s popolnoma robusnim tabličnim računalnikom F110 Getac je namenjen vsem uporabnikom, ki delajo v ekstremnih pogojih, vendar ne želijo ogrožati visoko razvite tehnologije. Licenčni operacijski sistem Windows 10 Professional je že vnaprej nameščen. 11,6 inčni zaslon z več dotiki ponuja veliko prostora - tudi za grafične aplikacije in vzdrževalne naloge, v katerih se uporabljajo zemljevidi in načrti postavitve. Tudi pri svetlem soncu zagotavlja optimalno berljivost, saj je tehnologija zaslona LumiBond tabličnega računalnika zasnovana tako, da ustreza potrebnim izzivom.

Kadar gre za komunikacijo, je tablični računalnik Getac F110 idealno opremljen. WiFI 802.11ac in Bluetooth 5.0 podpirata uporabnike s potrebno fleksibilnostjo gibanja, lahko pa po želji izmenjavo podatkov vršite tudi z mobilno širokopasovno funkcijo 4G LTE. Dodatno so na voljo tudi različice z zelo natančnimi namenskimi moduli GPS za pozicioniranje.

Robustni tablični računalnik F110 je zahvaljujoč velikemu zaslonu odličen za več kot le terensko delo. V kombinaciji z opcijskim dockingom za vozila ali pisarno lahko F110 hitro postane tudi stacionarni računalnik. Na voljo so dodatni vmesniki prek docking priključne postaje, poleg tega pa se naprava hkrati tudi polni. Dvojna serijska vrata, po en grafični izhod VGA in HDMI, štirje vmesniki USB in LAN vrata odpirajo dodatne možnosti na vaši mizi ali v vozilu. Na voljo pa imate tudi dodatke za vaš F110 kot so na primer dockingi (ptridrditveni dockingi za vozila), napajalnik za v avto ali dodatni napajalnik, torbica, zaščitna folija, tastatura....itd. Tablico v sloveniji uspešno uporabljajo reševalne postaje, civilna zaščita, policija, vojska, avtoservisi za diagnostiko, fakultete za terensko delo....


Getac F110 serija - specifikacija - pdf

Getac F110 serija - dodatna oprema - pdf

 
 F110G4 Photo 4  F110G6 Detachabel Keyboard  Getac F110G6 01 2  Getac F110G6 04 2
getac f110

GETAC F110 EX serija - tablični računalnik z WINDOWS 10 PRO!

Robusten tablični 11,6 palčni računalnik v robustnem ohišju za ekstremne razmere v ex prostorih. Ponujamo certifikate ATEX in IECEx Zone 2/22 za uporabo v potencialno eksplozivnih atmosferah. Uporabljajo se izolacijski mehanski materiali in izjemne oblike vezja, ki zagotavljajo, da je F110-Ex proti predvideni uporabi zaščiten pred vžigom in je varen.

 

 


Getac F110 EX serija - specifikacija - pdf

Getac F110 EX serija - dodatna oprema - pdf

 
 F110 EX ATEX 01 3  F110 EX ATEX 03 1  F110 EX ATEX 04  F110 EX ATEX 05 3
 
 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih nam pošljite povpraševanje na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Go to top