Menu

V podjetju Mangee d.o.o. se s črtno kodo ukvarjamo že vrsto let. Naši strokovnjaki imajo več kot 20-letne izkušnje s tega področja. Sodelujemo z največjimi svetovnimi proizvajalci opreme za branje in tiskanje črtne kode na svetu in smo njihovi direktni partnerji.

Naše vodilo je, da Vam pred nakupom opreme svetujemo in jo šele potem prodamo. Tako Vam pomagamo, da se izognete težavam, zapletom in slabi volji zaradi nepravilnega delovanja kupljene opreme. Ponudnikov na trgu je ogromno, premislite in izberite pravega. Samo prodati še ne pomeni nuditi tudi vso potrebno podporo! Nikakor ne kupujte opreme preko spletnih trgovin!

Opremo, ki jo ponujamo, je razdeljena na posamezne sklope:

Čitalci črtne kode

Ponujamo čitalce črtne kode vrhunskih svetovnih proizvajalcev kot so: Honeywell, Denso, Zebra, Datalogic, Metapace in ostali. Smo direktni partnerji omenjenih proizvajalcev.

Tiskalniki etiket

Kvalitetno natisnjena črtna koda je osnova za uspešno odčitavanje in kasnejšo uporabo v celotni verigi. Ponujamo najkakovostnejše tiskalnike etiket na tržišču, vključno s svetovanjem in lastnim servisom.

Prenosni terminali

V naši ponudbi lahko najdete bogato izbiro prenosnih terminalov proizvajalcev: Denso, Datalogic, Zebra, Honeywell. Smo distributer terminalov DENSO za Slovenijo

Tiskalniki plastičnih kartic

Nudimo bogato izbiro tiskalnikov plastičnih kartic s tehnologijo sublimacije ali retrotransfer. V ponudbi imamo tiskalnike Matica, Evolis, Zebra.

Industrijski fiksni čitalci

Na področju nudenja opreme za industrijo sodelujemo že vrsto let s podjejtem Datalogic Spa Italija.

Go to top