Menu

 Prenosni terminali SUNMI - NOVO - izjemen dizajn, kvaliteta in cenovna ugodnost.

hwcaptuvo     

SUNMI L2 H

Inteligentni mobilni terminal Android SUNMI L2H je ergonomski, zanesljiv in ponuja uporabniku prijazno površino – idealno za maloprodajo, gostinstvo in industrijo. Njegov kapacitivni 5,5-palčni HD zaslon na dotik je odporen na praske in udarce, zahvaljujoč steklu Corning Gorilla Glass. Ohišje zlahka prenese večkratne padce z višine do 1,5 m, ima IP67 certifikat za zaščito pred prahom in vodo. Poleg tega je L2H ima optični bralnik, ki podpira OCR, za zajemanje črtnih kod 1D/2D v skoraj vsakem tanju.

Dodatna oprema L2H je zmogljiv osemjedrni procesor s frekvenco 2 GHz in povečana zmogljivost pomnilnika 4 GB RAM in 64 GB flash ali izbirno 6 GB RAM in 128 GB flash. Zmogljiva 5000 mAh polimerna litijeva baterija podpira hitro polnjenje 3.0 in jo je mogoče po potrebi zamenjati. Za zmanjšanje izpadov je na voljo dodatna 60 mAh polimerna litijeva baterija za hiter in varen zajem podatkov


SUNMI L2 H - specifikacija - pdf

hwcaptuvo

SUNMI L2K S

Za večjo učinkovitost na skoraj vseh področjih uporabe je SUMNI svojemu pametnemu mobilnemu terminalu Android L2K dal lahek, ergonomski dizajn. Optimizirana zasnova tipkovnice, zaščita na dotik za tipko za vklop in uporabniku obrnjen zvočnik zagotavljajo uporabniku prijazno površino. Za še več manevrskega prostora lahko mobilni terminal upravljate z eno roko.

Da bi zdržal visoke zahteve težkega vsakdanjega dela, je L2Ks odporen na udarce do 1,8 m in ima certifikat IP68. V skladu s tem je popolnoma odporen na prah in zdrži celo neprekinjeno potopitev do največje globine vode 1,5 m za največ 30 minut. 5.000 mAh polimerna litijeva baterija je zamenljiva in zdrži do dve izmeni, ko je popolnoma napolnjena. Dodatna baterija 60 mAh zagotavlja brez izpada pri menjavi glavne baterije. Poleg tega L2Ks celo zanesljivo in hitro zajame težko berljive črtne kode, vključno s opraskanimi, umazanimi ali nagubanimi črtnimi kodami, kot tudi črtne kode DPM z razdalje do enega metra prek svojega profesionalnega mehanizma za skeniranje.

SUNMI L2K S - specifikacija - pdf

hwcaptuvo

SUNMI L2 S

SUNMI L2s Android je idealno primeren za izboljšanje učinkovitih poslovnih procesov na skoraj vseh področjih maloprodaje, gostinstva in industrije. Ne prepriča le s svojo visoko zanesljivostjo, ampak je na voljo tudi v štirih različnih različicah modelov, odvisno od zahtev: Standard, Scanner, PTT in RFID. Vsi štirje so priročno upravljani prek kapacitivnega 5,5-palčnega HD zaslona na dotik s steklom Corning Gorilla Glass, odpornim na praske, in so odporni na prah in vodo v skladu s standardi IP65 ter odporni na udarce do 1,5 m.

Standardne funkcije L2 vključujejo zmogljiv štirijedrni procesor ARM Cortex-A53 s frekvenco 1,8 GHz, litij-polimerno baterijo 5.000 mAh in obsežno izbiro vmesnikov USB-C, Wi-Fi dvopasovni, Bluetooth 5.0, Bluetooth Low Energy, 4G LTE, GPS in NFC. Zmogljivost sprednje in zadnje kamere ter velikost pomnilnika sta odvisni od modela: 2 GB RAM-a in 16 GB ROM-a (standardno in PTT) ali 3 GB in 32 GB ROM-a (skener in RFID). Optični bralnik za 1D/2D črtne kode je na voljo tudi samo pri modelih Scanner in RFID.

SUNMI L2 S - specifikacija - pdf

 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Go to top