Menu

Novo v naši ponudbi - SUNMI KIOSK SISTEMI.

colormetrics s4300f

SUNMI KIOSK SISTEM K2

SUNMI K2 je kiosk sistem Android za stensko montažo v maloprodaji in gostinstvu. Preprosto ga upravljajte s svojim kapacitivnim 24-palčnim zaslonom na dotik polne visoke ločljivosti, ki obdela do deset dotikov hkrati. Vgrajeni 80 mm tiskalnik računov s samodejnim rezalnikom zanesljivo in hitro ustvari račune z največjo hitrostjo tiskanja do 150 mm/s. Poleg tega kiosk sistem ponuja vgrajen 2D skener črtnih kod, ki zajema črtne kode, tudi če so natisnjene ali prikazane na zaslonu pametnega telefona.

Vrhunsko zmogljivost K2 zagotavlja zmogljiva oprema, ki vključuje 1,8 GHz šestjedrni procesor in velik pomnilnik, ki ga sestavljata 4 GB RAM-a in 16 GB ROM-a ter NFC čitalnik, ki bere tudi tiskane ali digitalne 1D/ 2D črtne kode. Izbira vmesnika je sestavljena iz USB, Wi-Fi 802.11a/b/g/n in Ethernet. Poleg tega ima kiosk sistem prijetno osvetlitev in zanesljivo 3D kamero za prepoznavanje obraza. I


SUNMI K2 - specifikacija - pdf

colormetrics s4300s

SUNMI KIOSK SISTEM K2 MINI

Samopostrežni terminal K2 MINI podjetja SUNMI, ki temelji na sistemu Android, ne prepriča le s preprosto uporabniško površino, ampak tudi zato, ker je na voljo v treh različnih modelnih različicah: za stensko montažo, samo z enim zaslonom ali z dvema zaslonoma. Slednji ima tudi tipkovnico in skener črtnih kod za zajemanje 1D in 2D črtnih kod ter QR kod. Z vsemi tremi modeli udobno upravljajte prek njihovega 15,6-palčnega glavnega zaslona s tehnologijo multi-touch. Po potrebi ga namestite v pokončnem ali ležečem formatu. Ponuja širok vidni kot in se odzove tudi na zelo lahke dotike.

Poleg tega ima K2 MINI 3D kamero za prepoznavanje obrazov in integriran 80 mm termični tiskalnik računov, ki ustvarja račune z največjo hitrostjo tiskanja do 250 mm/s. Za vrhunsko zmogljivost se zanaša na osemjedrni procesor Qualcomm Snapdragon ali štirijedrni procesor Rockchip, 2 GB RAM-a in 16 GB ROM-a. Velika izbira vmesnikov vključuje RJ11 (serijski), RJ12 (vrata predalčka za gotovino), RJ45 (LAN), Wi-Fi 5, Bluetooth 4.0 s podporo za Bluetooth Low Energy in pet vrat USB.


SUNMI K2 MINI - specifikacija - pdf

 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

   
Go to top