Menu

V našem podjetju, kjer se že vrsto let ukvarjamo z RFID tehnologijo, predvsem v knjižicah in gostinstvu, smo razširili ponudbo tudi na področje kontrole pristopa. Tako smo začeli sodelovanje s podjetjem Paxton, ki ponuja visokokvalitetno RFID opremo za kontrolo pristopa ( odpiranje vrat) za: bloke, pisarne, banke, hotele, individualne aplikacije (odpiranje garažnih vrat na kodo, itd... RFID oprema je povezljiva preko LAN ali WLAN ali pa preprosto deluje popolnoma neodvisno kot je to primer odpiranja vhodnih vrat v blokih ali individualnih hišah. Vso opremo dobavimo in jo po želji tudi zmontiramo preko našega partnerja, podjetja Robertino d.o.o. Maribor.
V kolikor želite ponudbo opreme nas kontaktirajte. IZREDNO UGODNE CENE!

 

 

ČITALNIKI NOVIH OSEBNIH IZKAZNIC

Vse o novi osebni izkaznici

https://www.si-trust.gov.si/sl/podpora-uporabnikom/pogosta-vprasanja/elektronska-osebna-izkaznica/

IDENTIVE uTRUST 2700R - MULTIFUNKCIJSKI ČITALEC PAMETNIH KARTIC

Identiv's uTrust 2700 je večnamenski čitalec vseh običajnih pametnih kartic. Izjemno kompaktno ohišje se prilega v skoraj vsako računalniško delovno področje in zagotavlja varno prijavo v računalnik. Tako lahko hitro in enostavno realizirate individualni dostop do omrežja in računalnika. Dodatna področja uporabe so plačilne in varnostne aplikacije z visokimi varnostnimi zahtevami, na primer v bankah, zdravniških ordinacijah in v upravljanju.
Preprosto povežite čitalec 2700 R prek vgrajenega kabla USB. Izkoristite prednosti gonilnikov za vse pogoste operacijske sisteme, tako da je hitra namestitev enostavna. Optimizirana hitrost transakcij zagotavlja hitro obdelavo. Z do 600 kBit/s. čitalniki pametnih kartic Identive 2700 R prenašajo podatke o dostopu s skoraj vseh običajnih pametnih kartic na povezani osebni računalnik. Opcijsko lahko za čitalnik naročite tudi namizno stojalo za enostavnejše rokovanje.

Stran za podporo (gonilniki)

https://support.identiv.com/2700r/

Identive uTrust2700R - specifikacija - pdf

 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

   

 

 

Go to top