Menu

Ponujamo kakovostno izbiro prikazovalnikov za kupca različnih barv in tehnologij (LCD, VFD) za različne potrebe in vgradnje.

gt8034

BIXOLON BCD-2000

Izjemno zanesljiv prikazovalnik za kupce BCD-2000 Super Twister Nematic LCD v tradicionalnem slogu je razvil BIXOLON za sodobne POS sisteme v maloprodaji in gostinstvu ali za poštne in kurirske storitve. Ponuja dovolj prostora za štiri besedilne vrstice (120 znakov) in dve različni možnosti pisave: 8 x 16 ali 7 x 17 pik. Te lahko poravnate na zaslonu vodoravno, navpično, s prostorom pisave ali razmikom med vrsticami, pa tudi po sredini, desno ali levo. Za priročno integracijo v skoraj vse POS je BCD-2000 združljiv z vsemi priljubljenimi operacijskimi sistemi, kot so Android, iOS in Windows, ima hitro nastavitev USB plug-and-play. Poleg tega je nastavljiv po višini, lahko je nagnjen do 13 ° in se lahko vrti za 360 °. Na voljo je tudi opcijski stenski nosilec.

BIXOLON BCD-2000 - specifikacija - pdf

gt8034

BIXOLON BCD-3000

S svojimi kompaktnimi dimenzijami le 130 x 68,5 x 110,3 mm (Š x V x G), BIXOLONOV LCD prikazovalnik za kupce resnično prihrani prostora na POS mestu v maloprodaji in gostinstvu, pošti in še kje . Njegov mono LCD zaslon s spremenljivo svetlostjo ponuja dovolj prostora za 2 vrstici celotnega besedila in ga je mogoče poravnati glede na zahteve, ki jih določi uporabnik: Znaki so prikazani vodoravno, navpično, s pisavo ali razmikom med vrsticami, besedila pa so prikazana bodisi na sredino, levo ali desno -poravnano. Poleg tega zaslon za stranke ponuja praktične funkcije za enostaven prenos in prikaz slik. BCD-3000 je enostavno povezati prek vmesnika USB s funkcijo plug-and-play ali vmesnika RS-232 za neposredno povezavo s POS tiskalniki serije BIXOLON SRP-Q300. Hitro povezovanje zagotavlja tudi združljivost z vsemi glavnimi operacijskimi sistemi, vključno z Androidom, iOSom in Windowsom. Poleg tega kot nagiba od 0 do 35 ° poveča udobje delovanja in več kabelskih poti poenostavi upravljanje.

BIXOLON BCD-3000 - specifikacija - pdf

gt8034

GLANCETRON 8034

Model 8034 je kvaliten VFD prikazovalnik za kupca z RS232 ali USB vmesnikom v črni ali beige (svetli) barvi. Prikazuje 2x20 znakov, stojalo je prilagodljivo. Vgrajene ima emulacije OPOS, ESC/POS. Kabli so priloženi. Pri RS232 varianti je potrebno zunanji napajalnik naročiti posebej.

8034 - specifikacija - pdf

gt70st

GLANCETRON 70-ST

Model 70-ST je prikazovalnik s TFT zaslonom, widescreen, 16:9, 17.8cm (7''), 800x480 pixlov, stojalo je nastavljivo, svetilnost zaslona: 350 cd, kontrast: 350:1, USB (DisplayLink). Kabel USB je priložen, barva je črna.

 

70-ST - specifikacija - pdf
epson dm d30

EPSON DM-D70

Zaslon za stranke Epson DM-D70 je združljiv s skoraj vsemi tiskalniki Epson POS in je idealno primeren za sodobne POS sisteme v maloprodaji, gastronomiji in gostinstvu. Odvisno od potreb ga uporabite kot preprost prikaz besedila ali kot barvni zaslon, ki prikazuje slike v celozaslonskem ali razdeljenem zaslonu in besedila v polnem ali dvovrstičnem načinu (največ 40 znakov). Ponuja tudi dolg življenjski cikel približno 30.000 ur in je opremljen s priključkom USB 2.0 in vmesnikom Wi-Fi. Tako prenos energije kot prenos podatkov poteka prek enega samega kabla USB, zato je nastavitev zaslona zelo enostavna. Da bi zagotovili, da je DM-D70 mogoče vgraditi v skoraj vse POS, je Epson velik pomen namenil elegantnemu in sodobnemu dizajnu. Tako je DM-D70 lahko nameščen tudi vodoravno ali navpično. Poleg tega je zaslon na voljo z možnostjo montaže na mizo in steno ter kot samostojna možnost.

epson dm d30

EPSON DM-D30

VFD prikazovalnik za kupca z USB vmesnikom v črni ali beige (svetli) barvi. Prikazuje 2x20 znakov (VFD).

 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

   
Go to top