Menu

Vrhunski Zebrini tiskalniki plastičnih kartic. Oglejte si ponudbo.

IDP Smart 31

ZEBRA ZXP SERIJA 7

Iščete tiskalnik kartic, ki prinaša popolne kartice v velikih količinah? Potem ste našli svoj tiskalnik z Zebra ZXP Series 7. Ločuje se od ostalih, zlasti ko gre za zahtevne aplikacije v tiskarnah, maloprodaji, gostinstvu, tudi v izobraževanju. Za posebne varnostne zahteve z ZXP Series 7 enostavno kodirate pametne kartice, kartice z magnetnimi trakovi in ​​kartice RFID. ZXP Series 7 tiska zelo hitro, saj hkrati opravlja tri naloge: kodiranje, tiskanje in laminiranje. Rezultati: vrhunske plastične kartice s hitrostjo tekočega traku s kakovostjo, podobno fotografiji. Z izjemno velikim pladnjem za kartice in mehanizmom prvi v prvem je različica Pro idealna za uporabo kot tiskalna postaja za večje serije kartic. Z učinkovitimi barvnimi trakovi Zebra ix so stroški na kartico in operativni stroški nizki. Upravljanje poteka prek intuitivne barvno kodirane nadzorne plošče LCD. Tiskalnik se samodejno prilagodi novim karticam. Integracija je zelo enostavna, zahvaljujoč gonilnikom Windows, USB-ju, Ethernetu in opcijskem WLAN 802.11 b / g vmesniku.

ZEBRA ZXP SERIJA 7 - specifikacija - pdf
IDP Smart 31

ZEBRA ZXP SERIJA 9

Z Zebrinimi ZXP Series 9 tiskalniki dobiite drugo generacijo tiskalnikov retransfer v kakovosti fotografij. V tem inovativnem postopku sublimacije se profesionalne osebne izkaznice, kupčeve ali darilne kartice natisnejo (enostransko ali dvostransko) v načinu ležečega formata z impresivno hitrostjo do 190 kartic / uro (enostransko). Zahvaljujoč tehnologiji retransfer se kartice ne tiskajo samo v oblikah brez robov, temveč tudi v svetlih barvah (v načinu barvnega tiskanja) in ostre kakovosti (300 dpi). Prednost te tehnologije je manjša obraba tiskalne glave. Različne površine kartic, na primer pametne kartice ali kartice, ki niso iz PVC, so profesionalno natisnjene s pomočjo posebne podloge in inteligentne medijske tehnologije.

ZEBRA ZXP SERIJA 9 - specifikacija - pdf
IDP Smart 31

ZEBRA ZC100

Izkaznice za zaposlene, članske izkaznice, imenske tablice za obiskovalce - ZC100 znamke Zebra je optimalna izbira za številne izzive tiskanja kartic. Tiska enostranske kartice v ločljivosti 300 dpi. Med tiskanjem se samodejno prilagodi debelini obdelane kartice, kar pred tiskanjem ni treba posebej prilagajati. Tiskalnik je popolnoma nezahteven za delo - po razpakiranju naprave ni potrebna nobena namestitev: preprosto se povežite prek Plug & Play in začnite tiskati. Tiskalnik ima vhodno in izhodno zmogljivost 100 kartic. Končane kartice lahko odstranite posamezno ali zložene, ne da bi morali najprej odpreti napravo. Uporabniki lahko zato kartice neposredno uporabijo po tiskanju. Potem je tu še majhna konstrukcija in eleganten dizajn. Naprava komunicira z gostiteljem prek USB 2.0, vendar je na voljo tudi z omrežje WLAN 802.11 ac in ethernet.

ZEBRA ZC100 - specifikacija - pdf
IDP Smart 31

ZEBRA ZC300

Tiskalnik kartic Zebra ZC300 že od prvega trenutka prepriča s svojo zasnovo - in drugič s svojo kakovostjo in zmogljivostjo. Tiska enostranske plastične kartice in obojestransko z dodatnim modulom za obračanje kartic. Poleg tega je na voljo različica, ki uporabnikom omogoča hkratno kodiranje magnetnih trakov. Vse podrobnosti modela ZC300 so zasnovane za največjo hitrost in prijaznost do uporabnika - na primer praktična izhodna vrata za odstranjevanje posameznih kart ali celotnega svežnja. BArvno kaseto je enostavno zamenjati. V vhodnem in izhodnem pladnju ZC300 sta po 100 kartic, tako da med postopkom tiskanja nobenega od njiju ni potrebno napolniti ali izprazniti. Hitrost tiskanja je do 200 barvnih kartic ali 900 enobarvnih kartic na uro. Tiskalnik je enostavno uporabljati - preprosto ga povežite prek Plug & Play USB vmesnika in takoj lahko začnete tiskati imenske tablice, kartice zvestobe kupcev in še več. Tiskalnik kartic komunicira tovarniško neposredno prek USB in Ethernet; po želji z WLAN. Zahvaljujoč svoji majhni konstrukciji se ZC300 prilega praktično povsod. Tudi menjava potrošnega materiala je zelo preprosta. Pred zagonom ni treba naveliko proučevati navodila za uporabo: zasnova traku prikazuje, kako ga je treba odstraniti in vstaviti. Če je treba ročno vstaviti kartice, ZC300 pomaga uporabniku s podrobnimi navodili. Druga posebna značilnost tiskalnika so na novo razviti gonilniki in še boljši grafični uporabniški vmesnik. Tu boste našli vse logično združene nastavitve, ki jih lahko prikličete s klikom miške. V oknu za predogled si lahko ogledate, kako bodo videti končane karte in kako bodo morebitne spremembe vplivale nanje. Rezultat? Manj testnega tiskanja in še manj napačnega tiska, kar pomeni, da uporabniki prihranijo čas, živce in denar.

ZEBRA ZC300 - specifikacija - pdf
 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Go to top