Menu

Zebra Technologies je eden največjih proizvajalcev tiskalnikov etiket. Smo partner Zebre že vrsto let..

Zebra GK420Zebra GK420

 

ZEBRA ZD220d/t

Kompaktni namizni tiskalnik Zebra ZD220 je zelo zanesljiv in ima funkcije, ki ustrezajo vsem potrebam tiskalnika začetnega nivoja. Njegova dvostenska konstrukcija zagotavlja tudi še večjo stabilnost in robustno zasnovo. Kot naslednik priljubljenega GC420 ima vse bogate izkušnje predhodnika vključene v svoj razvoj. Zaradi tega je ZD220 naložba, ki se resnično splača - idealna za uporabo v prometu, logistiki, maloprodaji in zdravstvu. ZD220 je na voljo kot termalni direkt ali termotransfer tiskalnik. V obeh različicah hitro in zanesljivo tiska tekst, 1D in 2D črtne kode. Je optimalno primeren za raznoliko tiskanje etiket in potrdil, deklaracij, itd. Tiska s hitrostjo do 102 mm / s in ločljivostjo 203 dpi. Velik pomnilnik 256 MB flash in 128 MB SDRAM ZD220 vam omogoča, da shranite bistveno več pisav, grafik in vnaprej določenih nalepk. Zahvaljujoč USB vmesniku je ZD220 enostaven za namestitev in takoj pripravljen za uporabo. Ravnanje z ZD220 je tudi zelo preprosto. Novo je tudi to, da znaša garancija sedaj 24 mesecev in ne samo 12 kot smo bili to vajeni do sedaj.


ZD220d/t - specifikacija - pdf
 Zebra GX420 430

ZEBRA ZD230d/t

Zebra ZD230 je zelo zanesljiv 4-palčni namizni tiskalnik z obsežnimi funkcijami, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Poleg kompaktne zasnove ima konstrukcijo z dvojno steno, zaradi katere je robusten in trpežen – popolnoma primeren za uporabo v transportu in logistiki, lahki industriji, maloprodaji in zdravstvu. ZD230 je na voljo kot neposredni termični ali termotransferni tiskalnik. V obeh različicah hitro in zanesljivo tiska 1D in 2D črtne kode, kot so PDF417, DataMatrix, QR kode in Aztec. Tiska s hitrostjo do 152 mm/s z ločljivostjo 203 dpi. Zahvaljujoč velikemu pomnilniku 256 MB flash in 128 MB SDRAM, ZD230 shrani bistveno več pisav in grafike. Enostavno namestitev in takojšnjo pripravljenost bo zagotovil multi-vmesnik namiznega tiskalnika: USB, Ethernet in Bluetooth. Poleg tega namizni tiskalnik ponuja tudi Wi-Fi za brezžično povezavo prek omrežja

ZD230d/t - specifikacija - pdf
Zebra GX420 430

ZEBRA ZD411

Z ZD411 je Zebra lansirala na trg napreden, zanesljiv in lahek 2-palčni namizni tiskalnik. Navdušuje s kompaktno zasnovo in majhno površino, ki omogoča, da ga postavite skoraj kamorkoli. Ponuja tudi vse funkcije, potrebne za dolgotrajno uporabo. Posledično zagotavlja večjo prilagodljivost in varnost, kjer koli se uporablja. Na voljo je kot direktni termični, termotransfer ali v Healthcare (zdravstveni) izvedbi (ZD411-HC).
ZD411 svoje intuitivno delovanje dolguje lahko razumljivemu zaslonu, ki temelji na različnih simbolih. V vsakem trenutku nudi informacije o trenutnem stanju tiskalnika. Za še večjo zmogljivost ima ZD411 dostop do širokega nabora dodatkov, vključno z dodatki za upravljanje medijev, ki jih je mogoče namestiti na terenu, in dodatki za brezžično komunikacijo ter dodatki za prenosne baterije. Združljiv je tudi z orodji Zebra Print DNA, s katerimi je ZD411 še enostavnejši za nastavitev, upravljanje in vzdrževanje – lokalno ali na daljavo.ZD411 - specifikacija - pdf
Zebra GX420 430

ZEBRA ZD611

Kompaktni Zebra ZD611 je visokokakovosten 2" namizni tiskalnik in ponuja različne funkcije in tehnologije naslednje generacije. Kot tak navdušuje tudi z visoko prilagodljivostjo, zanesljivostjo in varnostjo v prihodnosti. Za intuitivno upravljanje in lažji nadzor je opremljen z zelo vidnimi indikatorji stanja. Direkt thermal model ima tudi zaslon na dotik, ki je enostaven za uporabo. Na voljo so tudi druge različice: model s termotransfer prenosom, 2" ali 4" RFID tiskalnik/kodirnik (ZD621R), healthcare izvedba (ZD611 -HC) in poseben model za linerless medije.

Za še boljše delovanje Zebra ponuja več možnosti dodatne opreme za ZD611, vključno z dodatki za upravljanje medijev, ki jih je mogoče namestiti na terenu, in dodatki za brezžično komunikacijo ter dodatki za prenosne baterije. Za izboljšano varnost in druge funkcije so orodja Zebra Print DNA. PrintSecure na primer zagotavlja, da tiskalnik uporablja samo varne povezave in preprečuje neželen dostop za zaščito podatkov in infrastrukture.ZD611 - specifikacija - pdf
zebra zd420 HC

ZEBRA ZD421

Zebrin inovativni namizni tiskalnik ZD421 4" je idealna izbira za trajnostno tiskanje etiket v maloprodaji, gostinstvu, transportu in logistiki, lahki proizvodnji ali v zdravstvu. Na voljo je po vaši izbiri z neposrednim termičnim prenosom, toplotnim prenosom, kaseto s trakom ali v HC  izvedbi ( ZD421-HC), ki izpolnjujejo obsežne zahteve različnih aplikacij. Vsi modeli so združljivi z vsemi napravami Windows, Android ali iOS.
Zebra je poskrbela, da je ZD421 po želji preoblikovan v prenosni tiskalnik, na primer prek izbirne torbice. Priročna možnost baterije zagotavlja dovolj energije za celotno izmeno, zmanjša delovne korake in poveča produktivnost.

ZD421 - specifikacija - pdf
zebra zd420 HC

ZEBRA ZD421-HC

Za trajnostno tiskanje nalepk v zdravstvu predstavlja Zbera namizni tiskalnik ZD421-HC 4". Združljiv je s katero koli napravo Windows, Android ali iOS in doseže največjo hitrost tiskanja 152 mm/s pri 203 dpi ali 102 mm/s pri 300 dpi. Da bi zagotovili izpolnjevanje vseh zdravstvenih zahtev, je njegovo kompaktno plastično ohišje pripravljeno za dezinfekcijo in UV odporno.
Poleg tega je njegov napajalnik v skladu s predpisi IEC 60601-1 za uporabo v zdravstvenih ustanovah.
ZD421-HC je standardno opremljen s 256 MB SDRAM in 512 MB flash ter USB 2.0, USB HOST, NFC in Bluetooth Low Energy (BLE). Po želji ga razširite na vmesnike Ethernet, RS232, Wi-Fi 802.11ac in Bluetooth 4.1. Premični medijski senzor zagotavlja visoko združljivost in skoraj brezplačno izbiro medijev. Poleg tega je tiskalnik enostavno upravljan s 3 gumbi, medtem ko 5 LED diod ves čas prikazuje trenutno stanje tiskalnika. ZD421-HC je dodatno podprt s obsežnimi orodji Zebra »Print DNK«.

ZD421-HC - specifikacija - pdf
zebra zd620

ZEBRA ZD621

Kompaktni namizni tiskalnik za lahko integracijo z možnostjo UHF RFID dekodiranja. Dobavljiv v varianti 200 dpi in 300 dpi ter veliko dodatnih opcij (peeler, Wifi, Ethernet, Bluetooth...). Garancija za tiskalnik znaša 12 mesecev.

ZD621 - specifikacija - pdf
zebra zd420 HC

ZEBRA ZD621-HC

Kompaktni namizni tiskalnik za lahko integracijo z možnostjo UHF RFID dekodiranja. Dobavljiv v varianti 200 dpi in 300 dpi ter veliko dodatnih opcij (peeler, Wifi, Ethernet, Bluetooth...). Garancija za tiskalnik znaša 24 mesecev.
IZVEDBA HEALTHCARE.

ZD621-HC - specifikacija - pdf
zebra zd420 HC

ZEBRA ZT111

Vzdržljiv Zebra ZT111 je zmogljiv enostaven tiskalnik industrijskih nalepk. Ponuja široko paleto različnih funkcij tiskanja in visoko hitrost tiskanja. Posledično tiska visokokakovostne nalepke zanesljivo in hitro pri ločljivosti 203 ali 300 dpi: kot nalašč za tisk  blagovnih oznak in nalepk za pošiljanje za označevanje laboratorijskih vzorcev in še veliko več v zdravstvu, transportu in logistiki, maloprodaji in proizvodnji.

Z odtisom, ki prihrani prostor, možnostjo nadgradnje, ki je usmerjena v prihodnost, in veliko zmogljivostjo zvitka traku ZT111 povečuje produktivnost in prilagodljivost. Ponuja takojšnjo omrežno povezljivost prek Etherneta in podpira poenostavljeno konfiguracijo tiskalnika PrintTouch z dotikom in seznanjanjem prek združljivih mobilnih naprav prek povezave Bluetooth Low Energy. Drugi vmesniki vključujejo standardna gostiteljska vrata USB in izbirna Wi-Fi 5 in Bluetooth 5.1. Poleg tega je ZT111 združljiv z orodji Zebra Print DNA, kar zagotavlja hitro konfiguracijo, uvajanje in varno upravljanje tiskalnika.

ZT111 - specifikacija - pdf
zebra zd420 HC

ZEBRA ZT230/231

Serija Zebra ZT200 zapolnjuje vrzel med namiznimi tiskalniki Zebra (kot sta ZD421 in ZD621) in namiznimi tiskalniki (kot je družina ZT400). Serija je posebej zasnovana za proizvodnjo etiket v skladiščih, logistiki in proizvodnji. Glede na vaše zahteve lahko izbirate med tremi modeli, ZT220, še zmogljivejšim ZT230 ali ZT231, ki podpira RFID. Pri konceptualizaciji modelov je Zebra že od samega začetka vključila povratne informacije uporabnikov. Rezultati so intuitivni tiskalniki nalepk, ki jih je enostavno uporabljati, z robustno zasnovo za natančne rezultate.

Serijska vrata RS-232 in USB so integrirana, standardna. Po želji razširite izbor vmesnikov z Ethernet 10/100 ali 802.11 a/b/g/n Wi-Fi ter vzporednim vmesnikom – standardno vgrajenim ali ročno od zunaj. Posebej praktična funkcija: pladenj za nalepke je na popolnoma enaki višini kot Zebra S4M.

Vsi modeli imajo robustno ohišje in se ponašajo s kompaktnim odtisom. Medijski pokrov na ZT230 je prav tako izdelan iz kovine; pri ZT220 je izdelan iz plastike, odporne na udarce. Dvojno zložljiv pokrov ima polmer odprtine približno 10 cm, pri čemer je celotna velikost tiskalnika dovolj stisnjena, da zahteva malo prostora na lokaciji. Menjava barvnih trakov in zvitkov nalepk je enostavna – preprosto odprite pokrov in zamenjajte. Zmogljivost ribona znaša do 450 m. Pogledno okno vam vedno omogoča hiter vpogled v stanje materiala.

Visoko kakovost tiska črtnih kod, besed in grafike zagotavlja ločljivost 203 ali 300 dpi. Poleg tega uživajte v dokazani kakovosti Zebra, ko gre za dostop brez orodja in vzdrževanje standardnih komponent, kot sta tiskalna glava in valj. Za vzdrževanje ali popravilo vseh drugih delov potrebujete samo tri običajna orodja.

Zaslon tiskalnika ZT230 in barvni zaslon na dotik tiskalnika ZT231 podpirata intuitivno rokovanje s tiskalniki, poenostavita glasovne ukaze in nadzirata lastnosti tiskalnika. Dodatni LED zasloni uporabniku zagotavljajo informacije o stanju tiskanja in potrebah po vzdrževanju. Tudi neizobraženo osebje lahko intuitivno upravlja tiskalnike serije ZT200. Osvetljeni in premični senzor medija je viden tudi skozi vstavljen medij za optimalno pozicioniranje. Barvne oznake na notranji strani dodatno poenostavijo rokovanje z njim.

ZT231 - specifikacija - pdf
Zebra zt400

ZEBRA ZT411/ZT421 SERIJA

Serija Zebra ZT400 je zasnovana tako, da je uporabniku prijazna. Ima večvrstični 4,3-palčni barvni zaslon na dotik, ki temelji na simbolih, ali črno-bel zaslon LCD in jasno razporejene funkcijske tipke. To obljublja profesionalno tiskanje v proizvodnih linijah, embalaži in nalepkah za pošiljanje, v trgovinah in v zdravstvu. Industrijsko zmogljivo ohišje s kovinskim okvirjem je opremljeno z visoko razvitim tiskalnim strojem z neposrednim termičnim/termalnim prenosom, ki zagotavlja velik pretok nalepk zahvaljujoč neverjetni hitrosti tiskanja do 356 mm na sekundo.

S serijo ZT400 tiskate nalepke in oznake s širino med 25 in 114 mm (ZT411) ali 51 do 178 mm (ZT421). Nalaganje in menjava medijev je zelo enostavna, zahvaljujoč pokrovu na tečajih. Zahvaljujoč velikemu pregledovalnemu oknu imate preostali material vedno na vidnem mestu. Zaznavanje okvare tiskalne glave in beleženje serijske številke tiskalne glave, časovnega žiga in števca kilometrov dodajajo dodatno varnost. V slabih svetlobnih pogojih osvetljeni mediji in poti trakov zagotavljajo dovolj svetlobe v notranjosti tiskalnika, da lahko uporabniki izvedejo potrebne spremembe. Poleg tega imajo tiskalniki nastavljive, prepustne in odsevne senzorje.

Razpon razpoložljivih ločljivosti tiskanja (203 in 300 dpi, kot tudi 600 dpi za ZT411), tiskanje, združljivo s XML, in funkcije RFID omogočajo preprosto integracijo tiskalnikov srednjega razreda ZT411 v različne aplikacije. Podprti programski jeziki ZPL, ZPLII in EPL zagotavljajo komunikacijo z že obstoječimi sistemskimi in programskimi aplikacijami v omrežju. Kjer koli in kakor koli uporabljate tiskalnike ZT411, veliko število vmesnikov in možnosti povezovanja zagotavlja gladko delovanje. Standardno so opremljeni z vmesnikom USB in RS-232, dvema gostiteljskima priključkoma USB in ethernetnim priključkom za omrežne funkcije ter Bluetooth 4.1. Po želji lahko uporabite dve prosti medijski reži za dvosmerna vzporedna vrata, drugo omrežno kartico ali 802.11 a/b/g/n Wi-Fi. Podpora NFC in pomoč v nujnih primerih razširita zmogljivost serije tiskalnikov.

Tiskalniki serije ZT400 so optimizirani za uporabo s programskim okoljem Zebra Link-OS. Link-OS vključuje komplet za razvoj programske opreme in številne praktične aplikacije za oddaljeno vzdrževanje in upravljanje tiskalnika. Odprta arhitektura tiskalnika omogoča dovolj manevrskega prostora za naraščajoče potrebe in prihodnje aplikacije. Poleg tega Zebra ponuja številna izbirna držala za medije za popolno prileganje v katero koli aplikacijo, kot tudi kartico WLAN 802.11ac in kartico z vrati za aplikator.

ZT411/421 - specifikacija - pdf
zebra zt500

ZEBRA ZT510 SERIJA

Robustni "HIGH PERFORMANCE" tiskalnik za idustrijo.

 

ZT510 - specifikacija - pdf
zebra zt600

ZEBRA ZT600 SERIJA

Robustni industrijski tisklanik za najzahtevnejše razmere.

 

ZT600 - specifikacija - pdf
 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Go to top