Menu

Oprema Ratiotec je vrhunska oprema testerjev denarja, števnikov bankovcev in sortirk kovancev.
Ponujamo odlične naprave proizvajalca RATIOTEC, imamo lasten servis in svetovanje, opravljena šolanja. Vse naprave Ratiotec je mogoče programsko nadgraditi (v primeru izdaje novih EUR bankovcev).
Večina naprav je certificiranih s strani ECB (Evropske centralne banke). Za ponudbo nam pišite!

ratiotec rp

RATIOTEC RP50

S peresom ugotavljate ponarejenost denarja - hitro preveri kemično sestavo bankovca za skoraj vse valute.

Cena: 2,99 eur + ddv (3,65 eur z ddv)

RP-50 - specifikacija - pdf

 

RATIOTEC SOLDI - APARATI ZA HITRO IN NATANČNO PREVERJANJE BANKOVCEV

ratiotec soldi smart pro

RATIOTEC SMART PROTECT - NOVO

Nova naprava za preverjanje bankovcev Smart Protect podpira Ratiotec uporabnike na prodajnem mestu pri zanesljivem odkrivanju ponarejenih bankovcev in njihovem hitrem odstranitvi iz obtoka. Zato je opremljen s samodejnim zaznavanjem valute za evro (EUR), funt sterling (GBP) in švicarski frank (CHF) ter z zmogljivimi preskusnimi senzorji za varnostne funkcije IR in MG.
Ta 100 -odstotno zanesljivo preveri vse bankovce pri največji hitrosti pregleda do 0,5 sekunde na bankovec. Za nedvoumne povratne informacije o preskusih Smart Protect uporablja jasno viden LED indikator, ki sveti zeleno za pristne bankovce in rdeče za sumljive, zvočni opozorilni signal ter izmet sumljivih bankovcev zadaj. Poleg tega je Ratiotec veliko pozornosti namenil preprosti samoumevni operaciji ter kompaktni in praktični zasnovi. Za čiščenje in vzdrževanje lahko konstrukcijo enostavno odprete navzgor. Njegove mere so zgolj 137 x 117 x 62 mm (D x Š x V).

SMART PROTECT - specifikacija - pdf 
 ratiotec soldi smart pro

RATIOTEC SMART PROTECT PLUS - NOVO

Kompaktna naprava za preverjanje bankovcev Smart Protect Plus podjetja Ratiotec je idealna za POS v skoraj vseh panogah in za preverjanje eurovskih (EUR) bankovcev kot tudi funt sterlingov (GBP) in švicarskih frankov (CHF). Podprta je s samodejnim zaznavanjem valute in doseže največjo hitrost validacije do 0,5 sekunde na bankovec. Zahvaljujoč tej visoki hitrosti se pretok strank nadaljuje nemoteno, kar povečuje zadovoljstvo strank in spodbuja kupno moč. Kot dodatno ugodnost validator prikazuje tudi skupno količino in število sprejetih bankovcev na svojem zelo vidnem zaslonu – s čimer je v bistvu naprava 2-v-1. Za dodatno varnost ima Smart Protect Plus jasno povratno informacijo o preverjanju, ki jo sestavljajo zvočni signal, vidni zaslon na LCD-prikazovalniku in LED vrstica, ki sveti zeleno za sprejete bankovce in rdeče za sumljive, ter nastavljiv izmet sumljivih bankovcev spredaj ali zadaj. Poleg tega je čiščenje in vzdrževanje močno olajšano zaradi lahke oblikovne odprtine.

SMART PROTECT PLUS - specifikacija - pdf 
 

RATIOTEC RAPIDCOUNT SERIJA B

ratiotec soldi smart plus

RATIOTEC RAPIDCOUNT B20

Idealen števnik za sortirane bankovcev, majhnih volumnov (max. 200.000 na leto).

 

RAPIDCOUNT B20 - specifikacija - pdf 
ratiotec soldi smart plus

RATIOTEC RAPIDCOUNT B40

Idealen števnik za sortirane bankovcev, majhnih volumnov (max. 200.000 na leto).

 

RAPIDCOUNT B40 - specifikacija - pdf 
 

RATIOTEC RAPIDCOUNT SERIJA T

 ratiotec rapidcount t

RATIOTEC RAPIDCOUNT T200

Robusten in profesionalen aparat za štetje po vrednosti sortiranih bankovcev (EURO),  hitrost štetja: do 1.000 bankovcev / min., preverjanje pristnosti (UV, IR, MG-značilnosti).RAPIDCOUNT T200 - specifikacija - pdf

ratiotec rapidcount t

RATIOTEC RAPIDCOUNT T225

Robusten in profesionalen aparat za štetje po vrednosti nesortiranih bankovcev (EURO),  hitrost štetja: do 1.000 bankovcev / min., preverjanje pristnosti (UV).RAPIDCOUNT T225 - specifikacija - pdf

ratiotec rapidcount t

RATIOTEC RAPIDCOUNT T575

Popolnoma nov, robusten in profesionalen aparat za štetje sortiranih in nesortiranih bankovcev, za srednje volumne (cca 800.000 bankovcev / leto). Hitrost štetja: do 1000 bankovcev /minuto.


RAPIDCOUNT T575 - specifikacija - pdf

 

RATIOTEC RAPIDCOUNT SERIJA X

ratiotec x500

RATIOTEC RAPIDCOUNT X500

Aparat za štetje in preverjanje (UV, IR, MG, MT, MC, SD, CIS) nesortiranih bankovcev (EURO, USD, GBF, RON, CHF), hitrost štetja: do  1.200 bankovcev / min.
Ima USB priključek za posoditve, ki so brezplačne! Funkcija tiskanja, izpis poročila.
Dimenzije (WxHxD): 335 x 335 x 340 mm

RAPIDCOUNT X500 - specifikacija - pdf
 

RATIOTEC ŠTEVNIKI KOVANCEV

 Rqatiotec CS50

RATIOTEC CS50 ŠTEVNIK/SORTIRNIK KOVANCEV ZA MANJŠE VOLUMNE (200.000 / LETO)

Priročen števnik kovancev, hitrost soritranja 200 kovancev / minuto (sortiranje in štetje), LCD Display, batch-funkcija, standby mode.
(Enkratno štetje 250-400 kovancev).CS50 - specifikacija - pdf
coinsorter CS 250

RATIOTEC CS250 ŠTEVNIK/SORTIRNIK KOVANCEV ZA SREDNJE VOLUMNE (400.000 / LETO)

Izjemen števnik kovancev, hitrost soritranja 550 kovancev / minuto (sortiranje in štetje), LCD Display, batch-funkcija, standby mode.
(Enkratno štetje 500-600 kovancev).CS250 - specifikacija - pdf
coinsorter CS 250

RATIOTEC CS500 ŠTEVNIK/SORTIRNIK KOVANCEV ZA VEČJE VOLUMNE (500.000 / LETO)

Izjemen števnik kovancev, hitrost soritranja 600 kovancev / minuto (sortiranje in štetje), LCD Display, batch-funkcija, standby mode.
(Enkratno štetje do 1000 kovancev).CS500 - specifikacija - pdf
 

RATIOTEC POS SAVE

 coinsorter CS 250

RATIOTEC POS SAVE RT500, RT650, RT750

POS Safe sistem je trezor, ki se montira na blagajniško mesto. Služi za shranjevanje bankovcev večje vrednosti. S tem se preprečuje morebitna odtujitev denarja iz blagajniškega predala in zaščita pred tatovi.


POS Save - specifikacija - pdf
 

RATIOTEC DODATKI

rtp300

RATIOTEC RTP-300

Mobilni termo tiskalnik za izpis različnih poročil iz vseh Ratiotec aparatov, ki opcijsko to omogočajo. Izpis je širok 50 mm.Tiskalnik deluje na napajalnik ali baterije.


RTP-300 - specifikacija - pdf
 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

   
Go to top