Menu

NOVO!
Varnostni senzor ZONE-D - novost za povečanje varnosti. ZONE-D SENZOR je visokokakovostni, precizen in izredno zmogljiv varnostni laserski senzor z vgrajeno najsodobnejšo tehnologijo.

ratiotec rp

DENSO ZONE-D SENZOR

Naprava prihaja iz avtomobilske industrije, točneje Toyote. Denso je del korporacije Toyota. Z najsodobnejšo tehnologijo DENSO je mogoče zanesljivo zaščititi vse vrste območij: zahvaljujoč laserskemu senzorju Zone-D. Za razliko od različnih tipov senzorjev in varnostnih zaves, ki zaznavajo od točke do točke, Zone-D zazna velike površine, zato vsiljivcem težko prepreči, da bi bili odkriti. Če je priključen na varnostno opremo, kot so PTZ kamere, luči ali sirene, lahko Zone-D pošlje signale in aktivira te naprave, če zazna objekt.

Senzorja območja Zone-D kljub temu ni mogoče uporabiti samo za zaščito pred vsiljivci. Idealen je tudi za spremljanje kritične infrastrukture, kot so železniški prehodi, železniške ploščadi in letališča, pa tudi vodovodne, električne in plinske inštalacije, kar dokazujejo številni uspešno izvedeni projekti na Japonskem.
Do živega mu ne prideta niti dež niti megla.

Tehnična specifikacija:
- temperaturno območje delovanja: -20 do +60°C
- IP66
- območje nadzora: 60m x 30m
- 1 vhod
- 5 izhodov
- LAN RJ45

 

DENSO ZONE-D SENZOR - specifikacija - pdf

DENSO ZONE-D SENZOR - prezentacija - pdf

 

Za izdelavo ponudbe ali informacijo o izdelku

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

   
Go to top