Menu

Tiskalniki Metapace so odlična blagovna znamka pri kateri je razmerje med ceno in kvaliteto naravnost odlično. Vsi tiskalniki so za razliko od konkurence pakirani v neceneno embalažo, pri vsakem od njih je priložena vsa oprema potrebna za takojšnje delo: podatkovni kabel, napajalnik, ribon, rolica etiket, čistilno pero za čiščenje tiskalne glave, zgoščenka z gonilniki in orodji ter brezplačna enostavna programska oprema Label Artist, ki omogoča oblikovanje etikete po želji. Label Artist omogoča direktno navezavo na podatkovno bazo (Excel, txt ali mdb).

metapace l 22d n

METAPACE L-22D

L-22D je majhen, kompakten namizni 2 inch tiskalnik, s katerim lahko v termo direkt načinu tiskate etikete do širine 56,9 mm pri max. hitrosti 152 mm/sek.
Tiskalnik ima vgrajenih
64 MB RAM DDR3 in 128 MB Flash spomina. Vgrajeni vmesniki so USB 2.0 in serijski, kot opcija pa LAN in WiFi.
Tiskalnik razume programske jezike ZPL, ZPLII, EPL in EPLII, najpogostejše programske jezike v industriji. Tiskalnik boste brez težav uporabljali skoraj v vsakem okolju.
Priloženo: kabel (USB), napajalnik, napajalni kabel, Windows gonilniki za vse Win OS, orodja za nastavitev tiskalnikov, brezplačna programska oprema Label Artist z možnostjo povezave na Excel podatkovno bazo. Barva ohišja: črna ali bela
.

Dodatne opcije:
- nož (cutter) v črni ali beli barvi
- peeler

L-22D - specifikacija - pdf

metapace l 42d n     

METAPACE L-42D

L-42D je opremljen s hitrim procesorjem, 64 MB SDRAM in 128 MB Flash ter spada v zgornji razred tiskalnikov. L-42D tiska etikete do širine 110 mm tudi z visoko hitrostjo (178 mm/sek.). Tiskalnik razume programske jezike ZPL, ZPLII, EPL in EPLII, najpogostejše programske jezike v industriji. Tiskalnik boste brez težav uporabljali skoraj v vsakem okolju.

Tehnične karakteristike:

Tehnologija direktnega termičnega tiska, 8 dots/mm (203 dpi), max. širina medija 110 mm, max. širina tiska 108 mm, max. hitrost 178 mm/sek., multi-interface (RS232, USB), emulacija jezikov: EPL, EPLII, ZPL, ZPLII, SLCS, RAM: 64 MB, Flash: 128 MB, priloženo: kabel (USB), napajalnik, napajalni kabel, Windows gonilniki za vse Win OS, orodja za nastavitev tiskalnikov, brezplačna programska oprema Label Artist z možnostjo povezave na Excel podatkovno bazo. Barva ohišja: črna.
Opcije: cutter (nož), peeler (samoodlepljanje, Ethernet

L-42D - specifikacija - pdf

metapace l 42dt n

METAPACE L-42DT (sedaj tudi v 300 dpi izvedenki - METAPACE L-43DT)

Top predstava za namizje

Metapace L-42DT je ​​tiskalnik za nalepke z izjemnimi funkcijami za prilagodljivo uporabo. Njegove značilnosti je težko najti v podobnih različicah "high-end" tiskalnikov, kombinacija med ceno in zmogljivostjo je impresivna. Tiska tako v "termo-direkt" kot "termo transfer" načinu na etikete s širino med 20 mm in 110 mm, s hitrostjo do 178 mm na sekundo. Navdušuje že od trenutka, ko odprete embalažo, ga odpakirate, priklopite in začnete poskusno tiskati. Vse kar potrebujete, je že priloženo: rolica ribona, rolica etiket in čistilno pero za glavo. Priloženi so tudi Seagullovi Windows gonilniki ter programska oprema Label Artist. Lahko ga naročite tudi s "peel off" funkcijo ali z nožem. S svojim kompaktnim ohišjem tiskalnik Metapace L-42DT zlahka najde prostor, kjerkoli je to potrebno. 
Opcije: cutter (nož), peeler (samoodlepljanje, Ethernet

L-42DT - specifikacija - pdf
Metapace

Za tiskalnik Metapace L-42DT je možno dobiti tudi opcijsko opremo in rezervne dele:

 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.