Menu

Program BiroPOS se ne prodaja temveč najema. Zakaj?

Običajno je tako, da si z nakupom licence pridobite samo pravico do uporabe programa. Potem morate skleniti še vzdrževalno pogodbo, da si pridobite pravico do novih posodobitev zaradi zakonskih sprememb. Pri tem pa mnogokrat ne dobite zadnje verzije programa. Posebej je potrebno plačati tudi vzdrževanje programa in pomoč pri uporabi. Kot dodatno možnost vam lahko ponudijo tudi najem programa z vzdrževalno pogodbo, s čimer si pridobite pravico do funkcionalnih in zakonskih ali pa morda samo zakonskih sprememb. Licenca, ki ste jo drago plačali vam sicer ostane v trajni lasti, a si  z njo ob morebitni menjavi programa nimate v resnici kaj početi.


Kako pa je pri nas?

Program BiroPOS je možno samo najeti in vse zakonske in funkcionalne posodobitve so v ceni najema vključene. Čas najema oziroma podaljševanja licenčnine si določite sami.
Program BiroPOS je licenčno vezan na davčno številko. To praktično pomeni, da lahko za eno najemnino (ena davčna številka) uporabljate program na eni ali več blagajnah na isti lokaciji ali na več lokacijah.


Bistvena prednost programa BiroPOS je tudi pri strojni opremi

Program blagajna BiroPOS deluje na katerem koli računalniku z operacijskim sistemom Windows, ki ima vsaj 512MB RAM-a (pomnilnika), 10GB prostora na disku in procesor s frekvenco 1GHz in več.
Takšna zmogljivost je dovolj tudi za uporabo MiniBO (program za materiano poslovanje) v kolikor gre za majhno podjetje ali s.p. Za srednje velika podjetja se priporoča uporaba MS SQL podatkovne baze. V tem primeru mora biti računalnik dovolj zmogljiv, da na njemu teče MS SQL podatkovna baza.


Cena programa BiroPOS

Cenika ni. Vsako stranko obravnavamo invidiualno glede na trajanje najema, obseg artiklov in število poslovalnic. Za vse dodatne informacije nas kontaktirajte na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Go to top