Menu

Honeywell break free hp banner en gb

Strokovnjaki podjetja Mangee d.o.o. imamo s tiskalniki etiket različnih proizvajalcev bogate izkušnje. Izvajamo projektiranje, svetovanje in pomoč pri integraciji tiskalnikov v nove in obstoječe aplikacije. To velja tudi za proizvajalca Honeywell, s katerim tesno sodelujemo na vseh področjih AutoID.

Honeywell PC23d     

HONEYWELL PC23d

PC23d je odličen direkt termalni namizni tiskalnik za tiskanje etiket do dimenzije (max.): 60 mm, širina tiska (max.): 56 mm, premer role (max.): 127 mm, hitrost tiskanja (max.): 203 mm/s, vmesnik USB, emulacije: EPLII, ZPLII, IPL, RAM: 128 MB, Flash: 128 MB, premični senzor, real time clock, LCD Display, Black Mark Sensor, Gap Sensor, inkl.: kabel (USB), napajalnik, napajalni kabel, BarTender UltraLite programska oprema.

PC23d - specifikacija - pdf

honeywell pc42d

HONEYWELL PC42d

PC-42d je odličen tiskalnik etiket, ki tiska v termo direkt načinu. 200 dpi je resolucija tiska, hitrost 100 mm/s, max. šitina tiska 104 mm. Vgrajen je USB vmesnik, tovarniško je možno naročiti še opciji RS232 in LAN. 128MB je Flash spomina, 64MB RAM-a, vse pa je možno razširiti z USB zunanjim pomnilnikom do 32GB. Priložena je programska oprema BarTender UltraLite ter Windows gonilnik. Podpira jezike DP, Zsim II (ZPL) in ESim (EPL).
Tiskalnik je primerljiv s konkurenčnimi TSC DA200, Zebra GC420d, vendar cenejši.
V "autosense" načinu prepozna avtomatično EPL®, ZPL®, DPL®.

Poglejte si nekaj testov oz. primerjav:

Label skip - primer, ko manjka v roli etiketa - mp4 (4MB)

Tisk črnega kvadrata po vsej širini glave - kontinuirano - mp4 (2MB)

PC42d - specifikacija - pdf
honeywell pc42t

HONEYWELL PC42T Plus

Odličen namizni tiskalnik etiket. Tiska v resoluciji 200 dpi s hitrostjo 102 mm/s, USB je standardni vmesnik, kot opcija so na razpolago še RS232 in Ethernet (odvisno od verzije). Intermec arhitektura.
Tiskalniki uporabljajo (odvisno od verzije)
 1/2" core ribon dolžine do 75 m ali 1" core ribon dolžine do 300 m. Priložen napajalnik in USB kabel, programska oprema BarTender UltraLite in windows gonilnik. Garancija znaša 12 mesecev. 

V "autosense" načinu prepozna avtomatično EPL®, ZPL®, DPL®.

PC42t - specifikacija - pdf
Honeywell PC43d PC43t

HONEYWELL PC43d/PC43t

Serija PC43 je bivši Intermecov tiskalnik verzijah termo direkt in termo transfer. Primeren za etikete in tage do 110 mm širine (odvisno od modela). Tiska s hitrostjo do 200 mm/sek. Programska oprema in gonilniki so priloženi. Garancija znaša 12 mesecev.

PC43d/PC43t - specifikacija - pdf
Honeywell PC43d PC43t

HONEYWELL PC43k

Serija PC43 je bivši Intermecov tiskalnik verzijah termo direkt in termo transfer. Primeren za etikete in tage do 110 mm širine (odvisno od modela). Tiska s hitrostjo do 200 mm/sek. Programska oprema in gonilniki so priloženi. Garancija znaša 12 mesecev.

PC43k - specifikacija - pdf
Honeywell PC43d PC43t

HONEYWELL PM45 - NOVO

Industrijski tiskalnik Honeywell PM45 je bil razvit za povečanje učinkovitosti tiskanja in preglednosti oskrbovalnih verig v maloprodajnih, lekarniških, proizvodnih, skladiščnih in distribucijskih centrih. Tiska črtne kode, besedila in slike na majhne nalepke pa tudi na nalepke za medicinske pripomočke z največjo hitrostjo tiskanja do 350 mm/s. pri 203 dpi. Njegova največja ločljivost tiskanja je 600 dpi (opcija). PM45 podpira spremenljive omrežne protokole in več jezikov tiskalnika za preprosto integracijo v sisteme, ne glede na to, ali gre za sistem v oblaku ali lokalni strežnik. Programska oprema Honeywell Smart Parse omogoča hitro spreminjanje položaja in velikosti predmetov, črtnih kod ali pisav, ne da bi morali spreminjati zaledni sistem ali imeti veščine programiranja. Preko Operational Intelligence upravljate in nadzirate diagnozo in izhodno zmogljivost tiskalnika na daljavo.

PM45 - specifikacija - pdf

Honeywell PC43d PC43t

HONEYWELL PD45 - NOVO

Honeywell je svoj industrijski tiskalnik etiket PD45 opremil z minimalnim številom mehanskih notranjih delov in kovinsko okvirno strukturo. Kot tak je robusten, kompakten ter je idealen za različna delovna področja v proizvodnji, maloprodaji, logistiki in zdravstvu. Tiska etikete z največjo hitrostjo tiskanja 200 mm/sek. pri 203 dpi ali 100 mm/sek. pri 300 dpi resoluciji. PD45 ima vgrajen zmogljiv 800 MHz procesor Arm Cortex-A7, 128 MB flash in 128 MB DDR3 SDRAM spomina. Industrijska tiskalna glava podpira način tiskanja z neposrednim termičnim in toplotnim prenosom (termo transfer) ter jo je mogoče enostavno zamenjati. Prav tako Honeywell patentirana tehnologija pozicioniranja z dvojnim senzorjem podpira dinamično pozicioniranje, ki zagotavlja najmanjšo višino nalepke 5 mm in natančnost navpičnega pozicioniranja 0,5 mm. Dva kompleta nastavljivih tlačnih palic in dvojna vodila medijev zagotavljajo natančno podajanje papirja in pomagajo preprečiti nagubanje ribona in nabiranje umazanije pri tiskanju. Kot dodatno opremo ponuja PD45 peeler, rewinder in nož (cutter).
Garancija tiskalnika znaša 12 mesecev.


PD45 - specifikacija - pdf

intermec PX6i

HONEYWELL PX940

Honeywell PX940 tiska v termo direkt in termo transfer načinu brez napak, zahvaljujoč tehnologiji preverjanja nalepk (online verifikator kot opcija). Idealen je za uporabo v prometu, logistiki, maloprodaji in industriji. Robustni kovinski tiskalni mehanizem, stabilna tiskalna glava in hitra menjava glave in gumi valjčka brez orodja zmanjšajo čas izpadov in vzdrževalni čas skrajšajo na minimum. PX940 tiska s hitrostjo 350 mm / s. z izjemno natančnostjo (do +/- 0,3 mm), tudi na majhne nalepke od roba do roba. PX940 ima hiter dvojedrni procesor, 1 GB DDR3 RAM-a, 256 MB flash pomnilnika ter vmesnike USB 2.0, Ethernet in RS-232. Emulira vse običajne jezike tiskalnikov - ZPL (ZSim2), Datamax in Intermec. Upravljanje tiskalnika je udobno prek 3,5-palčnega LCD zaslona na dotik. Honeywell ponuja PX940 v dveh različicah: z vgrajenim verifikatorjem ali brez njega. Obe različici sta na voljo z Bluetoothom in inteligentnimi funkcijami tiskanja. PX940 je visokozmogljivi industrijski tiskanik za tiskanje etiket do širine 6" (cca 167 mm), max. širina medija je 170 mm. Izdelan je v robustnem ohišju in je pripravljen za delo v najtežjih pogojih. Dobavljiv v 200 dpi in 300 dpi verziji z mnogo opcijami. Garancija znaša 12 mesecev.

PX940 - specifikacija - pdf
 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Go to top