Menu

GETAC - proizvajalec svetovnega formata. GETAC proizvaja robustne notesnike in tablične računalnike za extremne razmere po vsem svetu, kjer klasični proizvodi ne pridejo v poštev.
Robustne tablice in notesniki se uporabljajo v industriji, proizvodnji, so del opreme gasilnih, reševalnih vozil, vojske, najdemo jih v naftni industriji, proizvodnji in distribuciji plina (protiexplosivni atesti), skratka gre za vrhunsko in nepogrešljivo opremo v številnih panogah.

Z Getacom sodelujemo kot edini direktni pooblaščeni partner za Slovenijo. Ostala podjetja, ki se pojavljajo na trgu niso avtorizirani partnerji in nimajo dostopa do Getac informacij!!!!

getac logo

getac zx70

GETAC ZX70 serija - robustni tablični računalnik 7" za ekstremne razmere Z  ANDROID OS!

Robusten tablični 7 palčni računalnik v robustnem ohišju za ekstremne razmere - ANDROID 9.0.

Getac ZX70 je zelo robusten tablični računalnik Android. S svojo pametno zasnovo prenaša padce z višine do 1,82 m, je v skladu z IP67 nepropusten za prah in je zaščiten pred začasnim potopitvijo v vodo. Njegov 7-palčni zaslon iz kaljenega stekla se lahko uporablja z rokavicami ali pisalom. Poleg tega je zaslon čitljiv tudi na sončni svetlobi, zahvaljujoč tehnologiji LumiBond. Seveda so prepričljive tudi notranje vrednote ZX70. Odlikuje ga osemjedrni procesor Qualcomm Snapdragon 660 z 1,95 GHz in veliko zmogljivostjo 4 GB in 64 GB notranjega pomnilnika. Zmogljiva litij-ionska baterija z 8.480 mAh zagotavlja dolgo operativno pripravljenost. Z Bluetooth 70 se ZX70 poveže z zunanjimi napravami, medtem ko za dostop do vsebine spleta in baze podatkov uporablja Wi-Fi 802.11ax. Za uporabo na širokem odprtem polju zunaj omrežja so na voljo izbirni širokopasovni dostop LTE in namenski GPS z visoko občutljivostjo. Na sprednji strani je spletna kamera z 8 milijoni slikovnih pik, na zadnji pa kamera z 12 milijoni slikovnih pik s samodejnim ostrenjem. Z posebej vsestransko dodatno opremo je ZX70 individualno prilagojen partner v industrijskih in terenskih aplikacijah. Sem spadajo torbica, naramnica, adapter za vozilo, kapacitivni pisalo ali različni pasovi za roke. Tablični računalnik je na voljo tudi z dodatnim čitalnikom črtnih kod, RFID in LTE.
 
 
 

Getac ZX70 serija - specifikacija - pdf

Getac ZX70 serija - dodatna oprema - pdf

getac zx70

GETAC ZX70 EX serija - robustni tablični računalnik za ekstremne razmere - Z ANDROID OS v EX izvedbi.

Robusten tablični 7 palčni računalnik v robustnem ohišju za ekstremne razmere v Ex območju - ANDROID 9.0.


Getac ZX70 EX serija - specifikacija - pdf

Getac ZX70 EX serija - dodatna oprema - pdf

 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih nam pošljite povpraševanje na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.