Menu

getac unbeatable 2

GETAC - proizvajalec svetovnega formata. GETAC proizvaja robustne notesnike in tablične računalnike za extremne razmere po vsem svetu, kjer klasični proizvodi ne pridejo v poštev.
Robustne tablice in notesniki se uporabljajo v industriji, proizvodnji, so del opreme gasilnih, reševalnih vozil, vojske, najdemo jih v naftni industriji, proizvodnji in distribuciji plina (protiexplosivni atesti), skratka gre za vrhunsko in nepogrešljivo opremo v številnih panogah.

Z Getacom sodelujemo kot edini direktni pooblaščeni partner za Slovenijo. Ostala podjetja, ki se pojavljajo na trgu niso avtorizirani partnerji in nimajo dostopa do Getac informacij!!!!

getac logo

getac t800

GETAC T800 serija - robustni tablični računalnik 8,1" z WINDOWS 10 PRO! (IP65)

Ultra robusten tablični 8,1 palčni multi touch računalnik v robustnem ohišju za ekstremne razmere.
Končno kompakten tablični računalnik, ki si resnično zasluži svoje ime! Getac T800 ni preprosto orodje zunaj pisarne; dovolj močan je, da je pisarna! Licenčni Windows 10 PRO je vnaprej nameščen. Primeren je za terensko osebje v javnih službah, vzdrževanju in na gradbiščih.

Popolnoma robusten tablični računalnik T800 se ergonomsko prilega v eno roko, debel je le 24 mm in tehta manj kot en kilogram. S svojim multi-touch zaslonom (velikost zaslona 20,6 cm, ločljivost 1280 x 800) optimalno izpolnjuje zahteve za mobilna delovna okolja. Zahvaljujoč Getacovi tehnologiji LumiBond je zlahka berljiv tudi na prostem, tudi ob močni sončni svetlobi. Šest funkcijskih tipk uporabnikom poenostavlja upravljanje, nudi hiter dostop do pogosto uporabljanih aplikacij in zagotavlja nemoteno delovanje.

Niti ekstremne temperature, padci, vibracije niti tekočine ne morejo negativno vplivati ​​na tablico, ki ima certifikat MIL-STD-810G in IP65. Izboljšana zasnova ohišja in ATEX certifikat (cona 2/22) T800-Ex zagotavlja varno delovanje tudi v visoko eksplozivnih okoljih in tako ščiti uporabnike. Običajna baterija zdrži do 10 ur; zahvaljujoč Getac-ini integrirani tehnologiji LifeSupport - med delovanjem zamenjate baterijo za nemoteno delo.
V skladu z aplikacijo razširite funkcionalnost T800 za največjo prilagodljivost: dodajte bodisi 1D / 2D optični bralnik, režo microSD, RS-232 ali Ethernet vrata. T800 zlahka združi več naprav in funkcij za povečanje produktivnosti na kraju samem - na vsaki lokaciji. Za večjo varnost med delovanjem je na voljo 2-v-1 RFID / pametna kartica in čitalnik pametnih kartic / magnetnega zapisa. Priključite jih tako enostavno kot rezervno baterijo SnapBack - torej hitro, enostavno, brez kakršnih koli orodij.

Vgrajena sprednja spletna kamera HD omogoča fotografiranje, video podporo ali videokonference. T800 ima tudi zadnjo kamero z 8 milijoni slikovnih pik. Tako lahko dokumentirate napredek pri gradnji, ugotavljate in dokumentirate napake, nastale morebitne škode...itd.

T800 je serijsko opremljen z 802.11 ac Wi-Fi (združljiv z IEEE 802.11 a / b / g / n / n) in Bluetoothom ter ponuja dodatno opcij - Gobi (mobilna širokopasovna povezava) in GPS.

K vsemu temu pa smo dodali še 3-letno Getac garancijo.


Getac T800 serija - specifikacija - pdf

Getac T800 serija - dodatna oprema - pdf

 
 Getac T800G2 IO Win10 01  T800 back exploded upload  T800G2 hand strap  IMG 3646
getac t800

GETAC T800 EX serija - robustni tablični računalnik z WINDOWS 10 PRO za EX območje.

Ultra robusten tablični 8,1 palčni multi touch računalnik v robustnem ohišju za ekstremne razmere, tudi Ex območje.

Ponujamo možnost za ATEX cono 2/22 in certifikat IECEx za uporabo v potencialno eksplozivnih atmosferah. Uporabljajo se izolacijski mehanski materialI in izjemne oblike vezja, ki zagotavljajo, da je T800-Ex odporen proti vžigu in v resnici varen.

 

 


Getac T800 EX serija - specifikacija - pdf

Getac T800 EX serija - dodatna oprema - pdf

 
 T800 EX 2  T800 Ex 4 01  T800 T800 Ex 22png  T800 T800 Ex 33png
 
 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih nam pošljite povpraševanje na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Tehnične novice

Go to top