Menu

GETAC - proizvajalec svetovnega formata. GETAC proizvaja robustne notesnike in tablične računalnike za extremne razmere po vsem svetu, kjer klasični proizvodi ne pridejo v poštev.
Robustne tablice in notesniki se uporabljajo v industriji, proizvodnji, so del opreme gasilnih, reševalnih vozil, vojske, najdemo jih v naftni industriji, proizvodnji in distribuciji plina (protiexplosivni atesti), skratka gre za vrhunsko in nepogrešljivo opremo v številnih panogah.

Z Getacom sodelujemo kot edini direktni pooblaščeni partner za Slovenijo. Ostala podjetja, ki se pojavljajo na trgu niso avtorizirani partnerji in nimajo dostopa do Getac informacij!!!!

getac logo

getac ex80

GETAC EX80 serija - tablični računalnik 8" z Windows 1O PRO in GPS - ZA UPORABO V EKSPLOZIVNO NEVARNI OBMOČJIH (umik iz proizvodnje november 2021!) - IP67

Getac je z EX80 na trg predstavil neverjetno močan, zanesljiv in varen tablični računalnik. Je odporen na udarce, vzdrži več padcev z višine 1,8 metra in ustreza smernicam ATEX / IECEX za zaščito pred eksplozijami. Po certifikatu IP67 je tudi popolnoma odporen proti prahu in celo vzdrži kratka obdobja potopitve v vodo. Poleg tega tablični računalnik deluje tudi v temperaturnih območjih od -21 ° C do +50 ° C in pri vlagi brez kondenzacije do 95%. Velik 8-palčni zaslon LumiBond na dotik EX80 je zaradi svetlosti 600 cd tudi berljiv pri polni sončni svetlobi. Uporabljate ga lahko tudi v rokavicah ali če je moker. Tablični računalnik je opremljen tudi s kamero z ločljivostjo 8 milijonov slikovnih pik, spletno kamero s polno HD ločljivostjo, mikrofonom in HF RFID čitalnikom. Vrhunsko zmogljivost zagotavlja procesor Intel Atom x5-Z8350 z 1,44 GHz, 4 GB DDR3 RAM-a in vnaprej nameščenim sistemom Windows 10 Professional. Vmesnik vključuje RFID, WLAN, Bluetooth 4.0 in dodatna vrata 4G LTE. Tako ergonomska zasnova tabličnega računalnika, ki je debel le 3 cm, kot tudi dimenzije 240 x 155 x 29 mm (Š x G x V) in majhna teža zgolj 1,48 kg takoj prepričajo v vsakdanjem delu. Poleg tega šest tabličnih gumbov zagotavlja še lažje in hitrejše delovanje. Skupaj z dodatno opremo, ki je na voljo, tablični računalnik postane prilagojeni partner na terenu ali v vozilu, pa tudi v industriji, hladilnicah ali na drugih zahtevnih področjih uporabe. Vključujejo različne naramnice, pisarniški dok, kapacitivno pisalo in še veliko več.

Za uporabo v eksplozijsko nevarnih območjih:

ATEX/IECEX
Ex II 1 GD
Ex ia op is IIC T4 Ga
Ex ia op is IIIC T135ºC Da
UL913
Class I, Zone 0, AEx ia op is IIC T4 Ga
Class II, Zone 20, AEx ia op is IIIC T135ºC Da
Class I, Division 1, Groups A, B, C, D
Class II, Division 1, Groups E, F, G
Class III, Division 1


Getac EX80 serija - specifikacija - pdf

Getac EX80 serija - dodatna oprema - pdf

 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih nam pošljite povpraševanje na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Tehnične novice