Menu

getac unbeatable 2

GETAC - proizvajalec svetovnega formata. GETAC proizvaja robustne notesnike in tablične računalnike za extremne razmere po vsem svetu, kjer klasični proizvodi ne pridejo v poštev.
Robustne tablice in notesniki se uporabljajo v industriji, proizvodnji, so del opreme gasilnih, reševalnih vozil, vojske, najdemo jih v naftni industriji, proizvodnji in distribuciji plina (protiexplosivni atesti), skratka gre za vrhunsko in nepogrešljivo opremo v številnih panogah.

Z Getacom sodelujemo kot edini direktni pooblaščeni partner za Slovenijo. Ostala podjetja, ki se pojavljajo na trgu niso avtorizirani partnerji in nimajo dostopa do Getac informacij!!!!

getac logo

getac a140

GETAC A140 serija - tablični računalnik 14" z Windows 10 PRO (IP65)

Robustni tablični računalnik Getac PC A140 je idealen za uporabo na terenu, pa tudi v industriji, proizvodnji ali logistiki.
Zahvaljujoč Getac tehnologiji LifeSupport je možna zamenjava baterije med delovanjem. Z izbirnim večnamenskim polnilnikom (dvojni ali osem ležišč) polnite porabljene baterije, medtem ko tablični računalnik deluje. Za širok spekter uporabe in vsestranskosti je A140 na voljo tudi z vgrajenim 1D / 2D čitalnikom črtnih kod za sliko, RFID in bralnikom prstnih odtisov ali izbirnim SSD-jem PCIe NVMe s 256 GB, 512 GB ali 1 TB kot razširitvijo pomnilnika. Ima tudi zmogljive procesorje Intel Core i5 ali i7 z do 4,9 GHz in tehnologijo Turbo Boost. 14-palčni kapacitivni zaslon tabličnega računalnika s 1.000 niti deluje tudi s pisalom, medtem ko nosite rokavice ali v mokrih vremenskih razmerah. Napredna tehnologija LumiBond 2.0 zagotavlja tudi odlično kakovost slike. Tako kontrastno razmerje in barve ter vidni kot so se korenito izboljšale, saj za razliko od komercialno dostopnih modelov med zaslonom na dotik in LCD zaslonom ni zračne »reže«. V skladu s svojim zaščitnim razredom IP65 A140 ni samo popolnoma odporen proti prahu, temveč tudi pred curkom vode iz katerekoli smeri. Razni vplivi kot so padci z več kot 1,2 m in spreminjanje temperature okolice med -29 ° C in +63 ° C zanj ne predstavljajo težav. Ekstremno vreme, kot so prašni oblaki ali oblaki cvetnega prahu, ga ne ogroža. Tablični računalnik s svojim nepreglednim robustnim ohišjem in visoko elektromagnetno toleranco izpolnjuje standarde MIL-STD-810H in MIL-STD-461G. Zahvaljujoč čipu TPM 2.0 ste lahko prepričani, da pred zagonom sistem ni bil manipuliran. Na voljo so še dodatne izbirne varnostne možnosti. Standardna različica vsebuje HD kamero, kamero z ločljivostjo 8 milijonov slikovnih pik in stabilno povezavo prek Wi-Fi 6 AX201, 802.11ax in Bluetooth 5.2. Poleg tega ima tablični računalnik veliko razširitvenih rež in vhodno / izhodne vmesnike za bralnike RFID, spletne kamere Full HD, razširitvene antene GPS in druge naprave. Za A140 je na voljo tudi celotna paleta dodatne opreme, vključno z ročnimi in naramnimi trakovi za lažje nošenje na telesu. Za večjo mobilnost so na voljo tudi priključki za vozila in vozički ter praktična zaščitna folija za zaslon, ki prilagaja A140 individualnim zahtevam.

 

Getac A140 serija - specifikacija - pdf

Getac A140 serija - dodatna oprema - pdf

 
 A140G2 02 Getac  A140 Vehicle dock 2  A140 WIN10 2019 2  A140 WIN10 2019 3
 
 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih nam pošljite povpraševanje na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Go to top