Menu

getac unbeatable 2

GETAC - proizvajalec svetovnega formata. GETAC proizvaja robustne notesnike in tablične računalnike za extremne razmere po vsem svetu, kjer klasični proizvodi ne pridejo v poštev.
Robustne tablice in notesniki se uporabljajo v industriji, proizvodnji, so del opreme gasilnih, reševalnih vozil, vojske, najdemo jih v naftni industriji, proizvodnji in distribuciji plina (protiexplosivni atesti), skratka gre za vrhunsko in nepogrešljivo opremo v številnih panogah.

Z Getacom sodelujemo kot edini direktni pooblaščeni partner za Slovenijo. Ostala podjetja, ki se pojavljajo na trgu niso avtorizirani partnerji in nimajo dostopa do Getac informacij!!!!

getac logo

getac x500

GETAC X500 serija 15,6"  Z WINDOWS 1O PRO (IP65)

Getac X500 je prvi popolnoma opremljen, komercialno dosegljiv prenosnik, ki ustreza vojaškim standardom. Zasnovan je posebej za uporabo v najtežjih pogojih. Zaradi izjemne vmesniške tehnologije je idealen tudi za izvajanje pregledov letal in motornih vozil. Certificirano z zaščitnim razredom IP65, zagotavlja največjo zaščito pred vlago, soljo in prahom, poleg tega pa je njegovo ohišje odporno na glive. Visoko zmogljiv procesor Intel Core i5-7440EQ ali i7-7820EQ z do 3,7 GHz s tehnologijo Turbo Boost zagotavlja najboljšo zmogljivost skupaj z grafičnim krmilnikom medijev Intel HD. Na voljo je tudi zmogljivejša grafična kartica: NVIDIA GeForce GTX950M za zahtevne medijske aplikacije in posebno vojaško programsko opremo. Pri neposredni sončni svetlobi se zanesite na profesionalno predstavitev zaslona s 1000 gnidi. Ta 15,6-palčni zaslon v polni visoki ločljivosti (zaslon na dotik neobvezno) zagotavlja natančno ostre slike v širokozaslonskem formatu. X500 ima številne vmesnike: v napravo je vgrajena ena reža za kartico Express Card / 54 in večpredstavnostno ležišče za dodatno zmogljivost, na primer drugi trdi disk ali druga baterija. Poleg tega ima dvojna serijska vrata, štiri USB 3.2 in dva gigabitna vmesnika LAN ter po en priključek VGA, HDMI, avdio in mikrofon. Za optimalno komunikacijo na poti se zanesite na Bluetooth 4.2 in zmogljiv dvopasovni Wi-Fi (z dosegom do 700 m). Izbirna spletna kamera Full HD omogoča tudi videokonference. Opcijsko sta na voljo GPS in RF antena za GPS in Wi-Fi. Vnaprej nameščen Windows 10 Professional daje X500 prilagodljivo podlago za številne aplikacije. Da občutljivi podatki ne bi prišli v napačne roke, varnostne funkcije X500 (čitalnik prstnih odtisov, zaščita pred krajo in sistem za določanje položaja) varujejo vaše podatke. X500 je na voljo tudi kot različica strežnika, ki ustreza vsem zahtevam mobilnega operacijsko-ukaznega centra.


Getac X500 serija - specifikacija - pdf

Getac X500 serija - dodatna oprema - pdf

 
 171031 getac X50063020  IMG 4166  IMG 4169  X500G3 IO
 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih nam pošljite povpraševanje na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Go to top