Menu

getac unbeatable 2

GETAC - proizvajalec svetovnega formata. GETAC proizvaja robustne notesnike in tablične računalnike za extremne razmere po vsem svetu, kjer klasični proizvodi ne pridejo v poštev.
Robustne tablice in notesniki se uporabljajo v industriji, proizvodnji, so del opreme gasilnih, reševalnih vozil, vojske, najdemo jih v naftni industriji, proizvodnji in distribuciji plina (protiexplosivni atesti), skratka gre za vrhunsko in nepogrešljivo opremo v številnih panogah.

Z Getacom sodelujemo kot edini direktni pooblaščeni partner za Slovenijo. Ostala podjetja, ki se pojavljajo na trgu niso avtorizirani partnerji in nimajo dostopa do Getac informacij!!!!

getac logo

 

getac x500 server

GETAC X500 SERVER Z WINDOWS SERVER 2019 (IP65)

Getacov mobilni strežnik X500 izpolnjuje vse zahteve glede strojne opreme v sektorjih javne varnosti, industrije in vojaškega sektorja: mobilni strežnik X500 je zasnovan kot mobilni operativni center. To pomeni povsod, kjer je potrebna hitra zanesljiva infrastruktura za komunikacijo in podatke, ne da bi bilo treba vložiti veliko truda - na primer v izrednih razmerah, kriznih regijah in med veliko napotitvijo reševalnega osebja. Prenosni strežnik je velikosti aktovke, zato je izjemno prilagodljiv in vedno prijeten za prevoz, saj tehta bistveno manj kot devet kilogramov. Njegovo ohišje je certificirano v skladu s standardi MIL-STD-810G in IP65. Tako je dobro zaščiten pred udarci, tresljaji, padci in vdorom vode in prahu. V notranjosti je Intel Xeon procesor E3-1505M v6 z do 4,0 GHz na delu. Skupaj z 32 GB RAM-a in grafično kartico NVIDIA GeForce GTX950M lahko vedno pričakujete vrhunsko zmogljivost. Trdi disk s kapaciteto 500 GB je na voljo za shranjevanje podatkov. Mobilni strežnik X500 lahko tudi razširite z RAID pomnilnikom do 5 TB (RAID Level 0, 1 in 5). To vam omogoča enostavno in zanesljivo izvajanje meritev varnosti podatkov ali povečane hitrosti prenosa. Operacijski sistem Windows Server 2016 s prilagodljivimi funkcijami združevanja v skupine pospeši delovne procese za učinkovito uporabo virov. Impresivnih 1.000 nitov svetlosti na 15,6-palčnem (39,6 cm) zaslonu omogoča tudi optimalno berljivost podrobnosti, tudi zunaj ob močni sončni svetlobi. Standardna različica ponuja ogromno vmesnikov, ki zagotavljajo, da se lahko uporabnik vedno zanese na optimalno povezljivost. Integrirani so 1x PCMCIA (tip II), 1x Express Card / 54, čitalnik pametnih kartic in čitalnik kartic SD. Plus: 2x vrata RS-232, 4x vrata USB 3.0 in 2x gigabit LAN, ter po eno vrata VGA, zvok, mikrofon in HDMI. Kar zadeva varnost, obstaja optični bralnik prstnih odtisov, zaščita pred krajo in sistem za določanje položaja, ki preprečujejo, da bi občutljivi podatki padli v napačne roke.


Getac X500 SERVER - specifikacija - pdf

Getac X500 SERVER - dodatna oprema - pdf

 
 x500S lap page  X500 server G3 L 1 ws2016  X500 server IO 3  X500 server IO 6
 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih nam pošljite povpraševanje na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Go to top