Menu

getac unbeatable 2

GETAC - proizvajalec svetovnega formata. GETAC proizvaja robustne notesnike in tablične računalnike za extremne razmere po vsem svetu, kjer klasični proizvodi ne pridejo v poštev.
Robustne tablice in notesniki se uporabljajo v industriji, proizvodnji, so del opreme gasilnih, reševalnih vozil, vojske, najdemo jih v naftni industriji, proizvodnji in distribuciji plina (protiexplosivni atesti), skratka gre za vrhunsko in nepogrešljivo opremo v številnih panogah.

Z Getacom sodelujemo kot edini direktni pooblaščeni partner za Slovenijo. Ostala podjetja, ki se pojavljajo na trgu niso avtorizirani partnerji in nimajo dostopa do Getac informacij!!!!

getac logo 

getac v110

GETAC V110 serija 11,6" Z WINDOWS 10 PRO (IP65)

Getac V110 je večplasten in izjemno robusten osebni računalnik - prenosnik in tablični računalnik v eni napravi. Vrhunsko zmogljivost zagotavljajo zadnja generacija procesorjev Core i5 ali i7, 11,6-palčni HD zaslon na dotik z 800 nitmi, Getacova tehnologija zaslona LumiBond 2.0 in LED osvetljena tipkovnica. Zaščiten s standardi MIL-STD-810H, MIL-STD-461G in IP65, je V110 vnaprej namenjen težkim delovnim pogojem. Integrirana grafika Intel UHD omogoča tudi grafične aplikacije in takojšen prikaz zemljevidov in načrtov postavitve. Tudi pri močnem soncu V110 ponuja 800 nits in Getacovo tehnologijo zaslona LumiBond 2.0, zasnovano tako, da ustreza potrebnim izzivom za optimalno berljivost. Zaradi dveh izmenljivih baterij uživajte v večji zaščiti pred izgubo in odpovedjo podatkov. Obe bateriji lahko zamenjate neodvisno druga od druge. Z dodatnimi nadomestnimi baterijami uživate v skoraj neomejenem času delovanja. V110 je opremljen z 8 GB DDR4 (razširljiv do 16 GB, 32 GB ali 64 GB) in po želji spletno kamero za video komunikacijo v realnem času ali kamero za prepoznavanje obrazov Windows Hello. Odvisno od zahtev ga je mogoče razširiti s pomočjo praktične razširitvene reže z zadnjo kamero s samodejnim ostrenjem z 8 milijoni slikovnih pik, hitrim SSD (SSD) s 256 GB / 512 GB / 1 TB pomnilnika, 1D / 2D slik ali USB 3.2 Vmesnik Gen 2 Type-C. Za odlično komunikacijo ponuja Getac V110 Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, visoko natančen namenski GPS modul in izbirno širokopasovno funkcijo 4G LTE. Zahvaljujoč velikemu zaslonu V110 v kombinaciji z opcijsko na voljo vozilom ali pisarniško postajo hitro postane stacionarni računalnik. Prek priključitvene postaje so na voljo dodatni vmesniki in naprava se hkrati polni. En grafični izhod HDMI, USB 3.2 Gen 1 Type-A x 1 in USB 3.2 Gen 2 Type-A x 2 in eno omrežno vrata odpirajo dodatne možnosti na vaši mizi ali v vozilu. Seveda na zahtevo prejmete dodatno opremo za V110, na primer adapter za vozilo, napajalnik ali torbico.

 
Getac V110 serija - specifikacija - pdf

Getac V110 serija - dodatna oprema - pdf

 
 V110G5 01  V110G5 02  V110G6 Exploded view drawing  V110 03 2
 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih nam pošljite povpraševanje na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Go to top