Menu

getac unbeatable 2

GETAC - proizvajalec svetovnega formata. GETAC proizvaja robustne notesnike in tablične računalnike za extremne razmere po vsem svetu, kjer klasični proizvodi ne pridejo v poštev.
Robustne tablice in notesniki se uporabljajo v industriji, proizvodnji, so del opreme gasilnih, reševalnih vozil, vojske, najdemo jih v naftni industriji, proizvodnji in distribuciji plina (protiexplosivni atesti), skratka gre za vrhunsko in nepogrešljivo opremo v številnih panogah.

Z Getacom sodelujemo kot edini direktni pooblaščeni partner za Slovenijo. Ostala podjetja, ki se pojavljajo na trgu niso avtorizirani partnerji in nimajo dostopa do Getac informacij!!!!

getac logo

getac b300

GETAC S410 - SERIJA ROBUSTNIH NOTESNIKOV 14"  Z WINDOWS 10 PRO (IP53)

Prenosnik Getac S410 je močnejši, tanjši in lažji kot kdaj koli prej, uporabnikom pa ponuja optimalno mešanico med ceno, zmogljivostjo in predvsem varnostjo. Praktični prenosnik je mešanica med zelo robustnim vojaško certificiranim prenosnikom in klasičnim poslovnim modelom. S410 je odporen na udarce, če pade z višine do 90 cm. Prav tako ima MIL-STD-810H in IP53 certifikat proti vdoru prahu in vode. Poleg tega ponuja vrhunsko funkcionalno opremo, kot so membranska tipkovnica, dodaten trdi disk, odporen na udarce ter zaprte vmesnike (za preprečevanje vdora delcev in vlage). Glede na zahteve prejmete prenosnik S410 z različnimi zmogljivimi procesorji Intel
Core i 11. generacije. Grafični čip Intel se ponaša z izboljšano grafiko. Uživajte v številnih zmogljivostih in pomnilniku 8 GB DDR4 RAM-a (razširljivega do največ 64 GB), pa tudi 256 GB SATA SSD, ki ga lahko po želji razširite na 512 GB / 1 TB (tovarniško vgrajena izbira!!!).
Po potrebi razširite pomnilnik preprosto z dodatno vgrajeno razširitveno režo za drugi SSD medij. Ali pa uporabite prostor za integracijo drugih praktičnih funkcij, kot so dodatna druga baterija, čitalnik pametnih kartic, PCMCIA Type II. 14-palčni zaslon z izbirno tehnologijo več dotikov in svetlostjo do 1.000 nitov zagotavlja dovolj svetlobe, da jo lahko udobno berete tudi na prostem. S410 ostaja delujoč do -29 ° C. Windows 10 Professional je vnaprej nameščen.


Getac S410 serija - specifikacija - pdf 

Getac S410 serija - dodatna oprema - pdf

    
 
 03 S410G3  S410G4 04  04 battery 01 S410G3  S410 Office Dock
 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih nam pošljite povpraševanje na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Go to top