Menu

Med proizvajalce tiskalnikov etiket spada tudi proizvajalec EPSON. Tiskalniki delajo na osnovi inkjet in tiskajo v barvah na različe materiale.

tmc3500

EPSON COLORWORKS 3500

Epson Colorworks C3500 zagotavlja izjemno kakovostne barve in vsestranskost pri tiskanju nalepk, oznak in vstopnic na zahtevo. Z izjemno kakovostnim tiskanjem s hitrostjo do 103 mm/s in posameznimi kartušami s pigmentnim črnilom bo vaše podjetje s samostojno izdelavo nalepk na zahtevo prihranilo čas in denar, ki bi ga sicer porabilo za izdelavo nalepk pri zunanjih izvajalcih.

COLORWORKS C3500 - specifikacija - pdf
epson c7500

EPSON COLORWORKS 6000

Serija tiskalnikov Epson ColorWorks C6000 je sestavljena iz zanesljivih brizgalnih tiskalnikov in je primerna za vse tiste, ki želite tiskati majhne do srednje velike količine. Intuitivni tiskalniki nalepk proizvajajo kakovostne, sijajne, mat in strukturirane etikete z gladkimi gradacijami in finimi črtami širine od 25 mm do 112 mm z barvnim profiliranjem, zahvaljujoč gibljivemu senzorju, tudi v kakršni koli obliki. Največja hitrost tiskanja serije ColorWorks (odvisno od modela) je do 119,5 mm / sek. pri odlična ločljivosti do 1.200 x 1.200 dpi.

Serija C6000 je opremljena s tiskalnimi kartušami s pigmentnim črnilom Ultrachrome DL in dodatnim peelerjem ali rezalnikom. Barvne tiskalnike lahko enostavno in priročno upravljate z intuitivnim 2,7-palčnim zaslonom LCD. Vzdrževanje in konfiguracija se izvajata na daljavo prek inteligentnega spletnega vmesnika, pa tudi prek pokrova, ki se lahko odpira od zgoraj in od zadaj. To omogoča tudi hitro odpravo zastoja papirja ali pa, če treba tiskalnik hitro očistiti - s prihranite prepotreben čas.

Za večjo prilagodljivost je serija ColorWorks združljiva z operacijskimi sistemi Windows, Linux in macOS ter SAP in ima poleg emulacije ESC / Label gonilnike za BarTender, CodeSoft in NiceLabel.

Daljša življenjska doba tiskalnikov za etikete je zagotovljena z obsežno garancijo in pokriva celo tiskalno glavo. G
arancija na tiskalnik znaša 12 mesecev od dneva nakupa.

EPSON COLORWORKS 6000 - specifikacija - pdf
epson c7500 

EPSON COLORWORKS 7500/7500G

Tiskalniki serije ColorWorks C7500 postavljajo nove standarde glede vzdržljivosti in zanesljivosti pri hitrem tiskanju barvnih nalepk. Proizvajalci lahko zdaj zanesljivo ter stroškovno učinkovito z izjemno hitrostjo in kakovostjo izpolnijo svoje potrebe glede tiskanja nalepk v podjetju. Epson ColorWorks C7500 je visokoprofesionalni barvni inkjet tiskanik etiket z nožem, podajalnikom, vmesnikom USB in Ethernet. Tiskalnik je izdelan za industrijske namene. Nova fiksna linijska tiskalna glava PrecisionCore je ključna za visoko zmogljivost in izjemno zanesljivost tiskalnikov serije ColorWorks C7500. Za razliko od toplotnih brizgalnih sistemov tehnologija PrecisionCore uporablja moč mikromehanskih piezo elementov za sprožanje kapljic črnila in ker ne oddaja nobene toplote, je tiskalna glava trajna in ne potrebuje zamenjave. Maksimalna širina medija znaša 112 mm, maksimalna širina izpisa 108 mm, hitrost (max.): 300 mm/s. Vgrajen je display na sprednji strani tiskalnika. Teža tiskalnika znaša 37 kg.

COLORWORKS 7500/7500G - specifikacija - pdf
 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.