Menu

Med proizvajalce tiskalnikov etiket spada tudi proizvajalec EPSON. Tiskalniki delajo na osnovi inkjet in tiskajo v barvah na različe materiale.

tmc3500

EPSON COLORWORKS 3500

Epson Colorworks C3500 zagotavlja izjemno kakovostne barve in vsestranskost pri tiskanju nalepk, oznak in vstopnic na zahtevo. Z izjemno kakovostnim tiskanjem s hitrostjo do 103 mm/s in posameznimi kartušami s pigmentnim črnilom bo vaše podjetje s samostojno izdelavo nalepk na zahtevo prihranilo čas in denar, ki bi ga sicer porabilo za izdelavo nalepk pri zunanjih izvajalcih.

COLORWORKS C3500 - specifikacija - pdf
tmc3500

EPSON COLORWORKS 4000 - NOVO!

Serija Epson ColorWorks C4000e je sestavljena iz dveh kompaktnih modelov tiskalnikov, CW-C4000e(Bk) in CW-C4000e(Mk). Oba tiskata visokokakovostne nalepke zanesljivo in hitro ter sta primerna za preprosto namestitev na namizju, zaradi česar sta idealna za uporabo v skoraj vseh dejavnostih – od hrane in pijače do kemičnih, farmacevtskih aplikacij in aplikacij za izdajo vstopnic.
Delovanje serije ColorWorks C4000e se spremlja in nadzira prek uporabniku prijaznega 2,7-palčnega LCD-ja na sprednji strani tiskalnikov. Druge funkcije vključujejo enostavno zamenljiv samodejni rezalnik, Wi-Fi dongle omogoča tiskanje skoraj od koder koli, kadarkoli. Oddaljeno konfiguriranje, vzdrževanje in spremljanje ter upravljanje cele vrste tiskalnikov je zagotovljeno prek dodatnega spletnega vmesnika. Poleg tega različni SDK-ji za IOS in Android zagotavljata enostavno integracijo in omogočajo intuitivno tiskanje s tablic. Gonilniki so na voljo za ESC Label, Linux in Mac.

COLORWORKS C4000 - specifikacija - pdf
tmc3500

EPSON COLORWORKS CW-C6000/6500

Serija Epson ColorWorks C6000 je sestavljena iz zanesljivih modelov 4" ali 8" brizgalnih tiskalnikov etiket in je primerna za vse tiste, ki želijo na zahtevo tiskati majhne do srednje velike etikete. Intuitivni tiskalniki etiket tiskajo visokokakovostne, sijajne, mat in strukturirane etikete z gladkimi prehodi in finimi linijami od 25 mm do 21 cm v širino z barvnim profiliranjem. Odvisno od modela je največja hitrost tiskanja serije ColorWorks do 119,5 mm/s. in ločljivostjo do 1.200 x 1.200 dpi. Serija C6000 uporablja štiri ločene kartuše s črnilom za stroškovno učinkovitejše tiskanje. Pigmentno črnilo Ultrachrome DL je odporno na madeže in vodo, pa tudi na kisline in svetlobo, zato je primerno za uporabo v GHS aplikacijah. Namenski modeli MK z mat črnimi kartušami s črnilom so tudi opcijsko na voljo za intenzivnejšo črno barvo na mat medijih. Glede na potrebe so barvni tiskalniki nalepk na voljo z izbiro vgrajenega peelerja (odlepljevalnika)(C6000Pe/C6500Pe) ali samodejnega rezalnika (C600Ae/C6500Ae). Enostavno in priročno jih upravljate preko intuitivnega 2,7-palčnega LCD zaslona. Vzdrževanje in konfiguracija se izvajata na daljavo prek inteligentnega spletnega vmesnika ter preko pokrova, ki ga je mogoče odpreti od zgoraj in od zadaj. Za večjo prilagodljivost je serija ColorWorks združljiva z operacijskimi sistemi Windows, Linux in macOS ter SAP in ima poleg emulacije ESC/Label gonilnike za BarTender, CodeSoft in NiceLabel. Daljša življenjska doba tiskalnikov etiket je zagotovljena z obsežno garancijo, ki pokriva celo tiskalno glavo. Poleg tega ga je mogoče razširiti z opcijsko storitvijo »CoverPlus«.

COLORWORKS 6000 - specifikacija - pdf
epson c7500 

EPSON COLORWORKS 7500/7500G

Tiskalniki serije ColorWorks C7500 postavljajo nove standarde glede vzdržljivosti in zanesljivosti pri hitrem tiskanju barvnih nalepk. Proizvajalci lahko zdaj zanesljivo ter stroškovno učinkovito z izjemno hitrostjo in kakovostjo izpolnijo svoje potrebe glede tiskanja nalepk v podjetju. Epson ColorWorks C7500 je visokoprofesionalni barvni inkjet tiskanik etiket z nožem, podajalnikom, vmesnikom USB in Ethernet. Tiskalnik je izdelan za industrijske namene. Nova fiksna linijska tiskalna glava PrecisionCore je ključna za visoko zmogljivost in izjemno zanesljivost tiskalnikov serije ColorWorks C7500. Za razliko od toplotnih brizgalnih sistemov tehnologija PrecisionCore uporablja moč mikromehanskih piezo elementov za sprožanje kapljic črnila in ker ne oddaja nobene toplote, je tiskalna glava trajna in ne potrebuje zamenjave. Maksimalna širina medija znaša 112 mm, maksimalna širina izpisa 108 mm, hitrost (max.): 300 mm/s. Vgrajen je display na sprednji strani tiskalnika. Teža tiskalnika znaša 37 kg.

COLORWORKS 7500/7500G - specifikacija - pdf
 

Za potrošni material (kartuše) ali izdelavo ponudbe in informacije o izdelkih

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Go to top