Menu

Podjetje Mangee poglobljeno kot edino v Sloveniji sodeluje s podjetjem Citizen Europe na področju tiskalnikov etiket in POS tiskalnikov. Citizen tiskalniki etiket so izredno robustni ter po svoji konstrukciji nekoliko drugačni od konkurence. Predvsem pri mehanizmu (Citizen sam proizvaja mehanizme) in odpiranju tiskalne glave se razlikujejo od ostalih tiskalnikov na trgu, poleg tega je vanje vgrajena tehnologija ARCP za zategovanja ribona, kar je zelo pomembno, kadar tiskamo serije etiket in potrebujemo resnično 100% kvaliteto na vsaki etiketi. Citizenov tiskalnik širine tiska 6 palcev je najmanjši tovrstni tiskalnik na trgu. Še ena zelo pomembna prednost je, da se pokrov pri vstavljanju medija pri največjih Citizenovih industrijskih tiskalnikih odpira navpično navzgor, zato ne potebujemo dodatnega prostora na obeh straneh tiskalnika.
Vsi tiskalniki imajo priloženo programsko opremo BarTender Ultralite.
Podjetje Mangee skrbi za svetovanje, servis in pomoč pri integraciji tiskalnikov v nove ali obstoječe aplikacije.

Citizen CL E321 B 3 4 printout

CL-H300SV

Termodirekt tiskalnik etiket Citizen CL-H300SV kljub svoji kompaktni obliki uporabnikom omogoča tiskanje etiket na roli do širine 4"  (širina medija 118 mm, širina tiska 104 mm). Posebej primeren je za uporabo v zdravstvu in lekarnah.
Citizen CL-H300SV navdušuje s samozaščitnim ohišjem v sodobnem dizajnu. Zasnovan ni le tako, da je odporen na kemikalije razkužil, ampak tudi zmanjša rast bakterij na površini tiskalnika. Tehnologija v ohišju in iz samega tiskalnika nosi oznako SIAA, ki je v skladu z ISO 22196. To dodatno podpira zasnovo ohišja, da zagotavlja učinkovite rezultate proti rasti bakterij in izpolnjuje celo visoke industrijske standarde. Seveda CL-H300SV ponuja tudi prilagodljive možnosti povezovanja, vključno s standardom USB z dodatnimi Bluetooth, WLAN, Ethernet in gostitelji USB.

CL-S521 - specifikacija - pdf
Citizen CL E321 B 3 4 printout

CITIZEN CL-E321/331 - VRHUNSKI NAMIZNI TERMO TRANSFER TISKALNIK ETIKET Z LAN IN USB VMESNIKOM!

Citizen CL-E321/331 je nov namizni termo transfer tiskalnik etiket v lepo oblikovanem ohišju ter odličnimi lastnostmi.


Tehnične specifikacije tiskalnika:

- tiskalnik etiket, termo transfer
- resolucija: 200 dpi (300dpi CL-E331)
- širina medija (max.): 118 mm
- širina tiskanja (max.): 104 mm
- hitrost tiskanja (max.): 200 mm/s (127 mm(s pri 300 dpi verziji)
- ribon dolžine 300 m na jedru 1 inch
- standardni vmesniki: USB,  ETHERNET, RS232 
- GAP senzor, black mark senzor
- CROSS EMULACIJA (avtomatsko preklopi na ZPL ali Datamax DPL)
- napajalnik vklučen, programska oprema priložena
- za vse OS, tudi Linux (CUPS), Mac OS, Basic interpreter
- ENERGY STAR®
- Garancija: 24 mesecev.

Na voljo tudi dolgo pričakovana EPL emulacija!


CL-E321/331 - specifikacija - pdf

Citizen CL E300

CITIZEN CL-E300 - VRHUNSKI NAMIZNI TERMO DIREKT TISKALNIK ETIKET Z LAN IN USB VMESNIKOM!


Citizen CL-E300 je namizni termo direkt tiskalnik etiket v lepo oblikovanem ohišju ter odličnimi lastnostmi.


Tehnične specifikacije tiskalnika:

- tiskalnik etiket, termo direkt
- resolucija: 200 dpi (opcija 300 dpi)
- širina medija (max.): 118 mm
- širina tiskanja (max.): 104 mm
- hitrost tiskanja (max.): 200 mm/s (300 dpi verzija 150 mm/s)
- standardni vmesniki: USB,  ETHERNET, RS232) 
- GAP senzor, black mark senzor
- CROSS EMULACIJA (avtomatsko preklopi na ZPL ali Datamax DPL)
- napajalnik vklučen, programska oprema priložena
- za vse OS, tudi Linux (CUPS), Mac OS, Basic interpreter
- ENERGY STAR®
- Garancija: 24 mesecev.


CL-E300 - specifikacija - pdf

 citizen cmp 25l

CITIZEN CMP-25L

CITIZEN predstavlja nov mobilni tiskalnik. Kaj je novi CMP-25L od Citizena?
To je 2-palčni mobilni tiskalnik, ki natisne tako potrdilo na termo trak kakor tudi etikete ter je resnično zanesljivo orodje za izzive vsakodnevnega poklicnega življenja. Je vsakodnevni pomočnik pri napornem delu, ki se povezuje z napravami Android, Windows in celo mobilnimi napravami Apple. Majhen, a močan tiskalnik tehta samo 580 g (vključno z baterijo), vendar je dovolj robusten, da prenese občasno padanje z višine do 1,5 m.
Največja hitrostjo tiskanja znaša 127 mm / s. Za povezavo z gostiteljsko napravo so na razpolago vmesniki: RS232 in USB 2.0; po izbiri pa še Bluetooth 4.2 in WLAN 802.11 a / b / g / n. Z brezžičnimi vmesniki enostavno povežite tiskalnik z raznimi napravami, med njimi tudi z iPad-om, iPod-om ali iPhone-om, zahvaljujoč certifikatu Apple MFi.

Nudimo DEMO POPUST!

Garancija: 24 mesecev

CMP-25L - specifikacija - pdf

cls521

CL-S521II

Namizni (desktop) tiskalnik etiket, direkt termalno tiskanje, 8 dots/mm (203 dpi), širina medija (max.): 104 mm, hitrost (max.): 150 mm/s, dual interface (RS232, USB), emulacija: ZPL, Datamax. Priložen napajalnik kabel. Interafe kabel je poterbno naročiti posebej. Barva: bela ali črna

CL-S521 - specifikacija - pdf
cls621 631 

CL-S621/631II

Citizen tiskalnik etiket CL-S621/631 zagotavlja absolutno profesionalno tiskanje etiket in vstopnic, ki uporabljajo bodisi neposredno termalno ali termotransfer tiskanje. Ta prilagodljiva rešitev v kombinaciji z visoko zmogljivostjo tiskalnikov zagotavlja nemoteno integracijo v skoraj vsako aplikacijo. Ti odlični namizni tiskalniki zmorejo tiskanje majhnih do srednje velikih nalepk z največjo širino do 118 mm. CL-S621 tiska kvalitetno slike in črtne kode z resolucijo 8 pik/mm (203 dpi),  CLS631 pa z 12 pik/mm (300 dpi). Hitrost tiska znaša do 150 mm/sekundo. Celotna mehanika tiskalne glave temelji na trdni kovinski konstrukciji, ki se odpre dovolj na široko, da se rola etiket in ribona vstavita ali zamenjata hitro in enostavno kot je le mogoče. Tiskalnik uporablja ribon dolžine do 360 metrov. Senzor medija je seveda nastavljiv in zagotavlja absolutno natančnost in stoodstotno pravilno postavitev etiket, kar je bistvenega pomena pri pogostem spreminjanju različnih medijev. Visoka zanesljivost in vzdržljiva, stabilna konstrukcija vas bo prepričala o pravilni izbiri.

CL-S621II/631II - specifikacija - pdf
citcls6621

CL-S6621

Temelji na uspešnem CL-S621, max. širina medija je povečana na 178 mm, širina tiskanja pa na 168 mm. Tako je tiskalnik idealen za uporabo v skladiščih, logistiki, transportu in povsod, kjer so potrebne širše nalepke. Hitrost tiska je 150 mm/s bodisi v obeh načinih tiskanja (neposredno termalno ali termotransfer). Standardna ločljivost znaša 203 dpi (8 pik/mm). Kakovost izdelave je visoka, rezultat tiska pa jasen in oster. Kot najmanjši tiskalnik v svojem razredu ima tudi privlačno ceno. Zaradi svoje kompaktne velikosti (303 x 290 x 273 mm) izstopa od večine primerljivih tiskalnikov. Z ABS ohišjem z dvojno steno in kovinskim mehanizmom lahko CL-S6621 predstavimo kot vašega dolgotrajnega partnerja. Zahvaljujoč mehanizmu Hi-Lift pa sta zamenjava traku in medija enostavna in hitra. Napajalnik je integriran v notranjosti ohišja.

CL-S6621 - specifikacija - pdf
 cls400

CL-S400DT

Tiska v tehnologiji neposrednega termalnega tiska - termodirekt. Je kompaktna in zmogljiva rešitev za tisk na veliko večje medije z dolžino do 812 mm. Ta tiskalnik ustreza številnim aplikacijam kot so označevanje polic v trgovini na drobno in logistiki, za tisk vozovnic ter različnih vstopnic in kuponov. Ohišje je robustno v dimenzijah 206 x 149 x 150 mm. V celoti je izdelan iz kovine, mehanika ustreza industrijskim zahtevam. Zaradi Hi-Lift mehanizma in integrirane nadzorne plošče z zaslonom, je upravljanje z njim povsem enostavno. Tudi konfiguracija tiskalnika je sila preprosta. Tiskalnik je z osebnim računlnikom mogoče povezati preko RS232, USB, Ethernet ali paralelnega vmesnika. Tiskalnik sam prepozna ZPL in Datamax jezike.

CL-S400DT - specifikacija - pdf
citizen cl e720 

CL-E700/720/730

Citizenov tiskanik etiket serije  CL-E700 je povezava med kategorijo namiznega in industrijskega tiskanja. Model je posebej namenjen za prilagodljivo proizvodnjo etiket za izdelke v ladijskem prometu v okoljih kot so skladišča, logistika in proizvodnja. Je nadvse koristen tudi zavoljo svoje kompaktne velikosti (250 x 458 x 261mm) in odličnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo. Tiskalnik je prav tako idealen za uporabo v maloprodaji in veleprodaji. Na voljo imate veliko izbiro vmesnikov: z USB (standardno) ali z Ethernet (10/100) vmesnikom. Dodatno pa je prostora še za vmesnike po izbiri kot so RS232, LPT ali Wi-Fi. Zahvaljujoč svojemu kovinskemu ohišju predstavlja pravi tiskarski stroj. Etikete tiska s hitrostjo do 200 mm/s (odvisno od izvedbe) v izjemni kakovosti. Na sprednjem delu je vgrajen LCD zaslon z vsemi pomembnimi informacijami in diagnostiko.

CL-E700/720/730 - specifikacija - pdf
CLP700 

CL-S700II/700IIR/700IIDZT/703II/703IIR

Citizen serije CL-S700 je visoko kakovosten in robusten industrijski tiskalnik etiket, ki uporabniku zaradi izjemne zmogljivosti omogoča uporabo v praktično vseh aplikacijah v industriji, proizvodnji in logistiki. Ta kompaktna naprava prihaja z robustnim kovinskim ohišjem, ki izpolnjuje vse zahteve za uporabo v industrijskem okolju in zagotavlja zanesljivo in nemoteno delovanje. Tiskalnik je primeren za posebne aplikacije in prihaja v različnih izvedbah z resolucijo tiskanja 8 pik/mm (203 dpi) pri hitrosti do 254 mm/sekundo, s 4 MB flash pomnilnika in 16 MB RAM, kar mu zagotavlja nemoten proces tiskanja. Za aplikacije, ki uporabljajo 2D kode je najbolj primeren model CL-S703, s katerim lahko natisnete etikete izjemne ostrine v resoluciji 12 pik/mm (300 dpi) s hitrostjo do 1200 mm na sekundo. Največja širina etikete je lahko 118 mm. Razpon aplikacij, v katere je lahko vključen, je velik: skladišča, prodaja in proizvodnja. Poleg tega je ena izmed izvedenk (model CL-S700DT) zasnovan za transportni in logistični trg, kjer se zahteva le direktno termalno tiskanje.
Tiskalnik se lahko namesti praktično v skoraj vsakem okolju. Integrirana "Cross emulacija" zagotavlja zanesljivo komunikacijo z obstoječo opremo. Avtomatično prepozna programski jezik ZPL ali Datamax. Hi-Open mehanizem omogoča, da se glavni pokrov ne odpira na stran kot pri večini konkurentov ampak se le-ta odpre popolnoma navpično. V tem primeru tiskalnik ne zahteva dodatnega prostora, ki je potreben ob menjavi potrošnega materiala. Hi Lift kovinski mehanizem daje uporabnikom neposreden dostop do papirja in ribona, zaradi česar je mogoče zamenjati potrošni v samo nekaj sekundah. Tiskalnik uporablja velike rolice ribona z navitjem 450m. Zunanje ali notranje navitje s črnilom ni pomembno - uporabljate lahko oboje. Integrirana ARCP tehnologija zategne trak in papir samodejno da prepreči nastajanje gub. S tem hkrati optimizira sam proces tiskanja.
Vse različice CL-S serije so opremljene s paralelnim, serijskim in USB vmesnikom. Po želji pa lahko izberete tudi Ethernet ali Wi-Fi vmesnik.

CL-S700 serija - specifikacija - pdf
 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih pošljite

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Go to top