Menu

Strokovnjaki podjetja Mangee d.o.o. imamo s tiskalniki etiket različnih proizvajalcev bogate izkušnje. Izvajamo projektiranje, svetovanje in pomoč pri integraciji tiskalnikov v nove in obstoječe aplikacije.
V prodajnem programu imamo me ostalim tudi brand - BIXOLON - vrhunske namizne tiskalnike etiket korejskega proizvajalca BIXOLON. Pred nakupom kakršnegakoli tiskalnika se najprej posvetujte z našim strokovnjakom, ki Vam bo svetoval pri izbiri. Šele potem se odločite za nakup. Podjetje Mangee d.o.o. zagotovalja, da boste z nami izbrali pravo rešitev.

Slp tx420

BIXOLON SLP-DX220

Kakovosten in kompakten 2-palčni termo direkt tiskalnik SLP-DX220 podjetja BIXOLON se lahko uporablja za vsestranske namene in je idealen za prodajo na drobno, gostinstvo in zdravstveno oskrbo. Tiskanje črtne kode pri največji hitrosti tiskanja 152 mm / sek. pri ločljivosti tiskanja do 203 dpi ali po želji 300 dpi. Poleg hitre obdelave podatkov navdušuje tudi s samodejnim zaznavanjem papirja in preprostim podajanjem papirja z nastavljivim vodilom za papir za različne velikosti medijev. Poleg tega je SLP-DX220 združljiv s skoraj vsemi vodilnimi programskimi jeziki na trgu, kot so SLCS, BPL-Z in BPL-E, in se enostavno poveže s pametnimi mobilnimi napravami. Njegova zmogljiva strojna oprema vključuje standardni USB in serijski ali izbirni USB in Ethernet ali Bluetooth, možnost samodejnega rezanja in odlepljanja (peel off)  ter funkcijski gumb za pavzo in preklic. Uporablja tudi različno programsko opremo, vključno z BIXOLON-ovim Label Artist za lažje prilagajanje nalepk in pametnim samodejnim preklopom Bluetooth za preklop z nastavitev sistema iOS na standardni način Bluetooth.

 

SLP-DX220 - specifikacija - pdf

Slp tx420

BIXOLON SLP-TX220

2-palčni namizni termotransfer za nalepke SLP-TX220 iz podjetja Bixolon je idealen za tiskanje zapestnic, nalepk s tekstom ali črtno kodo. Na voljo je tudi z dodatnim Wi-Fi ali Bluetooth (s certifikatom MFi iAP2). V povezavi s pametnim samodejnim preklopom Bluetooth lahko preklapljate med nastavitvami iOS in standardnim načinom Bluetooth. Hitrost tiskanja SLP-TX220 je do 152 mm / s s kakovostjo tiskanja 203 dpi. Tiskalnik za nalepke ima dvojni vmesnik (USB in serijski), po želji pa je na voljo z USB, Ethernetom in WLAN 802.11b / g / n USB dongle tipom ali USB, WLAN in Bluetooth. Na voljo sta tudi samodejni rezalnik in peeler. SLP-TX220 je popolnoma združljiv z vodilnimi programskimi jeziki na trgu, kot so SLCS, BPL-Z in BPL-E.

 

SLP-TX220 - specifikacija - pdf

Slp tx420

BIXOLON SLP-DX420

Kompaktni 4-palčni termo direkt tiskalnik SLP-DX420 hitro ustvari etikete in črtne kode s hitrostjo do 178 mm / s z odlično kakovostjo tiskanja 203 dpi. Zaradi hitre obdelave podatkov je idealen za ustvarjanje nalepk s črtno kodo, kot so 2D, Maxicode, PDF417, QR koda in Data Matrix. Tiskalnik nalepk ima vsestranski vmesnik - serijski, LPT in USB. Po želji je na voljo tudi s serijskim vmesnikom, USB, Ethernetom in WLAN 802.11b / g / n tipom USB dongle ter samodejnim rezalnikom ali peelerjem. SLP-DX420 se tudi hitro integrira - popolnoma je združljiv z vodilnimi programskimi jeziki na trgu. Odlikuje ga tudi Smart Media Detection, ki samodejno prepozna vrste medijev z nalepkami in računi.

 

SLP-DX420 - specifikacija - pdf

Slp tx420

BIXOLON SLP-DL410

Kompaktni 4-palčni termo direkt tiskalnik SLP-DL410 tiska nalepke in črtne kode s hitrostjo tiskanja do 127 mm / sek. Kakovost tiskanja je 203 dpi ali 300 dpi za besedilo, grafiko in 1D / 2D črtne kode. SLP-DL410 pa lahko ponudi še veliko več: idealen je tudi za zunanje pregibanje in tiskanje velikih nalepk. Odlikuje ga tudi kompaktno zunanje držalo in dodatni vgrajeni Bluetooth s certifikatom MFi iAP2, Smart Bluetooth Auto Switch in Smart Switch Emulation. Opremljen je z vmesnikom USB 2.0 in USB (WLAN: vrsta ključa USB 802.11b / g / n (opcijsko) in je na voljo z Ethernetom in Bluetoothom.

 

SLP-DL410 - specifikacija - pdf

Slp tx420

BIXOLON SLP-TX400

SLP-TX400 termo transferi tiskalnik nalepk podjetja BIXOLON je še posebej primeren za številne aplikacije v transportu in logistiki, zdravstvu, letalstvu, proizvodnji, pri izdaji vozovnic in še več. Odlikuje ga največja hitrost tiskanja 178 mm / sek. in natisne besedilo, grafiko in črtne kode v visoki kakovosti 203 dpi ali 300 dpi. Za lažje prilagajanje posameznim zahtevam je na voljo po izbiri z avtomatskim rezalnikom ali peelerjem in ponuja različne dolžine ribonov in sicer od 74 metrskih na jedru 1/2" do 300 m na jedru 1".
Vse-v-enem plus vmesniki SLP-TX400 so standardni USB, serijski in LPT ali USB, serijski in Ethernet kot opcija. Druge funkcije vključujejo funkcijski gumb za pavzo in preklic ter ekskluzivno programsko opremo podjetja BIXOLON - na primer pametno zaznavanje medijev za samodejno zaznavanje papirja. Poleg tega SLP-TX400 navdušuje s preprostim podajanjem papirja z nastavljivim vodilom za papir in je združljiv s skoraj vsemi vodilnimi programskimi jeziki na trgu.

SLP-TX400 - specifikacija - pdf

BIXOLON SLP-TX400R

SLP-TX400R podjetja BIXOLON je robusten in zmogljiv RFID tiskalnik nalepk, ki se odlično integrira v različne sektorje maloprodaje, transporta in logistike, zdravstva, proizvodnje, skladiščenja in kurirskih storitev. Podpira industrijski standardni nosilec podatkov UHF RFID poleg različnih 1D in 2D simbologij črtne kode. To uporabnikom omogoča kodiranje oznak RFID EPC razreda 1, generacije 2 (ISO18000-06C) z najmanjšim korakom 25 mm. Izjemno tesno nameščen vložek RFID prav tako zmanjša količino odpadnih medijev in pogostost zamenjave medijev.

Poleg tega ima SLP-TX400R kompaktno in uporabniku prijazno zasnovo. Varno žično ali brezžično povezavo zagotavljajo vmesniki USB, Ethernet in dodatni WLAN/Bluetooth. Samodejni rezalnik je tudi izbirna funkcija. Druge prednosti tiskalnika: drži zvitek traku dolžine od 74 do 300 metrov, opremljen je s preprostim vložkom za papir, vključno z nastavljivim vodilom za papir in ima funkcijske tipke za hitro zaustavitev in preklic tiskanja.


SLP-TX400R - specifikacija - pdf

Slp tx420     

BIXOLON SLP-TX420 (isti tiskalnik kot je bil Metapace L-42DT)

SLP-TX420 4-palčni termo transfer tiskalnik za nalepke je robusten in zmogljiv, zato je idealen za številne panoge, vključno s prevozom, logistiko, zdravstvom, letalstvom, proizvodnjo in tiskanjem vozovnic. Tiskalnik za nalepke ima hitrost tiskanja do 178 mm / s in daje visokokakovostna besedila, grafike in črtne kode pri 203 dpi. Opremljen je z vsestranskim vmesnikom za serijski, vzporedni in USB. Na voljo je tudi z opcijskim serijskim, USB, ethernetom in tipom USB ključa WLAN 802.11b / g / n ter samodejnim rezalnikom ali peelerjem in uporablja ribon dolžine 74 m na jedru 1/2".
SLP-TX420 je popolnoma združljiv z vodilnimi programskimi jeziki na trgu in ima funkcijo Smart Media Detection, ki samodejno zazna vrste medijev z nalepkami in prejemniki.

SLP-TX420 - specifikacija - pdf

BIXOLON SRP-S200

BIXOLON je lansiral SRP-S200, 2" direktni termični tiskalnik LINERLESS, ki izdeluje nalepke brez podloge in večlepilne nalepke. Tiska oboje z besedili, logotipi in črtnimi kodami z največjo hitrostjo tiskanja do 150 mm/s in ločljivostjo 203 dpi.

Zaradi svojih kompaktnih dimenzij le 156 x 128 x 196 mm (D x Š x V) ima SRP-S200 majhen odtis in je idealen za omejena delovna področja v gostinstvu, na primer v kuhinji. Tam navdušuje tudi z vodoodpornostjo IP23, notranjim napajalnikom, integriranim B-melodistom (obvešča o sporočilih o napakah prek glasovnega sporočila) in vzdrževanjem termične tiskalne glave (TPH), ploščnega valja in samodejnega rezalnika brez orodja.

Poleg tega SRP-S200 ponuja brezhibno povezljivost prek USB 2.0 FS, Etherneta in serijskega vmesnika ter posebno vodilo za papir, funkcijo povratne informacije in senzor za odstranitev. Slednji zagotavlja, da se nalepke še naprej tiskajo, ko se trenutna nalepka odstrani – s čimer se prepreči zagozditev papirja.


SRP-S200 - specifikacija - pdf

BIXOLON SRP-S300

Serija BIXOLON SRP-S300 je sestavljena iz 3" termo direkt tiskalnikov za račune in nalepke brez podloge (linerless) in je posebej primerna za industrije, kot so trgovina na drobno, gostinstvo, dostavne storitve in logistika. Največja hitrost tiskanja tiskalnikov je do 170 mm/s. tiskanje nalepk brez podloge ali 300 mm/s za tiskanje potrdil. Poleg tega tiskalniki podpirajo različne širine medijev (SRP-S300: 80/72/60/48/32 mm; SRP-S320: 72/60/48/32 mm ) in vključuje tehnologijo povratnega transporta in načina varčevanja s papirjem. To zmanjša stroške papirja do 20 % in dolžino dokumentov do 25 %.

Poleg tega ima serija SRP-S300 tudi funkcijo B-melodista. Zahvaljujoč temu so uporabniki opozorjeni na obstoječa sporočila o napakah prek glasovnega sporočila. Izbira vmesnika vključuje standardni USB 2.0 in izbirni serijski, vzporedni, Ethernet, Wi-Fi 4/5 in Bluetooth 5.0 s certifikatom MFi. Poleg tega je serija SRP-S300 združljiva s skoraj vsemi vodilnimi programskimi jeziki na trgu, zahvaljujoč obsežnemu naboru gonilnikov in SDK-jev.


SRP-S300 - specifikacija - pdf

BIXOLON SRP-S3000

SRP-S3000 podjetja BIXOLON je vrhunski hibridni tiskalnik. Izbirate med 40, 58 ali 80 mm širokimi nalepkami brez podloge ali standardnimi nalepkami za maloprodajo in gostinstvo. Pri tiskanju nalepk brez podloge z različnimi močmi lepljenja, podpora za LinerlessPro, tehnologijo proti zagozdenju papirja in največjo hitrostjo tiskanja do 200 mm/s. pri 203 dpi zagotavlja visokokakovosten tisk.

SRP-S3000 ima uporabniku prijazen 2" barvni zaslon TFT in različne senzorje širine medijev, ki omogočajo takojšnje preklapljanje med 2" in 3" mediji. Prevzeti senzor ustavi tiskanje nalepk, dokler ni odstranjena zadnja natisnjena nalepka. To učinkovito prepreči zastoje papirja .Za zmanjšanje porabe papirja SRP-S3000 uporablja način za varčevanje s papirjem in funkcijo povratne informacije.Poleg tega B-Melodist uporabnike opozori na sporočila o napakah prek glasovnega sporočila.Standardne povezave vključujejo USB 2.0, Ethernet in serijsko.Izbirno tiskalnik je razširljiv z Wi-Fi 4.


SRP-S3000 - specifikacija - pdf

Slp tx420

BIXOLON XD3-40

Namizni tiskalniki XD3-40d in XD3-40ts termo direkt ali termotransfer (odvisno od modela) sta člana serije BIXOLON XD3-40. Odlikujejo jih visoka zanesljivost, kompaktna zasnova in dobro razmerje med ceno in zmogljivostjo. Medtem ko se XD3-40d  uporablja predvsem v proizvodnji in zdravstvu, je XD3-40t bolj primeren za prodajo na drobno, prevoz in logistiko.Ne glede na aplikacijo oba tiskalnika etiket podpirata uporabnike s hitro obdelavo podatkov in največjo hitrostjo tiskanja do 127 mm / s pri 203 dpi. Oprema serije XD3-40 vključuje velik pomnilnik 64 MB SDRAM in 125 MB FLASH spomina ter preprost podajalnik papirja z nastavljivim vodilom in držalom za papir. USB 2.0 kot standardni vmesnik in izbirni USB, serijski in Ethernet nudijo široko paleto možnosti povezave. Poleg tega so tiskalniki združljivi s skoraj vsemi vodilnimi programskimi jeziki na trgu in ponujajo inteligentno preklapljanje programskega jezika brez zapletene nastavitve načina. Tudi nastavitev medijskega senzorja je zelo preprosta, vzdrževanje ali menjava tiskalne glave ne zahteva nobenega orodja.

XD3-40 - specifikacija - pdf

XD5 40t Web1

BIXOLON XD5-40

Serijo XD5-40 podjetja BIXOLON sestavljajo modeli tiskalnikov za nalepke XD5-40d (termo direkt), ter termo transfer modela XD5-40tR (RFID) in XD5-40t. Vsi trije so zaradi svoje zanesljive in zanesljive zmogljivosti zelo primerni za vsestransko uporabo na drobno, v proizvodnji, transportu in logistiki - XD5-40d se lahko uporablja tudi v laboratorijih in lekarnah, medtem ko XD5-40tR dodatno podpira UHF RFID tiskanje in kodiranje. Njihova največja hitrost tiskanja je približno 152 mm / s. za XD5-40tR in XD5-40t ali 178 mm / sek. za XD5-40d. Ločljivost tiskanja je 203 dpi ali visoka ločljivost 300 dpi, odvisno od modela. USB, USB host in odvisno od modela in zahtev, serijski vmesniki, vmesniki Ethernet, WLAN in Bluetooth zagotavljajo hitro obdelavo podatkov serije XD5-40. Tiskalniki imajo tudi kompaktno obliko školjke z intuitivnimi gumbi na meniju in izbirnim LCD zaslonom, samodejnim rezalnikom in peelerjem, ki jih je mogoče namestiti na kraju samem, ter podporo za programsko opremo za oblikovanje nalepk BIXOLON in BarTender (Seagull Scientific).

XD5-40 - specifikacija - pdf

 

BIXOLON XD5-40tR


BIXOLON XD5-40tR je 4-palčni namizni tiskalnik nalepk s termičnim prenosom za tiskanje in kodiranje UHF RFID. Opremljen je z USB, USB gostiteljskim, serijskim, ethernetnim in izbirnim vmesnikom Bluetooth ali WLAN ter podpira goste RFID vložke do 0,6" (16 mm). To zmanjšuje medijske odpadke in se še posebej izplača v panogah, kot so transport, logistika, skladiščenje, zdravstvo in maloprodaja.

Standardni model tiskalnika (XD5-40tR), ki je na voljo tudi v različicah XD5-40tR (203 dpi) in XD5-43tR (300 dpi), odlikujeta hitra obdelava podatkov in največja hitrost tiskanja 152 mm/s. Za dodatno prilagodljivost ponuja podajalnik nalepk, ki ga je mogoče namestiti na terenu, samodejni rezalnik ter zunanje in nastavljivo podajanje papirja. Podpira zvitke medijev do premera 127 mm in trakove dolžine od 74 do 300 m. Poleg tega nastavitev stranskega traku tiskalnika poenostavlja rokovanje s trakom, medtem ko pametno zaznavanje medijev omogoča samodejno zaznavanje medijev z vrzelmi, odsevnimi oznakami ali zarezami, kot tudi neprekinjenih medijev.

XD5-40tR - specifikacija - pdf

 

BIXOLON XL5-40CT

BIXOLON XL5-40CT je neposredni termalni namizni tiskalnik nalepk brez podloge s kompaktno, ergonomsko zasnovo in zmožnostmi označevanja brez podloge, ki omogoča tiskanje in rezanje različnih dolžin papirja za vrsto aplikacij v proizvodnji, maloprodaji, gostinstvu in zdravstvu. Na voljo je v dveh modelih, odvisno od vaših potreb: XL5-40CT z največjo hitrostjo tiskanja 152 mm/s. pri 203 dpi ali XL5-43CT z največjo hitrostjo tiskanja 127 mm/s. pri 300 dpi.
XL5-40CT je opremljen s samodejnim rezalnikom polne širine in senzorjem za odstranitev (senzor prisotnosti etikete). Ponuja tudi večjo zanesljivost zahvaljujoč posebni poti papirja, sistemu za rezanje z giljotino, podpori proti zvijanju in izbirnemu LCD ali LED zaslonu. Vmesniki vključujejo dvojni USB 2.0 in gostitelja USB ter izbirni dvojni WLAN, dvojni Bluetooth, serijski ali ethernet. Gostiteljska vrata USB omogočajo kopiranje obstoječih nastavitev in podatkov tiskalnika na druge tiskalnike s funkcijo dvojnega tiskalnika.

XL5-40CT - specifikacija - pdf

 

BIXOLON XQ-840

BIXOLON XQ-840 je samostojna rešitev 2 v 1 za tiskanje nalepk v maloprodaji, gostinstvu, proizvodnji in zdravstvu (laboratorij). Vključuje 8-palčni tablični računalnik Android, ki je vgrajen v neposredni termični namizni tiskalnik. Vključeni so zasnova tiskalnika, ki prihrani prostor in je odporna proti kraji, visoko zmogljive funkcije, učinkovit sistem za upravljanje energije in enostavno vzdrževanje.

4-palčni namizni tiskalnik nalepk in črtnih kod podpira premer zvitka medijev do 130 mm in je na voljo v dveh modelih: XQ-840 (do 152 mm/s. hitro pri 203 dpi) in XQ-843 (do 100 mm /sek pri 300 dpi). Oba modela sta opremljena s 64 MB SDRAM in 128 MB flash ter imata možnost dodajanja samodejnega rezalnika in luščilca, ki ju je mogoče namestiti na terenu.

Vgrajena 8-palčna tablica Android je opremljena s 5 MP kamero s samodejnim ostrenjem, 1 GB RAM-a in 8 GB bliskavice ter ponuja preprosto upravljanje z večkratnim dotikom. Vmesniški vmesniki vključujejo dva gostiteljska vrata USB, Ethernet, dvopasovni WLAN (2,4 GHz in 5 GHz) in Bluetooth 4.2 (Classic/Low Energy).

XQ-840 - specifikacija - pdf

Slp tx420

BIXOLON XT5-40

Industrijska serija BIXOLON XT5-40 je sestavljena iz visokozmogljivih 4-palčnih namiznih tiskalnikov s termičnim prenosom z največjo hitrostjo tiskanja 356 mm/s (XT5-40) in največjo ločljivostjo tiskanja 600 dpi (XT5-46). Model XT5-40 navdušuje s 3,5-palčnim barvnim zaslonom na dotik, različnimi orodji za upravljanje naprav in dvojno funkcijo tiskalnika za kopiranje nastavitev tiskalnika in podatkov prek pomnilnika USB. Funkcije serije XT5-40 za povečanje produktivnosti vključujejo 512 MB SD-RAM-a in 512 MB FLASH spomina, pa tudi nastavljivo tiskalno glavo in samodejni rezalnik, peeler, rewinder ali rewinder + peeler. Komunikacija s tiskalnikom je sestavljena iz različnih kombinacij vmesnikov z USB, serijskim, Ethernetom, dvema USB HOST vmesnikoma, LPT vmesnikom, Bluetooth in WLAN (vključno s funkcijo SoftAP). Poleg tega tiskalniki navdušujejo s svojo varčno obliko z dvojnimi zložljivimi vrati, robustnim aluminijastim ohišjem s posebno nelepljivo kovino in opcijsko prilagojeno samostojno funkcionalnostjo.

XT5-40 - specifikacija - pdf

 

BIXOLON XT5-40NR


XT5-40NR je visoko zmogljiv industrijski termotransferni tiskalnik nalepk za UHF tiskanje in kodiranje v maloprodaji, logistiki, proizvodnji in skladiščenju. Podpira tudi gosto kodiranje vložkov RFID do 0,6" (16 mm). Za izboljšano vidljivost in spremljanje delovanja njegov 4,3-palčni barvni zaslon na dotik zagotavlja jasen pregled nad delovanjem tiskalnika. Poleg tega intuitiven meni in funkcija enostavne kalibracije pomagata zaznati lokacijo oznak RFID.

Standardni model tiskalnika (XT5-40NR), ki je na voljo tudi v različicah XT5-40NR (203 dpi), XT5-43NR (300 dpi) in XT5-46NR (600 dpi), odlikuje največja hitrost tiskanja 356 mm/sek. Vse različice podpirajo vodilne programske jezike na trgu, kot so SLCS, BPL-Z, BPL-E in BPL-D, ter ponujajo možnost Bluetooth, WLAN, vzporednih, USB, serijskih, Ethernet in dveh gostiteljskih vrat USB. Zahvaljujoč standardni funkciji SoftAP je povezava WLAN z mobilnimi napravami hitra in enostavna. XT5-40NR je opremljen tudi s funkcijo dvojnega tiskalnika. Prek pomnilnika USB prenaša nastavitve tiskalnika in podatke (predloge, slike in pisave) na druge tiskalnike.

XT5-40NR - specifikacija - pdf

Slp tx420

BIXOLON SPP-L3000 - PRENOSNI TISKALNIK

Vrhunski 3 "tiskalnik za nalepke Auto ID BIXOLON SPP-L3000 prepriča z visokokakovostnimi rezultati tiskanja na skoraj vseh mobilnih področjih maloprodaje, proizvodnje, zdravstva (lekarne in laboratoriji), transporta in logistike. Njegova največja hitrost tiskanja je 127 mm / sek. pri 203 dpi in je nastavljiv podajalnik papirja primeren za širine papirja od 25 do 80 mm, poleg tega pa je stanje tiskalnika mogoče priročno pregledati prek LCD-ja 200 x 100 slikovnih pik in nastaviti z enostavnim upravljalnim gumbom. Za zagotovitev, da bo SPP -L3000 zagotavljal vrhunske zmogljivosti skozi ves delovni dan - tudi med največjim delovanjem - ima 2.600 mAh litij -ionsko baterijo. Druge funkcije vključujejo velik pomnilnik, različne senzorje ter USB 2.0 in serijski ter izbirni vmesniki Bluetooth 4.1 (Classic) in WLAN 802.11a / b / g / n. V skladu s standardi IP54 je mobilni tiskalnik tudi odporen na prah in vodo ter vzdrži več padcev do 2,1 m na beton. Druga prednost je visoka združljivost z vodilnimi tržnimi programskimi jeziki in običajnimi operacijskimi sistemi, kot so Android, iOS in Windows.

BIXOLON SPP-L3000 - specifikacija - pdf

Slp tx420

BIXOLON SPP-L310 - PRENOSNI TISKALNIK

80-milimetrski mobilni tiskalnik srednjega razreda BIXOLON SPP-L310 je idealen za tiskanje etiket (brez podloge) v maloprodaji, gostinstvu, proizvodnji, transportu in logistiki, pa tudi v lekarnah, laboratorijih in oskrbovalnih centrih. Največja hitrost tiskanja je 127 mm / sek. ali 102 mm / s. (brez podloge - linerless) pri ločljivosti 203 dpi. V skladu s certifikatom IP54 je zaščiten pred zunanjimi vplivi, kot sta prah in voda, in vzdrži več padcev do 1,8 m. Poleg tega 2600 mAh litij-ionska baterija SPP-L310 zagotavlja dolge čase delovanja in ima velik pomnilnik 128 MB SDRAM in 256 MB FLASH. Poleg tega je mobilni tiskalnik opremljen s priključkom USB 2.0 in Bluetooth 4.1 (s certifikatom MFi) in dvopasovnim brezžičnim omrežjem WLAN (2,4 GHz in 5 GHz) ter omogoča preprosto povezovanje Bluetooth prek vgrajene oznake NFC. Tako je združljiv s pametnimi napravami Apple iOS, Android, Linux, Chrome in Windows ter vodilnimi tržnimi programskimi jeziki, kot so SLCS, BPL-Z in BPL-C.

BIXOLON SPP-L310 - specifikacija - pdf

Slp tx420

BIXOLON SPP-L410 - PRENOSNI TISKALNIK

Mobilni tiskalnik za nalepke BIXOLON SPP-L410 je kompaktna, robustna naprava s privlačnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo za tiskanje etiket v maloprodaji, skladiščenju, proizvodnji in logistiki. TIksla na 105 ali 112 mm široke medije z največjo hitrostjo tiskanja do 102 mm / sek. pri 203 dpi. Pri tiskanju "linerless" doseže hitrost približno 76 mm / s. Poleg tega lahko SPP-L410 udobno prenašate ves delovni dan, zahvaljujoč ergonomski zasnovi in teži le 530 gramov. 2.600 mAh litij-ionska baterija zagotavlja veliko energije. Ko je popolnoma napolnjen, ostane pripravljen za uporabo do 24 ur (standby). Vgrajen NFC zagotavlja enostavno seznanjanje prek Bluetootha in USB 2.0, serijski in izbirni Bluetooth 4.1 ter dvopasovni WLAN (5 GHz in 2,4 GHz) za hitro izmenjavo podatkov. Tiskalnik podpira tudi različne vodilne tržne programske jezike in operacijske sisteme, kot so Android, iOS, Windows in Linux.

BIXOLON SPP-L410 - specifikacija - pdf

xm7-40

BIXOLON XM7-40 - PRENOSNI TISKALNIK

BIXOLON XM7-40 je robusten 4-palčni vrhunski tiskalnik nalepk za industrijske namene, kot so maloprodaja, gostinstvo, proizvodnja, transport in logistika. Ponuja vrhunsko zmogljivost tiskanja 127 mm/s pri 203 dpi, po potrebi tiska brez podloge (LINERLESS), ima barvni zaslon TFT z ločljivostjo 240 x 320 slikovnih pik in vgrajen peeler. Robustna, kompaktna zasnova je odporna na prah in vodo v skladu z IP54 ter vzdrži večkratne padce z višine do 1,8 m. Litij-ionska baterija s 6.800 mAh tiskalniku zagotavlja dolg čas delovanja in se lahko po potrebi polni prek vmesnika USB-C. Drugi vmesniki vključujejo standardni USB 2.0 in serijski ter izbirni Bluetooth 5.0 s certifikatom MFi in WLAN 802.11a/b/g/n. Poleg tega mobilni tiskalnik navduši s 128 ali 256 MB SDRAM, 256 ali 512 MB flash in visoko stopnjo združljivosti s pogostimi operacijskimi sistemi, kot so Android, iOS in Windows, vodilnimi programskimi jeziki na trgu, kot so SLCS, BPL-Z, BPL -C in BXL/POS. Podpirajo ga tudi programi za urejanje etiket, kot sta BIXOLON-ov Label Artist ali Seagull Scientific BarTender.

BIXOLON XM7-40 - specifikacija - pdf

XM7-20

BIXOLON XM7-20 - PRENOSNI TISKALNIK

XM7-20 proizvajalca BIXOLON je kompakten in hkrati robusten 2" tiskalnik nalepk premium razreda, ki opcijsko tiska tudi nalepke brez podloge (LINERLESS) - kot nalašč za mobilno delo v proizvodnji, maloprodaji, gostinstvu in zdravstvu. Navdušuje z intuitivnim dizajnom, visokokakovostna programska podpora in barvni IPS zaslon ločljivosti 240 x 320 slikovnih pik Njegova največja hitrost tiskanja je 152 mm/s pri 203 dpi, ima tudi certifikat IP54 in je odporen na udarce do 2,1 m.

XM7-20 je standardno opremljen s 128 MB SD-RAM in 256 MB flash ali po izbiri 256 MB SD-RAM in 512 MB flash. Litij-ionsko baterijo z 2.850 mAh in razširjeno 3.400 mAh je po potrebi enostavno napolniti prek USB-C. Drugi vmesniki vključujejo USB 2.0 in serijski ter izbirni Bluetooth 5.0 (s certifikatom MFi) in WLAN 802.11a/b/g/n. Podpira tudi enostavno združevanje Bluetooth prek NFC in je združljiv z različnimi programskimi jeziki, kot so SLCS, BPL-Z, BPL-C in BXL/POS ter običajnimi operacijskimi sistemi, kot so Android, iOS in Windows.

BIXOLON XM7-20 - specifikacija - pdf

 

BIXOLON FIKSNI POS TISKALNIKI


za ogled klikni na spodnjo povezavo.

BIXOLON POS TIISKALNIKI

 

Za izdelavo ponudbe ali informacije o izdelkih

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Go to top